Browse Instagram content with Pikram.com

#abayasaudi

Posts tagged as #abayasaudi on Instagram

459,271 Posts

❗️Very special price ❗️
Our Abaya’s Ramadan an Eid  collection✨ 
2 pieces ( Kimono with a dress )
❗️Last piece ❗️ (Matching scarf of your choice is included🧕🏻)
DM For Order ! 
@boutique__amal 
@boutique__amal 
@boutique__amal 
@boutique__amal .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#muslimfashion#muslimahfashion#hijabmodesty#hijaber#muslimahchambers#fashion#abaya#hijabmodesty#abayafashion#shopping#muslimgirl#muslimahfashion#abayadubai#abayasaudi#mtlblogger#abaya l#abayafashion#ramadan#ramadanprep#classy#abayastyle#hijabstyle#boutique_amal#eidoutfit#elegance#kuwaiit#classyabayas#ramadan2019
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
18k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
16k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
16k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi#followforfollowback#frontalwig
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
16k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Eid Collection Style 5/7, 
Color - As shown
Sizing - M, L, XL, XXL
Plus sizing- 3XL, 4XL,
———————————
Price - N15,500 incl scarf
Without scarf, 13,500
———————————
Standard Delivery (3-12 days); order today to receive before Eid
Southern states - N800, 
Northern states - N1,500, 
Kindly note our items are shipped from outside the country so give us time to prepare and ship your package. . .
————————————-
Bank transfer, Payment on delivery for those in Lagos. 
Please feel free to DM if you have any questions.
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
16k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
16k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi#nigeria#instablog
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
16k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
18k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi#gold#black
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
18k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
18k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
16k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
17k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
18k
Also available in gold design
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
15k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Eid Collection Style 4/7
Color - As shown
Sizing - S, M, L, XL, XXL
———————————
Price - N14,500 incl scarf
———————————
Standard Delivery (3-12 days); order today to receive before Eid
Southern states - N800, 
Northern states - N1,500, 
Kindly note our items are shipped from outside the country so give us time to prepare and ship your package. . ————————————-
Bank transfer, Payment on delivery for those in Lagos. 
Please feel free to DM if you have any questions.
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
17k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
17k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
17k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
17k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
17k
Size 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
Available for immediate delivery.
Worldwide delivery .
18k
Sizes 56,58,60
Only available till the end of Ramadan and EID.
#ramadan#ramadan2019#ramadankareem#ramadanmubarak#myslim#clothing#clothes#clothingbrand#teamtundeednut#abaya#jalabiya#abayadubai#abayafashion#abayasaudi
AQIRA DRESS
💰Rp. 180.000
(BELUM TERMASUK POTONGAN HARGA)
Keterangan ada digambar

Format order:
Nama:
No. hp:
Alamat:(sertakan kabupaten/kecamatan)
Pesanan: (foto/warna/size)

Fix order/tanya-tanya:
👇👇👇👇👇👇
WA: 089603864866 (fast respon) 💥POTONGAN Rp. 10.000/ ITEM TANPA MINIMAL PEMBELIAN  SELAMA RAMADHAN 💥

#brukatpremium #batikcouple #batikmodern #seragambatik #sarimbitan #brukatmurah #kulotbrukat #brukatpesta #cardi #abaya #abayasaudi #busui #unssolo #hijab #hijabers #sukoharjo #solo #jogja #jakarta #tangerang #jogjakarta #bekasi #bandung #sumatera #bali #exploresolo #explorejogja
JJELITA DRESS
💰Rp. 160.000
(BELUM TERMASUK POTONGAN HARGA)
Keterangan ada digambar

Format order:
Nama:
No. hp:
Alamat:(sertakan kabupaten/kecamatan)
Pesanan: (foto/warna/size)

Fix order/tanya-tanya:
👇👇👇👇👇👇
WA: 089603864866 (fast respon) 💥POTONGAN Rp. 10.000/ ITEM TANPA MINIMAL PEMBELIAN  SELAMA RAMADHAN 💥

#brukatpremium #batikcouple #batikmodern #seragambatik #sarimbitan #brukatmurah #kulotbrukat #brukatpesta #cardi #abaya #abayasaudi #busui #unssolo #hijab #hijabers #sukoharjo #solo #jogja #jakarta #tangerang #jogjakarta #bekasi #bandung #sumatera #bali #exploresolo #explorejogja
Ne sous-estime pas tes capacités, ne te rabaisse pas car par la volonté d’Allah tu peux aller loin, tu veux apprendre l’arabe, commence et tu verras que plus tu avanceras, plus tu te surprendras toi-même de par tes qualités cachées.

