Browse Instagram content with Pikram.com

@nadzmiadhwa

ناذمي ادهوا نور اذمي

nadzmiadhwa

@alwadelhijab ❤️ @imsohotbae 🌶🔥 @beflowy 💂🏻‍♀️ Whatsapp: 0123338854 ( Akmal ) / 0172229297 Listen New Single 🎤 #WanitaKu👇🏻

Salam Jumaat ❤️ Inilah Sekolah Darurat di Indonesia. Lihatlah anak anak ini. Betapa mereka sangat mahukan keperluan seperti buku buku dan alatan tulis. Kalau anak anak di Malaysia ni sorang satu ditangan pasti ada handphone kalau buku memang taknak la. ini kan pula alatan tulis beza nya mereka dengan kita 😥  Amanah anda telah kami sampaikan. Terima kasih pada yang menyumbang. Walaupun tidak banyak tapi Alhamdulillah kita dapat memberi sedikit senyuman  dan kebahagiaan pada mereka di bulan yang mulia ini ❤️ . 
Walau hanya dengan RM 1 anda memberikan lebih dari 1000 senyuman 😘 
CIMB Berhad Yayasan Dana Kebajikan Muslim Malaysia
No. Akaun : 8603534593
.
#PaluBangkit #JejakRamadhan @ydkmm_official
Awak tunjuk masa depan kita ke tu @ardellaryana ? 🤣🙈 . .

Baju kami pakai tu adalah #KurtaAlwadelHijab & #JubahPatchey by @alwadelhijab ❤️
Bakal menantu pilihan mak awak 🤣 Saya ni nak kata handsome tu tak lah tapi manis tu ada 🙈 Bulan Ramadhan ni tiba tiba rasa nak tutup aurat  pulak. Semoga wanita wanita diluar sana tu teruskan istiqomah ya. Saya salute dengan anda ❤️ .
.
Korang semua, mulai esok start 12 tengahari hingga 12  malam saya dan @ardellaryana akan berada di kedai @alwadelhijab sehingga sehari sebelum raya. Kita ada buat sale untuk raya ini. Dan ada beberapa new collection untuk raya. Jumpa korang semua bermula esok 😘 Kalau tak tahu jalan whatsapp kami ya 👌🏻 #YourSoulNeedsMe #YourHeartWantMe #AlwadelHijab
Saya ada satu soalan. Sila jawab dengan ikhlas. Saya kurus tak? 🤣 Paling Banyak komen kurus saya bagi diskaun 40% di butik saya nanti tapi make sure komen “ Wawa Kurus “ banyak banyak 👇🏻😌 .

Pakai #KurtaAdhwa Raya Collection by @alwadelhijab ni memang nampak kurus. Murah pulak tu. Datang ke butik kami sekarang ni dah start SALE untuk Raya ❤️
Salam Jumaat. Kami berdiri di atas bumi yang bergoncang menelan lebih 10 000 umat manusia. Allahuakbar !

Hadis Shahih - “ Menjelang tibanya hari Kiamat akan ada (orang - orang) yang dirubah bentuknya , DITENGGELAMKAN DI DALAM BUMI dan dilempari batu ” (HR. Ibnu Majah , Shahih ) .

Di bulan Ramadhan yang mulia ini, mari kita kembali pada Allah, Perbanyak taubat , jauhi maksiat dan kembali ke majlis ilmu. Insyaallah ❤️
Takterkata saya. Saya hanya mampu berpura senyum 😭 Pakcik ini masih dalam keadaan trauma. Dia menangis seperti anak kecil 😭 Bercerita dan berkongsi kesedihan apa yang berlaku padanya seperti saya ni anaknya. Besar dugaan nya.  Dia menceritakan keadaan dimana anak anak nya ditelan bumi. Harta benda nya tiada lagi. Sedihnya tuhan sahaja tahu. Tapi kami sukarelawan tidak dibenarkan menangis dihadapan mereka 😭 Amanah kalian kami sudah sampaikan. Terima kasih kepada yang telah menzakatkan dan mewakafkan untuk mereka.Semoga mereka ini terus kuat. Dan semoga Allah memberkati mereka dan kita semua ❤️ Pada yang ingin membantu kami menyumbang dana boleh menyumbang kan sedikit. RM 1 sudah cukup membantu ❤️ CIMB Berhad Yayasan Dana Kebajikan Muslim Malaysia
No. Akaun : 8603534593

#JejakRamadhan #PaluBangkit @ydkmm_official
Apa salah saya weh???
.
.
Saya just nak tunjukkan experiment collagen @miosukiinternational dengan iodine jer. .
.
Sorry la kalau semua yg saya buat salah. 😔
Saya berdiri diatas tanah perkuburan paling besar. Bumi yang menelan lebih 3000 orang akibat gempa. Didepan mata seolah bumi di terbalikkan dan dihancurkan. Allahuakbar. 200 ribu penduduk terjejas. Al Fatihah untuk korban korban di Palu , Indonesia.

Petang ini kami akan bergerak ke Desa Banga , Sigi. Kem pengongsian. Amanah anda akan kami sampaikan. Mereka perlukan makanan , tempat solat serta air yang bersih dan kelengkapan sekolah buat anak anak. Seringgit kita umpama Seribu disini 😭 
CIMB Berhad Yayasan Dana Kebajikan Muslim Malaysia
No. Akaun : 8603534593

#PaluBangkit #JejakRamadhan @ydkmm_official
Bismillahirahmanirahim ❤️ Doakan kami 🤲🏻 #JejakRamadhanPalu #RescueTeam
Korang dah dapatkan @imsohotbae belum? Saya mengaku kalah. Pedas sangat 😭 Kami makan kentang goreng yang dicampur dengan #PedasFriendzone 🌶 Jom ImSoHotBaeChallenge 🌶🔥 With @ardellaryana @nadzminadam Siapa yang dah try boleh comment sikit tak? 👇🏻
Reaction bila crush panggil 🙈 Teka siapa crush saya 👉🏻👈🏻 Kalau teka betul saya kahwin 🤣

Saya pakai satu set #KurtaAdhwa raya collection dari @alwadelhijab ❤️ Boleh order dah limited pieces 😘
Alhamdulillah. Terima kasih kerana memberi kepercayaan kepada kami untuk menjadi Ikon @ydkmm_official ❤️ Insyaallah kami akan ke Palu, Indonesia pada 11 Mei Jam 3 Pagi. Doakan perjalanan kami berdua ya sebagai  wakil team rescue Yayasan Dana Kebajikan Muslim Malaysia. Insyaallah kami akan menyampaikan amanah yang anda semua wakafkan 😘 Bismillah ❤️

Loading