Browse Instagram content with Pikram.com

@ikanatassa

Ika Natassa

ikanatassa

Banker & writer of Antologi Rasa, Critical Eleven, Twivortiare, The Architecture of Love, & more. Inquiries for business matters: [email protected]

Check story of Ika Natassa

JM by IN.
Melihat wajah-wajah ini sejak pagi, aku bahagia banget, wajah-wajah penuh semangat yang dengan bangga menyatakan #AkuSudahMemilih, wajah-wajah berhias senyum penuh harapan untuk Indonesia, banyak di antaranya yang pemilih pertama kalinya, untuk negara dan bangsa. ‬
‪Tanpa melihat siapa yang dipilih, kita bersatu dalam demokrasi. Ini Indonesia kita 🇮🇩‬.
#AkuSudahMemilih
Waktu bikin desain lanyard ini, aku bukan hanya ingin menunjukkan identitas Divortiare dan Twivortiare dari elemen desain cover bukunya, tapi juga kontras kepribadian Alexandra & Beno. Hope you like it! Kalian udah PO?  Lagi diproses timku ya konfirmasi kuota dan pembayarannya. Buat yang belum, masih ada sisa stock dikit lagi nih, PO di bit.ly/POlanyardAlexBeno paling lambat 20 April 2019.
Fashun.
Sketched by the amazing @helloditta 💙.
Every single one of my books is personal. And here's something very personal that I put in Divortiare:

Marriage, babies, family, they're all just some regular things that you see everyday in life.
But for those who are yet to have them, they're luxury.

#Divortiare
Have you ever felt like you're not pretty enough for the public standard of beauty that when someone compliment you, you don't even believe it and you feel like they're just being nice, not honest?
Guess what, the lanyards are still available! Kami nyiapin hanya 1.000 lanyards dan nggak akan dibikin lagi, kata timku masih ada sisa kuota nih. Kalian bisa preorder di bit.ly/POlanyardAlexBeno (ketik aja di browser-mu). Untuk yang sudah PO, sabar ya wiken ini timku akan mulai mengecek ongkir dan mengemail kalian satu per satu. Aku udah ngobrol dengan vendorku kemarin, kita usahakan sebelum libur panjang Lebaran sudah menghiasi leher kalian 💙🧡.
Untuk yang telah memesan dan melakukan pembayaran, timku akan menyicil email lagi setelah Pemilu ya.
2 judul, masing-masing 2 cover. Sudah sebegitu panjang perjalanan cerita ini sejak pertama kutulis tahun 2007 (lalu terbit tahun 2008). Pertanyaan yang paling sering kudapat, apa arti judulnya? Divortiare, buku yang mengawali 'kehidupan' Alexandra dan Beno, diambil dari bahasa Latin yang artinya perceraian. Twivortiare, ini kata bikinan aku sendiri, karena bukunya berawal dari akun Twitter Alexandra ya kuciptakan ajalah kata itu sehingga masih 'senada' dengan Divortiare.
Aku boleh tanya, kapan perkenalan pertama kalian dengan Alexandra dan Beno, dan apa quote favorit kalian dari kedua buku ini?
Since its conception in 2007, Alexandra & Beno's story has stolen so many readers' heart either through the books, @alexandrarheaw's tweets, and soon to be a movie. To commemorate the 11th year of the birth of the story, you can now take a piece of the story and wear it every day. 
Presenting: the limited edition Divortiare-Twivortiare lanyard, now available for preorder at bit.ly/POlanyardAlexBeno (type the address to your browser, it's case sensitive). There are only 1.000 lanyards available at IDR 75k + shipping, so make sure you read the whole page before clicking the Preorder Now button. I hope you like it!
Preorder for the Divortiare-Twivortiare lanyard will open this afternoon at 3 PM, with only 1.000 lanyards available. Are you ready? Stay tuned as we will post more details at exactly 3 PM today, including the link to the PO website.
You know how much I love John Mayer and how mindblowingly awesome his concert in Jakarta was, right? I mean, the whole experience was surreal. I've also told you that I was shown a full rough cut of #Twivortiare the movie & trailer the night after. 
Well, guess what makes me feel like I'm over the moon and can't stop smiling even until now? 
Twivortiare ❤️❤️❤️.

Loading