Ne te fixe pas de barrière, vise loin mais avance doucement sans perdre de vu ton objectif.

Comme pour l’arabe, mon programme dur 2 mois pour ne pas aller trop lentement ou trop vite, tu pars peut-être de 0 mais à la fin, tu pourras lire en arabe et écrire en arabe notamment de par certaines règles de lecture et d’écriture que je t’apprendrais In shaa Allah.

J’accompagne les musulmanes à savoir lire et écrire l’arabe littéraire en 2 mois.

Si tu souhaites que je t’accompagne à mettre en place cela, passe en mp.
Love or addiction? Fasting tends to open my eyes to things about me I thought I knew. 
I always claimed I drink coffee because I love it,  but on the fasting days I am tired from the moment I wake up and there's nothing that helps. Even though it's not this obvious craving where I see myself sipping on my first cup but more the silent sneaky veil laying over my conscience and making everything slow and far away. 
So there might be love, for sure, but it's also need. (Read about my best coffee memories https://justabosniangirldxb.wordpress.com/2018/11/11/but-first-coffee/ )

What did you discover about yourself?
.
.
.
.
#modestwear #muslimwear #hijabootd #hijabinstant #hijabi #modestfashion #hijabstyle #hijabista #hijablife #abayasaudi #abayamodern #kimonocardigan #hijab_photography #hijabselfi #bossladymindset #dubaibrand #hijabstylish #abayalover #saudifashion #dubaifashionblogger #dubaistreetstyle #hijabstyle_lookbook #chichijab #modestfashionweek #maxidress #modestworkwear #ilovecoffee #coffelove
NADJA DRESS # 2
💰Rp. 170.000
(BELUM TERMASUK POTONGAN HARGA)
Keterangan ada digambar

Format order:
Nama:
No. hp:
Alamat:(sertakan kabupaten/kecamatan)
Pesanan: (foto/warna/size)

Fix order/tanya-tanya:
👇👇👇👇👇👇
WA: 089603864866 (fast respon) 💥POTONGAN Rp. 10.000/ ITEM TANPA MINIMAL PEMBELIAN  SELAMA RAMADHAN 💥

