Browse Instagram content with Pikram.com

Bunga Rampai

Instagram photos and videos at Bunga Rampai

Dalam langkah kau pernah sendiri
Pencipta pertemukan kita lagi
Amarah ada, telah padam sudah
Sukacita ada dalam kita
-Untuk Satu-
.
.
.
#billongstocecil 
Thanks to:
Venue : @bungarampai.pakisculinary 
MUA : @afiarfianti 
Hairdo : @hairdoby_sharie
Photo : @steveennlim @portfoliobysteven 
Nails : @miloffbeautybar
happy 26th birthday sis @melissaakwee, tambah diberkati, dilindungi, diberikan kebahagiaan, dan jadi berkat bagi orang lain 💕 We luv you full
“I am grateful for all the moments that I have, and I'm moving forward one step at a time to the future.” 🙂✨
Engagement Session of Cecil & Bill.
Captured by @portfoliobysteven
🌸
Cecil & Bill Lamaran

Photographer @steveennlim

#stefanusgracious
Wrapping up the birthday week! Thank you all for the wishes, I’ve been grateful to spend my birthday with all of you 😊🎉🎂May this year be my breakthrough year to more success, amen 🙏🏻
•
•
•
•
•
•
#birthday#birthdayvibes#march#jakarta#bungarampai#instagood#photography#portraits_vision#mensfashion#picoftheday#
2 out of 5 millennials had experienced dilemma on sensitive teeth (?) Facilitating a laidback lifestyle influencers gathering for no 1 sensitive teeth toothpaste brand (!) Yours truly, 
Gustiasa 
#ceritagustiasa #communicationconsultant #mc #influencersgathering #redakanngilucepat
When in doubt, a boyfriend(‘s) jacket is always the way to go
'hai teman, hapus sudah senyum kelabu di wajahmu
masa yang lalu telah berlalu kini hari baru bernyanyi untukmu'. - Monita Tahalea
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#friendship #secondfamily
Timses #billongstocecil
jakarta rasa medan ❤️😘
#ringsatu 🤪
can you predict my personality?
taken by : @angienerissa
Family lunch before heading to Germany 🇩🇪 💛
Selamat pagi...💗💗💗💗
Terima kasih Bapak Marsdya TNI (Purn) M. Syaugi S.Sos,. M.M beserta ibu @lulisyaugi atas undangan makan bersama buat kami anggota @basarnas_special_group .

Sebuah kehormatan besar bagi kami keluarga besar anggota @basarnas_special_group, bisa mendapat undangan makan khusus bersama bapa dan ibu,, banyak kenangan dan jasa yg bapa dan ibu tinggalkan selama mengabdi di BASARNAS dan itu tak akan kami lupakan, sehat  selalu dan sukses selalu untuk bapa dan ibu. Aamiin 🙏
my fav flowers
happy valentine’s day 🥰
bestfriends since 1999 #cnydinner #kuwakuwi wkwkkw
Have a safe delivery for Baby C 👼🏻#diybabyshower
Great time and great night with @canon.indonesia @maudyayunda 😍

Ngga nyangka beneran bisa makan malam ama artis cantik nan talented banget ini. Ngga hanya jago nyanyi dan akting, tapi juga cerdas banget. Ssst katanya mau lanjut S2 lagi di USA loh.

Waktu lihat kontes photo dan hadiahnya makan malam bareng Maudy, sempet ngayal loh. Gimana yah rasanya makan malem ama artis, yang aku nonton wawancaranya di infotainment waktu pertama kali main ama Surya Saputra. 
Ngga kebayang, eh tapi jumat malam kemarin ternyata jadi kenyataan. Lucky me!

Buat yang suka nanya aku pake kamera apa, aku selalu pake Canon EOS 200D dengan lensa 50mm f1.4 yaa. Pastinya yang garansi resmi Datascript. 
Buat entry level apalagi yang doyan OOTD, bisa pake mirrorless Canon EOS M100 nih. Hasilnya ngga kalah jauh ama DSLR kok 😍

