Browse Instagram content with Pikram.com

@rizalman71

rizalman71

rizalman71

PUBLIC FIGURE yg ig nya bebas dari iklan melainkan iklan sendiri

Check story of rizalman71

‘Pung Pang Ramadhon’ sempat beraksi di samping shooting majalah disana sini (feelin artis URTV sangat)
bunyi macam ikan sembilang ja?? nak masak lah
Sembah Takziah di atas Kemangkatan Almarhum Paduka Ayahanda Sultan Hj Ahmad Syah. Salam Takziah juga patik sembahkan pada KDYMM Seri Paduka Baginda Yang DiPertuan Agong ,KDYMM Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong serta seluruh kerabat dan rakyat negeri Pahang khususnya serta Malaysia amnya.
rancangan ‘ Pung Pang Ramadhan’ kembali bertemu sis sis semua dengan respi Mesamah di IG story
menyesai pi masak dagin ni haghi ni... punya la lama sampai dahaga nak mampuih
asam pedaih ghebuih mengemboq
kalau hangpa takmau masak sotong lama2, hangpa sughoh En Aali tomeh.. sat saja dia nanti masak sampai tepelantin semua sudep2 dgn sendok. Silap2 dengan sotong2 tu skali teghebang!
respi sotong masak jintan boh ubi mengala kontroversi
cemuih la aku dok baca dm dm hangpa semua dok komen benda yang sama. Nanti aku nak bok kluaq buku respi yang berjudul... “respi respi Arwah by Dato Rizalman”
nampak gaya haghi ni nasik kena masak tambah sekepoi lagi
keghabu keghang pulakk
ni lah mak cek yg dok ajaq cek masak, jait, kemaih ghumah dengan lendek dan bertokoh tu..

Loading