#brukatpremium #batikcouple #batikmodern #seragambatik #sarimbitan #brukatmurah #kulotbrukat #brukatpesta #cardi #abaya #abayasaudi #busui #unssolo #hijab #hijabers #sukoharjo #solo #jogja #jakarta #tangerang #jogjakarta #bekasi #bandung #sumatera #bali #exploresolo #explorejogja
‼️DEMAM RAMADHAN‼️DEMAM RAMADHAN‼️DEMAM RAMADHAN‼️
.
.
Manisnyaaa sis berabaya for your everyday wear... Senang nak kuar ke or ade tetamu mengejut datang rumah, terus sarung je PRELOVED ABAYAs, dah ready kannn?.
.
.
Follow @prelovedabayavalet... Ya ampun design PRELOVED ABAYAs simple letups ni buat sisthur tak tidur malam, 💋.
.
Yes, kalau scroll scroll ada design @prelovedabayavalet memacam yaa
.
@prelovedabayavalet letups sesuai juga di pakai sisthur yang “free hair” okay, janganlah takut atau segan silu. Semua boleh pakai
.
Kecik, besar, tua & muda semua boleh melaram hempas walaupun @prelovedabayavalet — TAK BARU TAPI MACAM BARU tauuu
.
Mesti ramai nak pakai bebaju selesa kan. Ini adalah jawapan kepada persoalan sisthur!
.
.
Mesti ramai yang nak pakai PRELOVED ABAYAs yang simple, condition letups pada masa HARGA KASIH SAYANG kan? .
.
WHY CHOOSE US?
💋 Trusted Seller
💋 No Reserve — Pelbagai Jenis Preloved Abaya
💋 InsyaAllah quality as good as NEW
💋 Sesuai untuk awak awak yang SEJENIS TAK FUSSY
💋 Size : Swipe photos for details of preloved sheet — ukuran bust & length
💋 No right info bout material preloveds
💋 Something genuine & transparent from our customers — READ FEEDBACKs 1-6 HIGHLIGHT
.
.
🔥 CODE : Q54
🔥 PRICE : RM69 exclude postage
.
.
FAST PAYMENT CONSIDER YOURS❗️😉
.
.
🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
.
.
@prelovedabayavalet
@prelovedabayavalet
@prelovedabayavalet
.
Tag rerakan & tekan likes bebanyak mana tau dapat hadiah dari iolsss. Hiks
.
.
#prelovedabayavalet #parmyavailable
Mom, lagi pusing cari baju yg nyaman buat lebaran ? Khawatir rempong ya sambil bawa anak ? Ada nih Mom outer yang terbuat dari bahan yang comfort banget sehingga tak perlu khawatir risih waktu lebaran mom. Kita ada warna monokrom yang cocok banget buat Moms yang suka memadukan warna-warna dengan outfit nya jadi ga perlu khawatir deh kalau outer nya ga match. Oh ya khusus lebaran kali ini lulu Indonesia berikan diskon kepada Moms semua, kurang seru apa lagi nih mom belanja di lu’lu’ Indonesia. Buruan ORDER sekarang ya mom. Dijamin Mom bakalan puas banget sama produk kita yang real hand made. Ditunggu ya mom!
Kontak Kami :
WA: +62 81288117715
Line: @lulu.id
.
#kaftan
#kaftanmonocrom
#kaftanmonokrom
#kaftanmonochrome
#jualkaftan
#jualkaftanmonocrom
#jualkaftanmonokrom
#jualkaftanmonochrome
#kaftanindonesia
#kaftancantik
#kaftanmodern
#bajusyarimurah
#bajusyaricantik
#bajusyari2019
#outerhijaber
#outerhijabers
#outerhijaberbigsize
#kimar
#kimarsyari
#khimarcantik
#abayasaudi
#abayadubai
#abayafashion
#bajulebaran
#bajulebaran2019
#bajulebaransyari
#hijablebaran
#kaftanlebaran
#kaftanmonocrommedan
#lfl
HAWA 81
#farzollabyfs

DETAIL CEK DI GAMBAR.
============.
HARGA : Rp 220.000
===============.
❌NO KEEP ❌
FIRST PAY FIRST GET
➖➖➖➖➖➖➖➖➖.
Order ke : 📩Line: @fzs7156
WA : 085727258104

Format fix order: ( Mohon di isi jika FIX order!)
Nama:
alamat (+kecamatan):
no hp:
Orderan:
.
#abayamurah
#abayasaudi
#abaya
#abayahitam
#abayadubai
#abayaturki
#abayamodern
#abayaturkeymurah
#abayaindonesia
#abayalebaran
#abayajetblack
#abayaturkey
#abayaarab
#abayacantik
#dressbordir
#dressmurah
#dressbordirmurah
#abayabordir
abaya kamess ori
ada banyak warna ya
====================
kode : abaya syakira
matt : satin marbella
size : all size
PB : 140
Ld : 110
berat: 600 gram
idr : 330.000
====================
untuk order bisa chat wa 082111117756 👇
https://api.whatsapp.com/send?phone=6282111117756&text=HaloSHOPIE

