Browse Instagram content with Pikram.com

#TalDiaComAvui, fa 90 anys, jugàvem el primer partit de la història de la Lliga! El 10 de febrer del 1929 començava la primera edició del Campionat Nacional de Lliga de Primera Divisió.

La jornada inaugural s’iniciava a l’Estadi de Sarrià amb el partit entre el RCD Espanyol de Barcelona i el Real Unión de Irún. Els pericos havíem guanyat la primera Copa una setmana abans.

El resultat final va ser de 3 a 2. Pitus Prat ha passat a la història com l’autor del primer gol de la història de la Lliga! Oramas va fer un doblet per signar la victòria.
🏆 Repassa tota la nostra gran història al Tour #RCDE!
👉 https://www.rcdespanyol.com/ca/tour/
-
¡#TalDíaComoHoy, hace 90 años, jugábamos el primer partido de la historia de @LaLiga! El 10 de febrero de 1929 comenzaba la primera edición del Campeonato Nacional de Liga de Primera División.

La jornada inaugural se iniciaba en el Estadio de Sarrià con el partido entre el RCD Espanyol de Barcelona y el Real Unión de Irún. Los pericos habíamos ganado la primera Copa una semana antes.

El resultado final fue de 3 a 2. ¡Pitus Prat ha pasado a la historia como el autor del primer gol de la historia de la Liga! Oramas hizo un doblete para firmar la victoria.
🏆 ¡Repasa toda nuestra gran historia en el Tour #RCDE!
👉 https://www.rcdespanyol.com/es/tour
-
#RCDE | #Volem | #EspanyoldeBarcelona | #RCDEHistory

rcdespanyol

2 months ago

#taldiacomavui, fa 90 anys, jugàvem el primer partit de la història de la Lliga! El 10 de febrer del 1929 començava la primera edició del Campionat Nacional de Lliga de Primera Divisió. La jornada inaugural s’iniciava a l’Estadi de Sarrià amb el partit entre el RCD Espanyol de Barcelona i el Real Unión de Irún. Els pericos havíem guanyat la primera Copa una setmana abans. El resultat final va ser de 3 a 2. Pitus Prat ha passat a la història com l’autor del primer gol de la història de la Lliga! Oramas va fer un doblet per signar la victòria. 🏆 Repassa tota la nostra gran història al Tour #rcde! 👉 https://www.rcdespanyol.com/ca/tour/ - ¡#taldíacomohoy, hace 90 años, jugábamos el primer partido de la historia de @laliga! El 10 de febrero de 1929 comenzaba la primera edición del Campeonato Nacional de Liga de Primera División. La jornada inaugural se iniciaba en el Estadio de Sarrià con el partido entre el RCD Espanyol de Barcelona y el Real Unión de Irún. Los pericos habíamos ganado la primera Copa una semana antes. El resultado final fue de 3 a 2. ¡Pitus Prat ha pasado a la historia como el autor del primer gol de la historia de la Liga! Oramas hizo un doblete para firmar la victoria. 🏆 ¡Repasa toda nuestra gran historia en el Tour #rcde! 👉 https://www.rcdespanyol.com/es/tour - #rcde | #volem | #espanyoldebarcelona | #rcdehistory

33 Comments

3409 Likes