#canonootd
#canoneosm100
#canoneosm100xmaudy
#eosm100xmaudy
Daun yang jatuh tak pernah membenci angin. 
Dia membiarkan dirinya jatuh begitu saja. 
Tak melawan. Mengikhlaskan semuanya.
You have two friends in this world
1. Allah
2. Those who remind you of Allah
.
How beautiful to find a heart that loves you, without asking you for anything, but to be okay 💎
Just had a great time with @dr_moeldoko 💃🏻
Hope I could really act my age from now on, even tho I still feel soooo much younger than I’am
.
.
.
goodbye teenage years❤️
#nofilter
B'day Lunch @ken_baby_bee 🖤🧡
Happy Birthday baby😘🤗🖤🧡
Sesekali musti rayain bareng ni biar ngirit😝🎂🎁🎉🎊🎈#latepost
“May the wish come true” -she said. 🖤 21st and blessed 🥰🖤
Happy Birthday Sasa Sayangg 😘✨
I'm not crazy, but they make me crazy. ❤
A friend loveth at all times, and a brother is born for adversity.
Proverbs 17:17
A month ago: the highlight of one of the greatest moments in my life ✨

Thank you to all of vendors who love making the dreams of this engaged couple here come true.

Venue and Catering: @bungarampai.pakisculinary 
Photography and Videography: @visuelproject @_teduh_ 
Decoration: @kimikayodecoration 
Attire: @darmilayenni 
Makeup: @balyada 
Ring Box: @caldorabox 
MC: @handy_irawann
Dinner with Uncle & Auntie from China
Sunday 💙.... ga bisa dipilih fotonya,ibu siap pose lainnya ga siap , begitu bapaknya siap anaknya nunjuk2 apa, bapaknya setengah melek anaknya senyum manis , entahlah 😆😜 #family #photooftheday #instagood #sundayvibes
Lirak lirik Sanjaya;v 
#fazholic #ajengfazhh #ajengfauziah #ajengfazhh_
23 weeks 💞
Foto sesi bersama “Andrea”
Late birthday lunch 🍽
#thesasongko #a7family
#weshopatvelvet wkwk 🤣 | 📸 : @nielshepherd
Baru kali ini foto berdua WKWKWK ❤️ | 📸 : @nielshepherd
p.s : they’re just too tall🙂
To my beloved friends yang ada di foto2 ini, im so thankful for you guys❤️ makasih udah nyempetin dateng utk surprisin gw hari ini, ada yang baru pulang dr luar negeri, dari luar kota, ada yg pulang demi gw, ada yg susah payah cari baju putih buat ke surprise gw dan masih banyak lagi 🤣 thankyou so much semuanya, kalian banyak yang ga kenal satu sama lain tapi berbaur untuk celebrate my birthday😭 and once again special thanks to this guy for arranging all of this @nielshepherd ❤️❤️❤️ love u alllll!!!
Im feelin 22 🤣🍰🧁🎉🎊🎁
tahun ini jujur tidak punya ekpektasi bakal di surprisin lagi, karna udah umur 22 jugak udah serius hidupnya ( emg sebelumnya ga serius? WKWK ) cuma ya gt deh udah anggep birthday biasa aja bukan sesuatu yang sangat di nanti, tapi bersyukur tahun ini ga nyangka masih di surprisin sm temen2 terdeket, terheru banget :””)) lebih ke bersyukur atas umur yang baru, masih di beri kesehatan dan kekuatan wkwkwkw. Daaan karna ultah masih di euphoria tahun baru, jadi merasa tahun baru, umur baru dan its a start of something new yang bakal gw find out nanti di akhir tahun ini, something new apa yah? lets see kemana hidup ( Tuhan ) membawa gw tahun ini! super excited ❤️
To the most thoughtful person ever in my life 😭❤️ i love you so much thankyou for always being super extra and giving your best effort to make me happy. 6th birthday with u in my life, im so greatful sayang, thankyou so much once again @nielshepherd ❤️
I would like to thank Bunga Rampai for the unexpected yet outstanding live entertainment last night 👌
If you can't be kind, don't be evil
Happy B'Day my baby balabala @mr.andrieka doa yang terbaik buat lo ya dika, semoga di ulang tahun yang ke 30 ini, menjadi pribadi yang lebih baik lagi tetep sayang sama temen2 dan menjadi kebanggaan keluarga lo ya, wish you all the best dika😘🌹
.
.
.
#bday #bungarampai #photo #photooftheday
Beautiful in white 💍
I’m inspired by how effortless @sandradewi88 made #motherhood look, how humble @ayanggkahiyang going to raise Sedah and how strong @lizadjaprie is!  All these inspirations is a fuel for better #2019 #senangnyajadiibu #willtalkformoney
Happy New Year 2019 🎉
Forever grateful ✨
❤️❤️❤️
Happy birthday aunty olip wishing u e very joy birthday 😘😘💋💋
“Christmas is a day of meaning and traditions, a special day spent in the warm circle of family and friends.” ―Margaret Thatcher
The reason we were in Jakarta. The family meeting came with a 4-course lunch at @bungarampai.pakisculinary. #finedining #jakarta #travel #makantime #family
Besties 💖 I think we almost didn't have any good picture together. That's because whenever we meet, taking wefies & instagram-worty pictures is the last thing in our minds. Now here are finally some proper ones 💁🏻✨
.
Taken by @tommywiraa 📸
colleagues #ending2018strong
Family dinner 🥰
Merry Christmas to those who celebrate it today! 🎉🎁 🌲 #2018 #merrychristmas
I love you so much! Happy anniversary Baobei❤
Merry christmas from coco regi.
Merry Christmas from us!✨
Just a little throwback right before Christmas with a bunch of photographs from Dekraft Christmas and End Year Lunch last year. 🎄✨
Having them in my life have been the best Christmas gift ever 💝🎄
🌿✨
#christmas2018🎄 new little members next year❤️☺️ #salahwarna #mybad
💐🌿❤️#bdayparty🎉🎂
She who can take the place of all others, but whose place no one else can take. Happy Mother’s day to amazing moms! 💐#senangnyajadiibu @mothercareindo
Attend @mothercareindo Mother’s day event. Love the positivity these lovely ladies are sharing. Shout out to all mothers out there. 🙌
#senangnyajadiibu
No caption #nocaption #man #men #latepost
Mohon do'anya ya kawan-kawan 😊🙏
I'll marry the man I love the most
Family first 😊

