Browse Instagram content with Pikram.com

Altså lykken i dag var å sitte i klippen og oppdage dette gullkornet fra innspilling! 💖💖💖 Her var vi på dag 79 men det går jo bra når man har med disse å gjøre.  #twin #bestefolka #stortsavn
Gøy med bursdag 💖
godt nyttår
Hytta ❄️💙
Da var det wrap for TWIN!! 🙈💔🎬
Ni måneder med en helt fantastisk gjeng som har kjempet sammen gjennom storm og streik. TAKK for all den harde innsatsen som er lagt ned.  Kommer til å savne dere. 
Resultatet kommer på nrk i 2019!
To skuespillere som må varme seg litt mellom tagninger
Asorene 10/10 👌🏼
Yup! ✊🏼🙋🏻‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏿‍♀️
Home is where the heart is friendship last forever 🎷
Lillebror 🌱💚 tretten år yngre og to hoder høyere
tbt sommer 🦀☀️
Hei Lofoten 👋🏼
Dronninga
Filmskaper Mohammed Jabaly ble tilbudt kunstnervisum i Norge i 2014 og fikk etterhvert ferdigstille sin prisbelønte dokumentar "Ambulanse" her, grunnet stengte grenser tilbake til Palestina (se dokumentaren på NRK).
Da han søkte om arbeids- og midlertidig oppholdstillatelse for videre filmarbeid hos Tromsø-produksjonsselskapet JABfilm, fikk han imidlertidig avslag fra både UDI og UNE. Han manglet relevant utdanning. Det finnes ikke filmutdanning i Palestina og Mohammed er derfor selvlært. Vi spør: Hvem vet best om Mohammed Jabaly er kvalifisert som filmarbeider? UNE eller bransjen selv?
Jeg heter Erika Calmeyer og er filmregissør og jeg anerkjenner Mohammed Jabaly som filmskaper og filmarbeider. #mohamederminkollega
👋🏼👋🏼👋🏼
💦☀️💦

Loading