Browse Instagram content with Pikram.com

@arymozta

Ary Mozta

arymozta

A content creator who enjoys the simplest things. #ReviewerMales yang makin jarang bikin review atau nyoba device baru.

Check story of Ary Mozta

It was one of those nights; when traffic is the least of your worry and you're too tired to get upset about it.
⠀ 
A night when you wish to do more, yet you don't feel like doing anything at all. We've all been there.
⠀ 
#shotoniphone
Setiap kali ke sini, selalu mempertanyakan hal yang sama, "itu ubinnya dipasang satu-satu?"
⠀ 
#shotoniphone
It's late. I'm tired. But giving up is not an option, and the only way to go is forward.
⠀ 
So, another cup of coffee then?
Tahun lalu, Vivo V11 Pro jadi salah satu ponsel yang gue suka. Kameranya bagus dan user experience yang ditawarkan juga sesuai selera gue. Awalnya gue skeptis, tapi nyatanya ponsel itu sempat jadi daily driver hampir setahun penuh. I didn’t like many phones I tried, but this was special.⁣⁣
⁣⁣
Munculnya konfirmasi terkait kehadiran #VivoV15 bikin gue semangat lagi. Sudah dikonfirmasi, hape ini juga dilengkapi dengan Triple Rear Camera. Gue berharap mobile photography experience yang lebih bagus, dan design body yang enak di genggaman tangan.⁣⁣
⁣⁣
I’m actually quite excited. Are you?
I don't quite understand why, but I much prefer the evening than the afternoon. The quietness, the lights, they soothe me right down.
Jual diri dulu, demi mimpi-mimpi punya project pribadi..
Beberapa bulan terakhir kayanya gue menggendut dengan cepat. Baju langsung pada sempit, perut mendadak melebar.
⠀ 
Penyebabnya? @imawarni lagi rajin belajar masak resepnya Mama. Kalo masak nggak pernah nggak enak.
⠀ 
Setelah makin banyak yang ngomporin, akhirnya dia mau juga disuruh jualan. Cek @resepnyamertua deh, lagi ada PO tempe ponggol (masakan khas Tegal kesukaan orang rumah) sama kerang pedas kemangi. Dua-duanya sedap banget!
⠀ 
Hayuk lah, menggendut bareng. 😄
Rasanya mau merah!
No matter how badly your day went, it can always end beautifully. Even the moon is out early; reminds me of the many good things I can still cherish wholeheartedly.
⠀ 
#shotoniphone
The tallest.
⠀ 
Kayanya udah lumayan lama nggak posting foto #bw. I kinda miss taking pictures in black and white.
Trying hard(er) to appreciate the little things like these clouds setting up the perfect afternoon.
⠀ 
#shotoniphone #iphonexr
Dari satu cangkir (gelas) ke cangkir berikutnya. Let's... ☕️☕️
⠀ 
#shotoniphone
I'm in a love and hate relationship with this keyboard. The low travel makes it a joy to use, but it also makes it unnecessarily fragile.

Anyone knows a good Bluetooth keyboard for Mac?
Racing against the rain; losing badly.
It's one of those times when coffee seems like a good idea. Okay, okay, coffee always seems like a good idea. ⠀ 
Another cup, perhaps? ☕️☕️
⠀ 
#shotoniphone #iphonexr
Contrast. Have you ever wondered why the city is, well, like it is today?
⠀ 
#shotoniphone #iphonexr
Di Jakarta, agak susah dapet foto sunset yang bagus. Bukan, bukan karena langitnya jelek. Kadang langit Jakarta bagus kok.

Yang bikin susah justru kabel telepon dan listrik yang melintang.
⠀ 
Btw, this photo is posted with #nofilter and #noedit. Lovely, isn't it?
⠀ 
#shotoniphone #iphonexr
Kinda makes me miss Bali more..

Loading