Browse Instagram content with Pikram.com

@rizalman71

rizalman71

rizalman71

PUBLIC FIGURE yg ig nya bebas dari iklan melainkan iklan sendiri

Check story of rizalman71

saya tengah buat senarai jemputan ke Pertunjukan Fesyen #rizalmanforzalora 2019 🇬🇧 ni.. anda dah buat solat hajat?
.
.
.
#rizalmanroyalraya
#zaloramy.
.
.
March 27th 2019
kalau bapak masih ada, hari ini umornya ke 91. banyak saya warisi bakat/disiplin/rupa dari Allahyarham HJ Ibrahim Yahaya
demam ke’RAJA’an sudah bermula! .
.
.
#rizalmanforzalora 2019🇬🇧
#rizalmanroyalraya
March 27 2019 .
.
. *to my fashion godfather, Karl Lagerfeld.. we will miss you.
episode 2
#tebusnafsu
parpu teloq, cengcaghu belah belakang dan pegheya teloq boh udang. Setelah perjalanan satu hari suntuk lebih, lekang ghelai habeh rasa satu badan
sapa2 nak kawen, baca ni
@glamweddings
@simedarbyconventioncentre
terimakasih pada ANA Airlines kerana menerbangkan saya ke dua kota iaitu Tokyo dan New York dengan layanan lima bintang! Cant wait to watch those beautiful shots captured in this two beautiful cities by this wonderful creative team from @brave_bison_io 
Parpu and Cengcaru... here i come!
Cik Rhohanee menanti ole2 yang akan di bawa pulang oleh suaminya King Riz dari New York di dalam persalinan kebaya nyonya organza #rizalmanforzalora 2019 🇬🇧
#rizalmanroyalraya 
March 27th
rasa mcm nak panggang ja kaki ni punyala beku
dia turun snow pulak.. tringat dekat ais kacang
#foodmirage
bola2 ni pon aku da nampak macam parpu #foodmirage *ni lepaih kentot pon best ni
kalau kat kedai kain, dua hari tak makan pon takpe
photo credit- @spencerkohn

Loading