Browse Instagram content with Pikram.com

Alltid vacker salong och skönhetsskola

Instagram photos and videos at Alltid vacker salong och skönhetsskola

Nu har Alltid vacker skönhetsskola valt att bli en fristående skola även när vi har fransstylistutbildningar! Vi är nu samarbetsskola med @cilier_official som tidigare hette lash4lash. Alltså har vi deras produkter i starterkiten och använder oss utav deras utbildningsmaterial men vi är en egen skola och har egna diplom. ❤️Boka din utbildning idag på vår bokadirekt! Vi har även utbildningar i lashlift och spraytan.
Livet som egenföretagare. Jobba när alla är lediga! 💃🏻💃🏻 #workwork
Glad Valborg alla vänner! 🥂💛🤳🏼
Grattis @jsbeautygoteborg som nu kan titulera sig #volymfransstylist 😍❤️
Hårförlängning jag gjort på kollegan! Inklipp och färg av @hairbyfrisscarro. Teamwork ❤️ #hårextensions
#lashlift är en utmärkt behandling att göra på killar! SÅ snyggt! 😍❤️ Ni har väl sett att vi tagit in #lashliftutbildning på @alltidvacker_skonhetsskola ?? Se mer på den instagramsidan! 😍👍
Från svart till blond till långt 😊 by @hairbyfrisscarro
Resultatet 😊😍 tack @hairbyfrisscarro
Lite färg i ansiktet kanske nu så här inför vår? Har fått in de nya brush-tanen på lager igen. Du betalar 510 kr för hela kitet och den räcker väldigt länge! Skynda in och fynda en!
Invigning på salongen! Tack för ikväll!! ❤️❤️❤️
Grattis Josephine Siira som idag klarade sitt prov och nu kan kalla sig fransstylist i singelfransar 😍❤️
Så var man äntligen blond igen! Tack för magiskt jobb @norpytwins 😍💇🏼 #blondeshavemorefun #makeover #frisscarro @hairbyfrisscarro
Det har väl inte undgått någon att fantastiska drivna Katti öppnade upp en systersalong i December. Den ligger vägg i vägg med den andra salongen. Väggarna är nu målade, rummen möblerade och ljusen uppsatta. Bara en sak fattas och det är en härlig invigning av lokalen. Därför bjuder vi nu in dig kära kund vare sig du är gammal, ny eller stammis.

Vem vill du bjuda med? Mamma, syster, kollegan eller bästa vännen? 🌸🎉 Denna kväll bjuder vi på bubbel 🥂 tilltugg och galna erbjudanden. 
Kom och fira med oss! 🌸 Team Alltid Vacker. #invigning #salongnr2 @alltidvacker_skonhetsskola
Nu börjar det närma sig! 😍 Välkommen på invigning av vår andra salong bredvid den gamla salongen. Hedåsgatan 4. 🎈🎂🥂🎉🎁
Vi bjuder på vin och snacks och vi har erbjudanden och utlottning av produkter och tjänster. Ni kommer också att ha möjlighet att prova på massage i 10 minuter av vår massör mm 
Lördag 30 mars klockan 18:00
Process... halvklart! @hairbyfrisscarro = bäst ❤️
Hoppsan! Här blev det #hårförlängning 😍Boka hos @hairbyfrisscarro nu för att bli vårfin i håret!❤️😍
Vår elev Denisse söker någon att öva att göra #singelfransar på! Du betalar bara för materialet 250:- 😍❤️ Hon är jätteduktig! 👌 Tiderna som gäller är mellan 10-13 eller 12-15
#fransargöteborg
Välkomna på invigning!
Vi kommer att ha olika erbjudanden under kvällen! Bland annat får du 20% på alla behandlingar om du bokar och betalar din behandling under kvällen! 
Du kan prova på massage i 10 minuter hos Elenor 
Vi kommer att ha utlottningar och bjuder på snacks och dricka! ❤️
Invändigt är det klart i massagerummet nu! Välkomna på underbar massage hos @sparklebyelle_ Länk till hennes bokadirekt finns på hennes sida! 😍❤️
Ingen morot längre! 😍 Så nöjd!! Tack världens bästa @hairbyfrisscarro Du e grym!! 👌😍❤️
Jeeej! Med massa hinder på vägen så ligger vi lite efter men snart så e d klart! Vi har en dörr! 😍❤️
Nu är jag #spraytanlärare även för @nyans.official Boka din #spraytanutbildning redan idag på min bokadirekt 😍❤️
⚡️ VIKTIG INFO TILL MINA KUNDER! ⚡️ Som de flesta av er vet så kommer jag snart (1 april) att börja jobba heltid med detta, men fram tills dess så har jag begränsat med tider. Därför vill jag påminna er om att boka era tider i tid! För att få en tid som passar er perfekt så måste ni boka 1 månad i förväg eftersom jag blir bokad så fort. Jag försöker i den mån jag kan att hitta tider till er som vill ha inom den närmsta veckan men med tanke på mitt andra jobb har jag inte möjligheten att vara hur flexibel jag än vill. Eftersom de flesta behandlingarna tar 2-3 timmar så fylls tiderna fort. Så var ute i god tid för att få en tid inom 3-4 veckor!

From 1 april kommer även tiderna se lite annorlunda ut, men mer om det sedan 😉

Tack för allt förtroende och goa möten jag får av er, det är just vare ER som jag har möjligheten att jobba med det jag älskar 💕
Mitt andra set singelfransar någonsin 😍 
Snart kommer fler tider för fransar!
Nu har jag börjat min fransutbildning 😍
Välkomna till skolan! ❤️
God jul och gott nytt år önskar jag alla fantastiska kunder! Tack snälla för att ni bokar och allt ni ger mig! Ni är helt underbara allihop! Kärlek ❤️ / Katti #blessed #lyckligtlottad
Så här får ni det:
Jag ska åka till Jönköping den 15:e dec och gå lärarutbildning så att jag blir fransstylist-lärare.
Jag har hört så många gånger att man inte kan göra någonting så snabbt som jag gör och till alla er vill jag säga: Det kan man visst! Just watsh me! Jag gör ingenting långsamt. 
Ni kan sitta där och veta bäst, för medans ni gör det så springer jag förbi er! Hejdå! Ha det bra!
Det här är någonting jag måste göra för det här är mitt livs kall. Jag har redan hjälpt och coachat hur många som helst för att jag bara måste. Jag älskar att lära ut, att hjälpa andra att bli bättre och utvecklas. 
Jag har gjort det gratis för jag kan inte låta bli. Men nu ska jag göra det det ”på riktigt” och jag är så himla lycklig! 
Lärandet har följt hela mitt yrkesliv. För er som inte vet så är jag utbildad barnskötare och har jag arbetat med barn i sjutton år sammanlagt och sedan hade jag ett företag där jag arbetade med make up och hudvård och coachade och utbildade andra att bli säljare i tre år. Efter det utbildade jag mig till personlig tränare och instruktör. Arbetade med det i tre år på Nordic Wellness. 
Jag är pedagog och coach i blodet och det är det jag brinner för! Vid sidan av har jag studerat psykologi i tjugo år också så jag tror det här kommer att bli hur bra som helst och falla sej helt naturligt! 
Wish me luck! ❤️ Over and out! 👊
😍😍😍
Tack för snygga fransar Katti @alltidvacker 😍. Perfekt för mig som aldrig orkar sminka mig👍🏽
#ögonfransförlängning #lashesextension#fransförlängning