I fall in love with him..
And, I fall in love with his loving and warm family too!
💍 #EngagementofAyuBintang
Attire: @lianepuspita
Makeup: @makeupbyjovanka
Hairdo: @zhafranmakeup
Hair Pin: @hummingbirdroad @loveandflair
Nails: @beautique_indo
Decoration: @agoracreation
Photographer & Videographer: @mindflush.photo
Ring Box: @caldorabox
Seserahan: @riefinka_seserahan
Flower Bouquet: @blumerie.florist
Invitation: @emilyartdesign
Venue: @bungarampai.pakisculinary
be like a rose, soft as thorns 🥀
christmas lunch 🎉
Congraduations cipang👩🏻‍🎓 & sinto👩🏻‍🎓
•
•
Thankyouu @lusianaivonne @shintamarchelia ❤️
For life
Only a few weeks, to make this come true. No words can describe how happy i am. #EngagementofAyuBintang
#timmerahputih 🤔
Siento Bendecido 🍻🎉
These are people who always understand us. Always there when we need it. Even a busy time just to hear our problem or to meet us. People who stay for years. Someone who know us better than others. #EngagementofAyuBintang
Happy 1st Birthday @elvee.delabel 🤩🎂🎉 Check out their New Arrivals! ❤️ #IWearElvee
Sebelum diminta berfikir keras, makan-makaan duluuu!!!! #lunch #mufakatbudayaindonesia
Thankyou for always know what i loved even a little things @tubagusbintangramadhan #EngagementofAyuBintang
Søndag, 3:27 PM
engagement Ms. @farichiasaraswati 
Organize by @momentintime_partyplanner 
thankyou so much for having Us
Emm begitcu?
Ma gurlsss 🤗😘
.
.
📸 @yohanesigit
🤗
.
.
📸 @yohanesigit
Judith and her BUtches: a series where Judith spends time with her favourite Terriers 🐶 (ft. @brianpothyd’s birthday)
foto bersama teman 🙂
Emang enak kalau ngumpul satu frekuensi. ngobrol pun jadi lupa waktu. sekali lagi selamat ulang tahun istriku @nabilahatifa dan sobat istriku @megaiskanti #birthday #ndpath #friend #wife
Tau kan lagi ngapain .......
Black is my happy color 🎼
HBD kakandaaa irman, all the Best fo u 😘
Mr wacana kali ini sudah terlewati oleh nya 😂😛 - Happy birthday bapak peri yang baik hati semoga di umur sekarang ini berkurang lembek bin lelet nya yaa pak biar bisa ontime jadi manusia 😎❤️ #birthdaydinner #latesurprise
gaya andalan
#latepost
Tampang cengo waktu jumat kemarin ke acaranya @andalankontrasepsi banyak banget info info baru yg aku dapet dan ternyata mitos mitos tentang IUD (spiral) yang selama ini aku tau, Semuanya salah.. sering sering bikin acara gini. Biar ibu ibu awam kaya aku teredukasi ☺️☺️ #SaatnyaAndalkanIUD
keseruan genk "emak-emak" yg hr ini belajar bareng ttg kontrasepsi yg aman,bareng @andalankontrasepsi dan terjawab sudah smua ketakutan aku selama ini 😂😂 Selama ini ak paling takut bgt pk kontrasepsii..macem"lah takut jerawatan.. embem..takut pendarahan wktu pake..rahim kering dan yg mnrt dokter apa itu rahim kering ga adaa😂yah namanya jg byk denger dr yg bukan ahlinya dok..plus kbanyakan denger mitos jg ya kan hihiii..siapa yg kayak ak?🙋😜
dan sepertinya buat ak ini #SaatnyaAndalkanIUD krn smua ktakutan ak g berlaku sm sekali..dan klo ad yg nanya pasangan kt bakalan keganggu ato engga..nah ad cuplikam video penjelaaan dr dokter..jd g ad alesan jg buat klian takut jg..justru perencanaan dlm keluarga itu penting bgt yah..namanya jg bangun keluarga..jd hrs direncanain baik"😉💛
Mendapat pengetahuan yg baru lagi utk kebaikan bersama. Terima kasih utk berbagi ilmu nya @andalankontrasepsi  Jadi makin yakin dengan apa yg menjadi pilihan kita saat ini. Thank you for having me @andalankontrasepsi @motherbabyind #saatnyaandalkaniud #influencerluncheon
Afternoon tea peluncuran La Colline, brand skincare premium asal Swiss, diwarnai oleh wajah-wajah familiar. Tidak hanya menjabarkan tentang keunggulan teknologi Swiss dan ragam produk yang dimiliki, sore itu juga diisi dengan workshop menarik dari @kaminari.id . 
Jangan ragu mengunjungi gerai @lacollineskincare Seibu
di Grand Indonesia untuk mengeksplorasi produk dan spa yang memanjakan kulit Anda.
.
Foto: @harysubastian 
Editor: @poppyseptia 
#BazaarLovesBeauty 
#lacollineskincare 
#lacollineindonesia 
#lacollinexharpersbazaar
Trying out #lacollineindonesia for #lacollinexharpersbazaar

