Browse Instagram content with Pikram.com

@ikeasverige

IKEA Sverige

ikeasverige

IKEA Sveriges officiella Instagramkonto för inspiration och nyheter. Regram? Credit @IKEAsverige

Frukost på sängen, afternoon tea, lunch eller buffé – nya stengodsservisen MEDLEM med enkla former och grafiska blå mönster passar i de flesta sammanhang.

#IKEA #ikeasverige #MEDLEM #stengods #mönster #dukning #grafiskt #interiordetails #homeinterior #interior4all
Visste du att mer än en fjärdedel av jordens koldioxidutsläpp kommer från mat? För en mer hållbar framtid, behöver vi hitta nya vägar att odla. IKEA testar därför att odla sallad i containrar utanför våra varuhus i Malmö och Helsingborg.
Påsk i pastell! Duka upp med #FORMIDABEL fältspatsporslin i olika färger och former, en serie formgiven av Jon Eliason. Mer inspiration för påsken hittar du på IKEA.se

#IKEA #ikeasverige #porslin #dukning #påsk #pastell #JonEliason #fältspat #easter #pastels
Sätt fart på sommaren! Nu är det hög tid att förbereda uteplatsen för många och långa stunder med nära och kära. Vi har dukat upp med utemöbler för små och stora sällskap, glas, porslin, mjuka kuddar och värmande plädar.

Se mer på IKEA.se/SÄTT-FART (länk i bio)

#IKEA #ikeasverige #ÄPPLARÖ #SALTHOLMEN #ÖGLA #VARDAGEN #SOCKERÄRT #SOMMAR2019
💙 hållbarhet! Ull spelar en viktig roll i vår övergång till mer hållbara material. Det är ett förnyelsebart naturmaterial med många bra egenskaper. När vi använder ull i mattorna TRANGET och LOVRUP blir de naturligt mjuka, slitstarka och smutsavvisande. Och vackra att se på.

#IKEA #ikeasverige #TRANGET #LOVRUP #ull #matta #naturmaterial
Tack svenska folket för att ni har utsett oss till årets mest hållbara varumärke i Sustainable brand index 2019! 🌱 Vi har vunnit pris för våra hållbara materialval, produktkvalitet samt vårt stora engagemang för mångfald och jämlikhet. Det stärker oss i vårt fortsatta arbete för en bättre vardag och en ljusare framtid tillsammans.
Som en av våra mest uppskattade förvaringsserier känns det helt självklart att HEMNES nu får ta plats även i badrummet! HEMNES badrumsserie är fylld av smarta lösningar som fixar förvaringen i ditt badrum, oavsett storlek.

Se mer i produkttaggarna och på bloggen IKEA.se/livethemma (länk i bio)

#IKEA #ikeasverige #badrum #HEMNES #TÖRNVIKEN #VOXNAN
Vårens textilnyheter på IKEA går i somrigt blåvitt! Här hittar du bland annat #BLÅGRAN och #STRIMSPORRE kuddfodral av 100% mer hållbart odlad bomull. Denimkudden #SISSIL finns i två storlekar och är producerad med en innovativ metod som inte bara spar vatten och energi, utan dessutom minskar förbrukningen av färgämnen.

#IKEA #ikeasverige #textil #bettercottoninitiative
IKEA + SONOS = SYMFONISK
Säljstart i augusti. Håll utkik och läs mer på IKEA.se/SYMFONISK

SYMFONISK bordslampa med wifi-högtalare 1995 kr
SYMFONISK wifi-bokhyllehögtalare 995 kr (exkl. vägghögtalarställ)

#IKEA #ikeasverige #SYMFONISK
Bambu är ett hållbart material som växer oerhört snabbt, är tåligt och vackert. Dessutom producerar bambu dubbelt så mycket syre i jämförelse med andra träslag. Vid tillverkningen av #KNIXHULT lampor använder vi också de mörkare delarna av bambun som normalt slängs, vilket gör att vi kan få ut betydligt mer av råvaran!

KNIXHULT taklampa 549 kr, KNIXHULT golvlampa 599 kr, KNIXHULT bordslampa 349 kr.

#IKEA #ikeasverige #bambu #bamboo #belysning #golvlampa #taklampa #bordslampa
Kliar det i odlingsfingrarna? Med rätt prylar i köket kan du få plats med både förkultiverade fröer, spretiga sticklingar och en grönskande kryddträdgård. Inomhus!

#IKEA #ikeasverige #kök #kitchen #odla #kryddträdgård #VATTENKRASSE #BITTERGURKA #SAMMANHANG
Varsågod, lek med maten! 🐰Pussla ihop de tre delarna till en kul påskdekoration – eller ät den direkt.
⁣
VÅRKÄNSLA påskhare, 25 kr om du är eller blir IKEA FAMILY medlem (ord. pris 35 kr). Chokladen innehåller minst 30% kakao och är UTZ-certifierad.

#IKEA #ikeasverige #VÅRKÄNSLA #påskhare #utzcertified

Loading