buka lapak
SHOPIE hijabstyle👇
http://www.bukalapak.com/shopiehijabstyle

instagram
@shopiehijabstyle

bisa COD daerah tanah abang dan kebon jeruk
====================
transfer hanya atas nama
iis sopiyanti
melalui bank BCA dan BRI
====================
happy shoping
#abayakamess #abaya #gamissatin #gamismarbella #gamislebaran #abayapesta #kamesscollection #gamissyari #bajumuslim #gamisdewasa #gamismewah  #gamis2019 #gamisbagusberkualitas #gamis #gamisarabian #gamisarab #gamisterbaru  #abayadubay #abayamesir #abayakames #gamisjumbo #ramadhan #ramadhancollection #abayasaudi #abayamurah #abayahitam #abayastyle #abayamodern #ootd #kamessori
Mom, lagi pusing cari baju yg nyaman buat lebaran ? Khawatir rempong ya sambil bawa anak ? Ada nih Mom outer yang terbuat dari bahan yang comfort banget sehingga tak perlu khawatir risih waktu lebaran mom. Kita ada warna monokrom yang cocok banget buat Moms yang suka memadukan warna-warna dengan outfit nya jadi ga perlu khawatir deh kalau outer nya ga match. Oh ya khusus lebaran kali ini lulu Indonesia berikan diskon kepada Moms semua, kurang seru apa lagi nih mom belanja di lu’lu’ Indonesia. Buruan ORDER sekarang ya mom. Dijamin Mom bakalan puas banget sama produk kita yang real hand made. Ditunggu ya mom!
Kontak Kami :
WA: +62 81288117715
Line: @lulu.id
.
#kaftan
#kaftanmonocrom
#kaftanmonokrom
#kaftanmonochrome
#jualkaftan
#jualkaftanmonocrom
#jualkaftanmonokrom
#jualkaftanmonochrome
#kaftanindonesia
#kaftancantik
#kaftanmodern
#bajusyarimurah
#bajusyaricantik
#bajusyari2019
#outerhijaber
#outerhijabers
#outerhijaberbigsize
#kimar
#kimarsyari
#khimarcantik
#abayasaudi
#abayadubai
#abayafashion
#bajulebaran
#bajulebaran2019
#bajulebaransyari
#hijablebaran
#kaftanlebaran
#kaftanmonocrommedan
#lfl
Navy washed silk Abaya🌟
عبايه حرير مغسول باللون الكحلي.
متوفره بألوان اخرى.
•
•
•
•

#abayaworldwide #abayafashion #abayadubai #abayasaudi #abayablogger #abaya #abayas #abayastyles #abayastyle #khobar #dammam #saudistyle #sauditrends #عبايات #الخبر #الدمام #عبايه_ستايل
Navy washed silk Abaya🌟
عبايه حرير مغسول باللون الكحلي.
متوفره بألوان اخرى.
•
•
•
•