Salah satu merek perawatan kulit wajah yang aman buat Mama hamil

https://mamudmaskin.com/2018/10/25/welcoming-la-colline-to-the-indonesian-beauty-scene/

Wearing @invio_id by my talented @patriciagouw
With CEO of Premium Swiss Skincare “La Colline” International Mr. Ghislain Pfersdorff.
@lacollineskincare x @bazaarindonesia 
#lacollineindonesia
#lacollineskincare
#lacollinexharpersbazaar
Kenalin nih kontributor baru NR. Kalo ketemu di jalan, jangan dijauhin. Ajak ngobrol 😛 BTW Zenbook S 14 udah bisa dibeli di Indonesia!
.
FHD/i7 8550U/16 GB/512 GB NVMe/MIL-810G - Rp. 26.299.000
.
#asus #zenbook #ultrabook
always love celebrating you @thaniawidjaja 💕 can’t wait to see you walk down the aisle in two weeks and to see you step into the season of marriage. #mybestieisgettingmarried #evanthania
.
Spotted pretty Ms. S and her hubby wearing custom set #handmadeembroidery qipao collections by #yuanatanaya #batikconceptstore #yuanatanayaofficial #premiumcollections 
U look gorgeous as always pretty💋
2 Corinthians 5:7
"For we walk by faith, not by sight."
Details ❤️ From the engagement of beautiful Ms. Erin,
Courtesy @legio_pictures 
Attire @mahaatelier 
Lace @bindusamtani
Aku dan pak suami bukanlah pasangan yang romantis, tapi kami berusaha untuk selalu meluangkan waktu di moment2 penting bersama💕
Dan kali ini mama Nta lg rajin kepingin kasih surprise yang agak berkesan utk Ayah, Si pekerja keras kesayangan mama Nta and chila tentunya. Saking sibuk nya waktu utk keluarga cm hari sabtu dan minggu itupun kadang Ayah masih sibuk di depan laptopnya
.
Hehehe mama Nta and Chila selalu mendoakan agar Ayah selalu diberi kesehatan dan selalu di beri kemudahan disegala urusan. Amin
Sekali lagi selamat ulang tahun Ayah @irham.kaharuddin 🎂
.
Table setting  @themagicbloom 
Location @bungarampai.pakisculinary
Beautiful Ms. Erin on her engagement day ❤️ Lace @bindusamtani 
Courtesy @legio_pictures
Don't define your world in black and white, because there is so much hiding amongst the grey
It’s all about last night 💕😘😍
Happy bday.. Ira ..Hilda..siska dan Heni ..Barakallahu fii umrik semoga sll di beri kesehatan , kebahagiaan , kesuksesan dan keselamatan Dunia dan akhirat . Amiinn...😘😘😘😘
Daydreaming.
Wiii bentar lagi punya kokoh deh @putra_djap 💪🏻🧔🏻 #D-7
senyum sipit🙀🤫
Bunda Hafiz's Birthday
•••••••••••••••••••••••••••••
We are here to make your event becomes memorable, because every moment you have is precious.
•••
Contact us and share your thoughts.
phone : 08567396820
line : @hops
e-mail : ask.hops@yahoo.com
•••
We are ready for any event decoration such as :
•Birthday Party
•Bridal / Baby Shower
•Aqiqah Decoration
•Romantic Dinner
•Engagement
•Prom Night
•Etc
•••
Areas: Jakarta, Bekasi, Bogor, Tangerang, Depok, Bandung, Yogyakarta, Solo, Magelang.
•••
