Browse Instagram content with Pikram.com

Check story of A C A P T A R A B A S

🥳
Pelakon2 😂 . Betul lah orang cakap ‘sahabat’ dari sekolah tu tak dapat dipisahkan sampai bila2. Kecuali satu ja yang selalu terpisah... ahh malas cakap pikiaq sendiri ah😌
Sapa yg mcm ni bila putuih cinta duk teringat zaman2 bercinta? Baik mengaku kaih🤪 bila dh single mula xdk mood lah, mmbe ajak lepak pon barai. Ahh, ni malas sembang ni. Ampa tengok lah sendiri😌
(Ini hanya lakonan semata-mata) terima kasih pelakon latar @herman_hamdi13 @marwanzaini @ahmadnizar_99 😚
#perasaanku // @fieyajulia 🎈
.
.
@era.je #laguexera #johara 
#tagbae #acaptarabas #disebaliktawaku
Aku perati ja budak2 ni komen salahkan diri masing2 dalam video cover “lagu untuk ex” tu. Dik, dah xdk jodoh nk buat cmna dik. Abg pon penah bercinta dgn ‘bodoh’ jugak dulu. Chill😒
Aku mmg nampak sombong kalau org tak tegoq. Sekali dh kenal boleh rpt mcm dh 10 tahun kenal. Itulah perangai tarabas. Ahh sembang! 😌
Kalau berani mention ex dekat komen🤪
.
.
@era.je #laguexera #johara 
Lagu first #takkanterganti (kangenband)
Lagu kedua #doakuuntukmusayang (waliband)
@dodhyofficial @kangenofficial 
@bandwaliofficial 
#tagbae 
#acaptarabas
#bocah 
#mobilelegendindonesia
Sayang~ pelamin orang sy dh cemuih dh duduk. Pelamin kita mana ni tak siap lgi ka😩
Dan tak~ seharusnya aku...
🤨
Khas untuk yang request @mohdfarhanzolkifli @arinie_itzme_ maaf kalau kurang🌹🙏🏻
@ctdk 
#purnamamerindu 
#tagbae 
#1minutecover 
#acaptarabas
💁🏻‍♂️
Morning sweetheart. Lepak mamak meh😋
Hai. Lama dh ni duk usha awak🤨
Duk diam meh nak tangkap gambaq awak
#maluapabossku
Susah rupanya menyanyi sambil berjalan. That’s experience bro experience! 🙏🏻
Thanks kk arau for having me🌹
.
.
.
#throwback @bcmusicnusantara @tarabastroops #acaptarabas #disebaliktawaku #selamattinggalcinta #1minutecover #mimpiyangsempurna @ariel_inst
Alhamdulillah. Jutaan terima kasih @bcmusicnusantara 🙏🏻 dan ribuan terima kasih @mijieariffin dgn perjuangan ini serta sahabat2 dan rakan instagram yg selalu mendoakan acap sampai masuk dlm paper dh ha. Hahaha. Sapa bulum beli p la beli baca. Kelia baqhang🥳 boleh follow support ig acap ye @tarabastroops 🙆🏻‍♂️
#selamattinggalcinta #disebaliktawaku #acaptarabas #metro @hmetromy
Terima kasih ku ucapkan, kerna pernah beri kebahagiaan. 
Cukup untuk ku fahami akan ertinya CINTA🥀
#selamattinggalcinta #disebaliktawaku #acaptarabas
Sayang~ lagu ni untuk awak tau🌹
Tag kesayangan awak🙆🏻‍♂️
.
.
.
@stelaband18 // #laguuntukmu ❤️
#tagbae #acaptarabas #selamattinggalcinta #disebaliktawaku #1minutecover #indosong #indomusikgramcoversong @bcmusicnusantara @tarabastroops #maluapabossku #malaysiancover

Loading