#abayaworldwide #abayafashion #abayadubai #abayasaudi #abayablogger #abaya #abayas #abayastyles #abayastyle #khobar #dammam #saudistyle #sauditrends #عبايات #الخبر #الدمام #عبايه_ستايل
Mom, lagi pusing cari baju yg nyaman buat lebaran ? Khawatir rempong ya sambil bawa anak ? Ada nih Mom outer yang terbuat dari bahan yang comfort banget sehingga tak perlu khawatir risih waktu lebaran mom. Kita ada warna monokrom yang cocok banget buat Moms yang suka memadukan warna-warna dengan outfit nya jadi ga perlu khawatir deh kalau outer nya ga match. Oh ya khusus lebaran kali ini lulu Indonesia berikan diskon kepada Moms semua, kurang seru apa lagi nih mom belanja di lu’lu’ Indonesia. Buruan ORDER sekarang ya mom. Dijamin Mom bakalan puas banget sama produk kita yang real hand made. Ditunggu ya mom!
Kontak Kami :
WA: +62 81288117715
Line: @lulu.id
.
#kaftan
#kaftanmonocrom
#kaftanmonokrom
#kaftanmonochrome
#jualkaftan
#jualkaftanmonocrom
#jualkaftanmonokrom
#jualkaftanmonochrome
#kaftanindonesia
#kaftancantik
#kaftanmodern
#bajusyarimurah
#bajusyaricantik
#bajusyari2019
#outerhijaber
#outerhijabers
#outerhijaberbigsize
#kimar
#kimarsyari
#khimarcantik
#abayasaudi
#abayadubai
#abayafashion
#bajulebaran
#bajulebaran2019
#bajulebaransyari
#hijablebaran
#kaftanlebaran
#kaftanmonocrommedan
#lfl
Mom, lagi pusing cari baju yg nyaman buat lebaran ? Khawatir rempong ya sambil bawa anak ? Ada nih Mom outer yang terbuat dari bahan yang comfort banget sehingga tak perlu khawatir risih waktu lebaran mom. Kita ada warna monokrom yang cocok banget buat Moms yang suka memadukan warna-warna dengan outfit nya jadi ga perlu khawatir deh kalau outer nya ga match. Oh ya khusus lebaran kali ini lulu Indonesia berikan diskon kepada Moms semua, kurang seru apa lagi nih mom belanja di lu’lu’ Indonesia. Buruan ORDER sekarang ya mom. Dijamin Mom bakalan puas banget sama produk kita yang real hand made. Ditunggu ya mom!
Kontak Kami :
WA: +62 81288117715
Line: @lulu.id
.
#kaftan
#kaftanmonocrom
#kaftanmonokrom
#kaftanmonochrome
#jualkaftan
#jualkaftanmonocrom
#jualkaftanmonokrom
#jualkaftanmonochrome
#kaftanindonesia
#kaftancantik
#kaftanmodern
#bajusyarimurah
#bajusyaricantik
#bajusyari2019
#outerhijaber
#outerhijabers
#outerhijaberbigsize
#kimar
#kimarsyari
#khimarcantik
#abayasaudi
#abayadubai
#abayafashion
#bajulebaran
#bajulebaran2019
#bajulebaransyari
#hijablebaran
#kaftanlebaran
#kaftanmonocrommedan
#lfl
‼️DEMAM RAMADHAN‼️DEMAM RAMADHAN‼️DEMAM RAMADHAN‼️
.
.
Manisnyaaa sis berabaya for your everyday wear... Senang nak kuar ke or ade tetamu mengejut datang rumah, terus sarung je PRELOVED ABAYAs, dah ready kannn?.
.
.
Follow @prelovedabayavalet... Ya ampun design PRELOVED ABAYAs simple letups ni buat sisthur tak tidur malam, 💋.
.
Yes, kalau scroll scroll ada design @prelovedabayavalet memacam yaa
.
@prelovedabayavalet letups sesuai juga di pakai sisthur yang “free hair” okay, janganlah takut atau segan silu. Semua boleh pakai
.
Kecik, besar, tua & muda semua boleh melaram hempas walaupun @prelovedabayavalet — TAK BARU TAPI MACAM BARU tauuu
.
Mesti ramai nak pakai bebaju selesa kan. Ini adalah jawapan kepada persoalan sisthur!
.
.
Mesti ramai yang nak pakai PRELOVED ABAYAs yang simple, condition letups pada masa HARGA KASIH SAYANG kan? .
.
WHY CHOOSE US?
💋 Trusted Seller
💋 No Reserve — Pelbagai Jenis Preloved Abaya
💋 InsyaAllah quality as good as NEW
💋 Sesuai untuk awak awak yang SEJENIS TAK FUSSY
💋 Size : Swipe photos for details of preloved sheet — ukuran bust & length
💋 No right info bout material preloveds
💋 Something genuine & transparent from our customers — READ FEEDBACKs 1-6 HIGHLIGHT
.
.
🔥 CODE : Q52
🔥 PRICE : RM69 exclude postage
.
.
FAST PAYMENT CONSIDER YOURS❗️😉
.
.
🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage
.
.
@prelovedabayavalet
@prelovedabayavalet
@prelovedabayavalet
.
Tag rerakan & tekan likes bebanyak mana tau dapat hadiah dari iolsss. Hiks
.
.
#prelovedabayavalet #parmyavailable
This Shoulder beaded and embroidered Abaya everything you need!
Check out our website! Only few more sizes in stock.
Also important announcement coming soon!
#eidcollection #abaya #ramadan #eidmubarak #emarati #abayasaudi #hijab #hijabifashion #hijabi #islamicfashion #abayas #abayadubai #abayafashion #veiledroyalty
Mom, lagi pusing cari baju yg nyaman buat lebaran ? Khawatir rempong ya sambil bawa anak ? Ada nih Mom outer yang terbuat dari bahan yang comfort banget sehingga tak perlu khawatir risih waktu lebaran mom. Kita ada warna monokrom yang cocok banget buat Moms yang suka memadukan warna-warna dengan outfit nya jadi ga perlu khawatir deh kalau outer nya ga match. Oh ya khusus lebaran kali ini lulu Indonesia berikan diskon kepada Moms semua, kurang seru apa lagi nih mom belanja di lu’lu’ Indonesia. Buruan ORDER sekarang ya mom. Dijamin Mom bakalan puas banget sama produk kita yang real hand made. Ditunggu ya mom!
Kontak Kami :
WA: +62 81288117715
Line: @lulu.id
.
#kaftan
#kaftanmonocrom
#kaftanmonokrom
#kaftanmonochrome
#jualkaftan
#jualkaftanmonocrom
#jualkaftanmonokrom
#jualkaftanmonochrome
#kaftanindonesia
#kaftancantik
#kaftanmodern
#bajusyarimurah
#bajusyaricantik
#bajusyari2019
#outerhijaber
#outerhijabers
#outerhijaberbigsize
#kimar
#kimarsyari
#khimarcantik
#abayasaudi
#abayadubai
#abayafashion
#bajulebaran
#bajulebaran2019
#bajulebaransyari
#hijablebaran
#kaftanlebaran
#kaftanmonocrommedan
#lfl
Mom, lagi pusing cari baju yg nyaman buat lebaran ? Khawatir rempong ya sambil bawa anak ? Ada nih Mom outer yang terbuat dari bahan yang comfort banget sehingga tak perlu khawatir risih waktu lebaran mom. Kita ada warna monokrom yang cocok banget buat Moms yang suka memadukan warna-warna dengan outfit nya jadi ga perlu khawatir deh kalau outer nya ga match. Oh ya khusus lebaran kali ini lulu Indonesia berikan diskon kepada Moms semua, kurang seru apa lagi nih mom belanja di lu’lu’ Indonesia. Buruan ORDER sekarang ya mom. Dijamin Mom bakalan puas banget sama produk kita yang real hand made. Ditunggu ya mom!
Kontak Kami :
WA: +62 81288117715
Line: @lulu.id
.
#kaftan
#kaftanmonocrom
#kaftanmonokrom
#kaftanmonochrome
#jualkaftan
#jualkaftanmonocrom
#jualkaftanmonokrom
#jualkaftanmonochrome
#kaftanindonesia
#kaftancantik
#kaftanmodern
#bajusyarimurah
#bajusyaricantik
#bajusyari2019
#outerhijaber
#outerhijabers
#outerhijaberbigsize
#kimar
#kimarsyari
#khimarcantik
#abayasaudi
#abayadubai
#abayafashion
#bajulebaran
#bajulebaran2019
#bajulebaransyari
#hijablebaran
#kaftanlebaran
#kaftanmonocrommedan
#lfl
₹ 1699 plus ship and cod

