Browse Instagram content with Pikram.com

#astro

Posts tagged as #astro on Instagram

3,129,846 Posts

오직 일단 같이 가에서만 볼 수 있는 명준이 인생의 드라마 🏃🏻‍♂️✨ 매주 토요일 12시 30분 본방사수 하고 1차 프로젝트도 참여해요 🙋🏻‍♀️💗
.
.
1차 프로젝트 진행 기간 ~19.05.30‬
‪📎 bit.ly/2Um9qqz‬ ‪#Celuvtv .
.
#Gotogethertravelalone #tvchosun #여행예능 #일단같이가 #MJ #JINJIN #엠제이 #진진 #ASTRO #아스트로 ✈️ ‬
终于见到真人了 , 超开心的!
509大选当天的新闻报报看 ,
眼睛没离开过电视银幕 ,
直播从7pm到凌晨3:30am ,
辛苦所有幕前幕后工作者 !
学到了许多电台电视台的东西 ,
谢谢你们的到来 👋🙇‍♂️ #myfm #astro #hcuc
hi im back sjdhsk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
╔═════ஓ๑ ✡ ๑ஓ═════╗
⠀
#astro #아스트로 #fantagio #aroha #아로하 #mj #kimmyungjun #jinjin #parkjinwoo #chaeunwoo #leedongmin #moonbin #rocky #parkminhyuk #yoonsanha #sanha #ddana #wannabeyourstar
⠀
╚═════ஓ๑♡๑ஓ═════╝
Waxing gibbous moon (80.9% illuminated)

This was created from 18 seperate shots with a Skymax 102 telescope and ZWO ASI290MC camera. The 18 segments were taken as video and stacked into photos, a process called "lucky imaging" and then merged together into the complete image. The videos added up to a total of 375GB and took several days to stack and merge into the final image.

Instagram can't really show you the true level of detail in this image so please take a look at the high resolution and zoomable Deep Zoom version on my website here:
 https://jbrown.photography/galleries.php?category=deepzoom&id=1

Use the controls, mouse wheel or pinch-to-zoom to zoom in and out of the Deep Zoom image.

If you would like to see more of my photography please visit my website: http://jbrown.photography

You can also follow me on Facebook, Twitter and YouTube using the links below:

http://www.facebook.com/jamesbrownphotography

http://twitter.com/jbrowntog

http://www.youtube.com/user/jbrownphotographynet

#astro #astrophotography #skywatcher #heq5pro #heq5 #moon #space #universe #astronomy #astro #moon #lunar #craters #blackandwhite #telescope #skymax180 #skymax #asi294mc #zwo #highresolution #mosaic #deepzoom
The king of planets, can you spot one of the moons and the red spot?

Did you know the red spot is actually the largest STORM in our solar system? It’s diameter is 1.3 times the size of our earth🤷🏽‍♂️ Equipments:
Celestron CPC800
Celestron neximage 10
#ASTRO#jinjin🌧⛈🌨
Q: Roha yaa, ar' u feel so happy when see them in happy too?♡~ if it's true put #ILoveAstro4Ever 
Q: roha, adakh awak rasa gmbira sangat bila lihat Astro Gembira juga?klau ye, ltak kn ( #ILoveAstro4Ever )

A: I'm feel so happy, even that time it was a sad day,but they make me get back my energy to laugh even its really a sad day♡~
Be honest to yourself♡~
#astro #aroha #eunwoo #dongmin #jinwoo #jinjin #mj #sanha #moonbin #myungjun #rocky #minhyuk #bts #army #v #taehyung #jimin #jk #jungkook #rm #namjoon #jhope #hoseok #jin #seokjin  #yoongi #suga 
#aroharmy
[190523]
Happy Aroha Selca Day 💜 #ArohaSelcaDay hehe ❣ Im not feeling well these day. it all started yesterday with sore throat and Achooo~ and today my voice change 😂 its okay im still fasting. btw, Happy Aroha Selca Dayy 💜 #alwaybesideyou #StandByMe #arohaMY #Astro #아스트로 #진진 #엠제 #은우 #문빈 #라키 #산하 #wannabeyourstar #alwaysbeyourstar#jienwoo #emjeyy #eunwoo #moonbin #rockyswag #ddana #AllNight #RealLove #Breathless #Hide&Seek #Baby #CSC #CrazySexyCool #Venus #Ddocca ❤💚💙💜💛💗
2019 is y/n's year
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
\
那時候很愛玩不眨眼遊戲的車 愛鬧的敏赫
車是不是企圖想遮住鏡頭作弊
這本專輯的寫真
我超喜歡的居家男孩感
❣️ 今天下午的直播
車感覺超疲倦 打了哈欠深了懶腰
希望能好好找機會休息呀😔 
美顏歸美顏 美顏也是會累😂
#차은우#車銀優 #chaeunwoo#李東敏#아스트로#astro#アストロ
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
M31_Andromeda Galaxy_ZWO ASI1600MC Pro cooled_CelestronC6_NEQ-5 Pro SynScan GoTo_Guider: ZWO ASI 178 MC Color_Omegon Microspeed Guidescope 60mm
- only one hour of data; the wind was too strong, so I had to stop -
#celestronfans#celestron#celestronuniverse#celestronrocks#telescope#teleskop#schmidtcassegrainmeade#zwo#astro#astronomy#astrophoto#astrofotografie#galaxy#space#nasa#esa#youresa#yesesa#deepsky#zwoasi1600mcpro#galaxy#galaxie#m31#andromedagalaxy
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
感谢3位媒体人,菲比,龙纹敏,庄文杰的分享! 意义非凡 ❤

