Browse Instagram content with Pikram.com

The Ritz-Carlton Jakarta, Pacific Place

Instagram photos and videos at The Ritz-Carlton Jakarta, Pacific Place

Thank you @biyanofficial for this amazing show❣️
By @yannisid 
#biyanofficial #fashionshow #jakarta
"Wonder Garden" @biyanofficial SS20 so honored to be part of this magnificent show, thank you so much🌹✨
Delightful sweets to break the fast at @pasolajakarta. Crispy layered compliments the delicate chocolate fillings. #RCMemories #RitzCarltonPacificPlace #dessert #iftardinner
With these  two legends! Congratz om @biyanofficial
Before Biyan fashion show, last night.
@biyanofficial spring summer ‘20 Wonder Garden fashion show #charity #sumba #serenedecor #beautifulcollection
It is such an honor for me to be able to play for Biyan “Wonder Garden” After Party last night! Had so much fun🎉
Jarang2 kan liat gw senyum agak lebar, biasanya tipis2!!
📸: @boyfsembiring
•
Oia malem ini ketemu di @lumejakarta ya🕺🏻
Last night at BIYAN Annual Show 2020 “Wonder Garden” with my mom and sister wearing Ghea’s new collection for Ramadhan 2019 “Celebrate Celebes” inspired from Makassar’s handwoven silk textile : the Lagosi #RayainGhea #CelebrateCelebes #daughtersoffashion
I like her 💋
@kiaralouise.e .
.
NOT because she is beautiful (of course she is beautiful)
but
because she has a beautiful heart ♥️
.
.
Saya kaget melihat anak umur 14 tahun with good attitude, sopan (tapi tidak dibuat buat), dan punya emphaty ke orang lain
Jaman sekarang ‘emphaty’ adalah hal yang sangat jarang ditemukan 
That kind of attitude always impress Me “.. i just like her from the first time i met her
Proud of her mom too @adesche the way she teach Kiara to be independent and kindhearted .
.
Congrats to this young lady has been chosen for #elitemilan
Tante Mel proud of you Ki .
Last night i came for Biyan show for supporting her .
.

#indonesianmodel
#fashionshow
_____________________________________________________
.
.
Living inside Wonder Garden an imaginary heaven created by @biyanofficial such a beautiful presentation, once again congratulations on your Annual Fashion Show Spring/Summer 2020 🌿🌷
.
.
.
.
.
#irmadiary
Biyan Spring summer collection
"Wonder Garden"

#biyanspringsummer
SM : im Maria Selena.. *
* ML13 : and im Mario Lawalata.. ‘We r not couple’ LOL !!! *
*
* Such an honored for us to be the host for “The 2019 Australian Alumni Gala Dinner” it was Wonderful night thank you all Cheers mate ! 🥂🍷💫 #OZalumgala2019 #kedubesaustralia #lanvin #latepost •
•
• all 📸 by @otretmedia @tasyabaginda @yanadid 👌🏽
She wasn’t looking for a knight, she was looking for a sword
.
Gown @byansoe
📷 @yanadid
Hello Jakartans, do you even know we can see a mountain through our concrete jungle in Jakarta? :)
Swipe for the zoomed result.

Thanks to its AIS and OIS in #HuaweiP30 pro, great resolution and rich details are achieved.  Now I can see the never-before-seen anything!

Photos are taken with ultra wide, 1X, 5X optical zoom, and 10X hybrid zoom within one simple tap on HDR mode.
I have even took a super moon shot with 50x digital zoom with it, which image I will share with you soon!

My new #HuaweiP30 Pro truly brings the world closer.
Get your very own #HuaweiP30 Pro by joining the #IWantHuaweiP30Pro Contest at @huaweimobileid
Alhamdulillah seseneng itu kita semua dapet kesempatan diiringi mas @andirianto_official @magentaorchest 🖤✨ Terimakasi sekali lagi @ronald_soe @luludewayanti @bobanbonbin #teamroro #prudentialindonesia •
Sampai ketemu lagi! Sukses dan terus berkarya semua nya✨
-
📷 @ggilbertmarch
Pagi-pagi
Alhamdulillah 🧡terimakasih @id_prudential & my beloved @ronald_soe , @luludewayanti 🙏🏻dipercayakan lagi untuk membuka Opening PRUDENTIAL bersama @taurataufan , Bernyanyi dan Menari dengan membawakan "This Is The Story Of Our Journey" jujur mewakili perasaan aku di industri Musik Indonesia dgn liku-liku tanjakan naik turun untuk bisa mengembangkan karya2  kita agar bisa dihargai :) ✨ #prudentialindonesia #teamroro #galabby •
•

dijepret oleh @marvinepratamaa @matthewoktavianvs @deriwjy & 🖤 @ggilbertmarch Terimakasiih!
Pilihan yang sangat tepat gue ngabisin weekend kemaren staycation di @ritzcarltonpacificplace, stay di Residence 2 kamar pas banget buat family trip apalagi sekalian ngerayain hari specialnya @pagophagian✨🧡 Dinner  di @pasolajakarta enak bangettt, My fav Oxtail Soupnya😋 -
-
-
Thankyou for your hospitality @ritzcarltonpacificplace! 🤗✨#RCmemories #RCpartner
Selamat ulang tahun ke 17 Casey!Kakak beruntung banget punya adik kaya Casey, semoga cita cita Casey jadi Arsitek hebat bisa tercapai yaaah, Aminn! Semoga kakak bisa selalu sehat biar bisa ngebahagiaiin Casey terus, makasih ya dek udah jadi adik dan partner hidup kakak yang paling baik dan paling pengertian. Love you so much Casey! @pagophagian 🖤