5 to 9 Days for dispatch once book
Falcon Abaya
🌷 CASH ON DELIVERY AVAILABLE
🌷 Korean Nida Fabrc
Product Range of Fabric and Accessories May Slightyl Vary From the Picture 
#abayablogger #abayasaudi #hydrabad #mumbai  #abayas #saudiarabia #abayadress #burqa #surat #chennai #kashmir #kochi #karnataka #bangloru 
#delhi#irfanpathan #hijabfashion  #parda #burqa #abaya #islamicdress#dubaiabaya #abayadubai #bhatkal #islamicfashion#
#mumbai
#chennai #utterpradesh#coimbatore#telangana#asaduddinowaisi#abayacashondelivery
#abayalovers
Done postage semua abaya termasuk kurma Ajwa dan Sejadah Raudah ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak. Dari Brunei pun ada 🙈
.
.
Thank you semua 😘
.
.
#donepostage #abaya #abayasaudi #abayafashion
Siap bawak luggage paling besar letak depan kaunter. 🤣
.
.
Semua orang pandang je. Mesti dalam hati cakap "jual ape la budak ni"
.
.
Sesi postage semua abaya ke seluruh Malaysia.
.
Eh, Brunei pun adaa. Tqq  taw💞
.
.
#abayaraya2019 #abaya #abayasaudi #abayaviralmalaysia #abayaarab
Eid Collection Style 3/7
Color - Gray, Black, Purple, Navy Blue
Sizing - S, M, L, XL, XXL
———————————
Price - N15000
———————————
Standard Delivery (3-12 days); order today to receive before Eid
Southern states - N800, 
Northern states - N1,500...————————————-
Account Transfer, Transfer on delivery for those in Lagos 
Please feel free to DM if you have any questions..
Mom, lagi pusing cari baju yg nyaman buat lebaran ? Khawatir rempong ya sambil bawa anak ? Ada nih Mom outer yang terbuat dari bahan yang comfort banget sehingga tak perlu khawatir risih waktu lebaran mom. Kita ada warna monokrom yang cocok banget buat Moms yang suka memadukan warna-warna dengan outfit nya jadi ga perlu khawatir deh kalau outer nya ga match. Oh ya khusus lebaran kali ini lulu Indonesia berikan diskon kepada Moms semua, kurang seru apa lagi nih mom belanja di lu’lu’ Indonesia. Buruan ORDER sekarang ya mom. Dijamin Mom bakalan puas banget sama produk kita yang real hand made. Ditunggu ya mom!
Kontak Kami :
WA: +62 81288117715
Line: @lulu.id
.
#kaftan
#kaftanmonocrom
#kaftanmonokrom
#kaftanmonochrome
#jualkaftan
#jualkaftanmonocrom
#jualkaftanmonokrom
#jualkaftanmonochrome
#kaftanindonesia
#kaftancantik
#kaftanmodern
#bajusyarimurah
#bajusyaricantik
#bajusyari2019
#outerhijaber
#outerhijabers
#outerhijaberbigsize
#kimar
#kimarsyari
#khimarcantik
#abayasaudi
#abayadubai
#abayafashion
#bajulebaran
#bajulebaran2019
#bajulebaransyari
#hijablebaran
#kaftanlebaran
#kaftanmonocrommedan
#lfl
Eid Collection Style I/7
Color - Red, Navy Blue
Sizing - S, M, L, XL, XXL
———————————
Price - N16,500
———————————
Standard Delivery (3-12 days); order today to receive before Eid
Southern states - N800, 
Northern states - N1,500...————————————-
Account Transfer, Transfer on delivery for those in Lagos 
Please feel free to DM if you have any questions.
Eid Collection Style 2/7
Color - As shown with black scarf. 
Sizing - S, M, L, XL, XXL
———————————
Price - N15,500
———————————
Standard Delivery (3-12 days);
Southern states - N800, 
Northern states - N1,500...————————————-
Transfer on delivery for those in Lagos, Bank Transfer 
Please feel free to DM if you have any questions.
🌹Robe orient festive disponible sur le site 📲 http://www.fidinn.com/robe-orient-noire-et-doree-xml-356_927-3647.html