#astro
#mediapeople
#新闻报报看
#主持人
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
"la vita non è brutta ne bella, è originale"
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Reiki is actually “spiritually guided life force energy”. It is administered by “laying on hands” and is based on the idea that an unseen “life force energy” flows through us and is what causes us to be alive. If one’s “life force energy” is low, then we are more likely to get sick or feel stress, and if it is high, we are more capable of being happy and healthy.

#astrology #divine #astrologypost #astro #bruja #brujalife #witchesofinstagram #witch #lifepurpose #loveandlight #buttakenoshit #gotime #spiritual #spirituality #astrobrujavibes #womanpower #moon #fullmoon #zodiacsigns #tarotscopes #urbanwitch #witchesofinsta #tarot #tarotcards #selflove #womenempowerment #reiki #healing #triggerpoint
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Ini memang super duperr tau!!
.

Best sangat2 consume pinklady ni. 
SeKejap je dah nampak kesan.
.
Rasanya pown takde pahit sgt. Makan 2biji shari terus dpt pe yg di impikan.
Sebab tu ramai yg dh try pinklady nie.
.
Yang penting kena consisten, baru dapat results yg superbbb.
.
Serious kualiti dan result macam sama product kebaboomm kt luar sana
.
Pinklady nie 13 in 1 taw, kesemua boleh di rawat dlm 1 botol sahaja.. 😍
.
Paling syokk, sape yang dapatkan pinklady harini,
Bakal dapat 3 FREE GIFT hebat.
1. Leader bag tag PINKLADY
2. Freegift exclusive
3. Free postage juga😍😍 So uolss nk dapatkan kesemua FREE GIFT tu harinie ke?
Cepat wspp kami sekarang di👇👇 0198256180 (suha) or boleh tekan link di bio😘

Follow : @pinklady.nshahq

#kutupinklady #kutu #breast #flawless #dramasangat #ansuranpinklady #sexylady #payudarabesar #viral #viral2018 #produkviral #trustedseller #astro #dropshippinklady #stokispinklady #dropshipdiperlukan #cikreenngokngek #dramatv3 #malaysiaboleh #squadsuha #swag #igbiz #pinklady #pinkladyhq #pinkladymurah #testimonipinklady #fitness #bodyfitness #pinkladyoriginal #kerjakosongonline
Lemme bike with Moonbin 😍😍✨✨ #moonbin
#astro