Nice place, good people, and beautiful flowers. We will make your event unforgettable.
Bunda Hafiz's Birthday
•••••••••••••••••••••••••••••
We are here to make your event becomes memorable, because every moment you have is precious.
•••
Contact us and share your thoughts.
phone : 08567396820
line : @hops
e-mail : ask.hops@yahoo.com
•••
We are ready for any event decoration such as :
•Birthday Party
•Bridal / Baby Shower
•Aqiqah Decoration
•Romantic Dinner
•Engagement
•Prom Night
•Etc
•••
Areas: Jakarta, Bekasi, Bogor, Tangerang, Depok, Bandung, Yogyakarta, Solo, Magelang.
•••
Nice place, good people, and beautiful flowers. We will make your event unforgettable.
3 little pigs🐷
With @sosialitatv 
Thanks mas @djagungw .
Good luck on ur internship and be more mature bby @natasyaa_21 ❣️
Family gathering edition eid mubarak #paketkomplit#anakcucu#blessingfamily#mybigfamly
Ramadhan kareem🙏
.@arisan.manjah
so glad to have a support group like y'all in the midst of these frantic months....we've only known each other for about 6-7 months but we actually BONDED over the stress of progress and various exams. i genuinely want us to keep in touch in the future + i hope each and every one of us gets into our desired unis!!! thanks for everything guys 💞
Today is Valentine's day, i know nothing about what you've been planned.. Commonly you will send me a bouquet of flower, but today i got nothing and its weird i thought, and the night we have a Val's dinner as usual, but then I shocked when he hold my hand and said : "Will you marry me?" and ofcourse my answer is : "I will" 💍❤️ #renaldycinmoments
To those whom I spent my first few legal days with 🥂
when all my favourite ppl in one frame ❤️ #familycomefirst #23rd
We were so excited when @wearingklamby asked us to make those bracelets for #sundaylunchwithklamby.

Cantik-cantik banget yaa❤
Still on yesterday's event vibe. ✨ we're all wearing @wearingklamby newest collection and we loooveee it! #SundayLunchWithKlamby
Early christmas dinner ☃️
edisi tunangan umil tapi gaada foto sama umil✨
.
.
.
.
.
.
Dear Sasha,
I never thought I will post your wedd photos on my instagram this early. I never thought you will marry a Man who live overseas. I never thought you have married at 24 yo... But all I wanna say is, Congratulation for your big step sister, may you have a beautiful life ahead🌹 #Sashayudhatiethekonots #Sashayudhatietheknot
🌸🌺🌹🌼🌻
Edisi Halal bi Halal #ketupat
-1717- 💍
Our pinky kinda day 💕 Such a lovely Saturdaaaay!
.
#SteffiRandy
🥀
Dari tk selalu ber 17💓😚
Whatever we do
My husband has the most kind heart. He never fails to make me feel like a queen & everyday I fall in love with him all over again. 🤗
Taken by: @hashfizul
Sekali-sekali rapi.. Polo Shirt + T-Shirt diistirahatkan dulu.. 😄

#lunch 
#father 
#son
#sundaybrunch