#abayasaudi #abayadubai #muslimahstyle #fidinn #muslimfashion #abaya #abayamodern #abayamurah #abayamuslimah #abayaaddict #muslimah #shoppingonline
العباية متوفرة باللون الأزرق 
مقاس : سمول ، ميديوم ،لارج ، 
Available on blue color size : small , medium , large , 
For order Dm us
————————————————————— #عبايات#رمضان#دراعة#الكويت#abaya#abayasaudi#ramadan  #kuwait#حجابات_حديثه#دراريع_رمضان
##hijab#gcc#uae#dubai#lifestyle#abudhabi#qatar doha#oman#ksa#saudiarabia#البسة_محجبات#ksafashion#البسة_تركية#قطر#السعودية#جدة#الجهراء
NEW !!
🌼Ziola Cardy🌼
🔹IDR 125K
🔹Real Pict
🔹Limited stock
🔹Detail on picture
🍂
Info /order 👇
Wa 082225574322
🍂
Format order👇
Nama :
Alamat lengkap :
No telp :
Orderan (send pict)
🍂
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#outermurah #overallset #roktutu #abayasaudi #dressplisket #tunikkorea #tunikbangkok #dressbatik #kemeja #abayacantik #baggypants #jumpsuithijab #overalldress #outermurah #overallset #tunikhijab #outerpanjang #cardiganmurah #jumpsuitgaris #abayahitam #abaya #kemeja #outermotif #dressmotif #outerlucu #jumpsuithijab #abayaturki #tunikmotif #tunikmotif #outerhijab #longcardigan #overallset #kemejamotif #blazerwanita #overallsetmurah #kemejamotif #outerpanjang #dresspolos
NEW !!
🌼Vika Cardy🌼
🔹IDR 130K
🔹Real Pict
🔹Limited stock
🔹Detail on picture
🍂
Info /order 👇
Wa 082225574322
🍂
Format order👇
Nama :
Alamat lengkap :
No telp :
Orderan (send pict)
🍂
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#outermurah #overallset #roktutu #abayasaudi #dressplisket #tunikkorea #tunikbangkok #dressbatik #kemeja #abayacantik #baggypants #jumpsuithijab #overalldress #outermurah #overallset #tunikhijab #outerpanjang #cardiganmurah #jumpsuitgaris #abayahitam #abaya #kemeja #outermotif #dressmotif #outerlucu #jumpsuithijab #abayaturki #tunikmotif #tunikmotif #outerhijab #longcardigan #overallset #kemejamotif #blazerwanita #overallsetmurah #kemejamotif #outerpanjang #dresspolos

Loading