ctto
#Repost @stardomspace (@get_repost)
・・・
All known asteroids 1999-2018. ☄️#Stardom
The animation depicts a mapping of the positions of known near-Earth objects (NEOs) at points in time over the past 20 years, and finishes with a map of all known asteroids as of January 2018. Asteroid search teams supported by NASA's NEO Observations Program have found over 95 percent of near-Earth asteroids currently known. There are now over 18,000 known NEOs and the discovery rate averages about 40 per week.
.
Credit: @nasajpl @caltechedu 
via @space.motive
#Earth #Asteroids #Space #Moon #NASA #historic #historical #apollo #universe #surface #terrain #beautiful #astro #astronomy #astrophysics #physics #geo #geography #Revelation
This song is too slept on 😩🔥🔥🔥 Please make a part 2 to this @meekmill @travisscott
★彡
MS: she was like" hey do you know this?" to me
HS: he came to me and asked me" noona do you know this?" he asked me something like 줄임말 (word/phrase that's abbreviated/shortened) and it hurts my pride 
MS: it really hurts her pride
.
trans by ifntvisual_
[192305] KSWISS Korea Instagram Update
with ASTRO Cha Eun Woo ‘CROSS THE LINE K-SWISS!’
⠀⠀⠀
온실 속 식물들보다 아름다운
케이스위스의 은우🌹
⠀⠀⠀
은우가 입은 케이스위스 제품이 궁금하다면?
지금 바로 케이스위스 홈페이지에서
은우 룩북과 함께 확인해보세요🥰
⠀⠀⠀
-
#KSWISS #케이스위스 #차은우 #ASTRO #아스트로 #얼굴천재 #차은우집업 #DAILY #데일리 #OOTD #오오티디 #패션 #옷스타그램 #트레이닝세트 #저지집업 #STYLE #FASHION #STREET #STREETFASHION #봄 #SPRING #여름 #SUMMER #LOOKBOOK #룩북
Холостая Луна 🌙
По названию можно понять, что затраченные в это время усилия могут не оправдать Ваши ожидания и сработать вхолостую.

В этот период ❎ нежелательно начинать новые дела и проекты, проводить переговоры, оформлять документы и заключать сделки, принимать ответственные решения, т.к. это не принесет желаемого результата. Продуктивность и результативность в данный период сводится к нулю.

Ставим ❤ и сохраняем в закладки периоды холостой Луны в июне 2019.

2 июня 01:53 - 2 июня 14:48
4 июня 18:42 - 4 июня 19:17
6 июня 17:10 - 6 июня 22:16
9 июня 00:23 - 9 июня 00:45
10 июня 15:01 - 11 июня 03:29
12 июня 18:15 - 13 июня 07:02
14 июня 22:46 - 15 июня 12:03
17 июня 11:31 - 17 июня 19:13
19 июня 14:19 - 20 июня 05:01
21 июня 17:02 - 22 июня 17:01
25 июня 02:10 - 25 июня 05:38
27 июня 10:51 - 27 июня 16:32
29 июня 21:38 - 30 июня 00:09
⏰Время указано по Москве, не забудьте учесть разницу с местным.

#лунабезкурса #лунабезкурса2019 #холостаялуна #холостаялуна2019 #июнь2019 #июнь #лето #леди #луна #прогноз #календарь #самара #москва #лунныйкалендарь #астрологсамара #холостаялуна_AF #астрология #астрологмосква #moon #astrology #astro #astrologist #astrologer #june
[WTS/WTT to WL] Photocards
_____
- WW Shipping: 1€ (if buying several 2€)
- shipping costs include material costs for packaging
- not responsible for any lost/damaged mail
- all prices are in €
_____
Pic 1)
O/O/O/O/O/O
O/O/O/O/O/O
O/O/O/O/O/O
O/O/O/O/O/O
Pic 2)
O/O/O/O/O/O
O/O/O/O/O/O
O/O/O/O/O/O
Pic 3)
O/O/O/O/O
MJ Set = 2€
Sanha Set = 2€
Pic 4)
O/O/O/O
O/O/O
_____
#twice #twicepc #twicephotocard #apink #apinkpc #apinkphotocard #sistar #sistarpc #sistarphotocard #ohmygirl #ohmygirlpc #ohmygirlphotocard #girlsday #girlsdaypc #girlsdayphotocard #goldenchild #golcha #goldenchildpc #superjunior #superjuniorpc #superjuniorphotocard #astro #astropc #astrophotocard #goldenchildphotocard #photocard #photocardsale #photocardtrade #kpop #collecting
International light day at RIAPA.
The International Day of Light (IDL) is an annual, global initiative that provides a focal point for the continued appreciation of light. IDL aims to raise awareness of the critical role light-based technologies play in our lives, elevating science, technology, art, and culture to help achieve the goals of UNESCO – education, equality, and peace.
Our event was on May15
«breathe beyond the stars»
چا ایون وو🌼🌸
حتما تا اخرش ببینید🌼🌸
#chaeunwoon #astro
چا ایون وو🌼🌸
حتما تا اخرش ببینید🌼🌸
#chaeunwoon #astro
چا ایون وو🌼🌸
حتما تا اخرش ببینید🌼🌸
#chaeunwoon #astro
چا ایون وو🌼🌸
حتما تا اخرش ببینید🌼🌸
#chaeunwoon #astro

Loading