Browse Instagram content with Pikram.com

#codavailable

Posts tagged as #codavailable on Instagram

132,286 Posts

New In ! Hot Selling Crepe Kurtis

Color: Multicoloured

Fabric: Crepe

Type: Stitched

Style: Printed

Design Type: Other

Sizes: M (Bust 38.0 inches): L (Bust 40.0 inches): XL (Bust 42.0 inches): 2XL (Bust 44.0 inches)

Delivery: Within 6-8 business days

Returns:  Within 7 days of delivery. No questions asked ⚡⚡ Hurry

You can directly purchase this product by visiting our page and click on link mentioned in bio which will direct you to the site from where you can buy this product
#CODAVAILABLE.. #FREEDELIVERY.. THANK YOU😇
Mandarin Solid Cotton Kurtis Vol 2 #Re1 Shipping
#codavailable #freeshipping #ethnicwear #assured quality product 🔥 #womenwear #ethnicwear 
Fabric: Cotton
Sleeves: Sleeves Are Included
Size:  S - 36 in, M - 38 in, L - 40 in, XL - 42 in, XXL - 44 in
Length: Up To 44 in
Type: Stitched
Description: It Has 1 Piece Of Kurti
Pattern: Embroidery
Dispatch: 2 - 3 Days
Mens Solid Dailywear Loafers Vol 4 #Re1 Shipping
#codavailable #freeshipping #menswear #mensfashion #colorsavailable 
Material: Upper - Synthetic Leather, Sole Material - PVC
IND Size: IND -6, IND -7, IND -8, IND -9, IND -10
Fastening Type: Lace Up / Slip On
Description: It Has 1 Pair of  Men's Loafers
Pattern: Solid
Dispatch: 2 – 3 Days
Done pi hantar order #InspiredPerfumebyWS code ~Escada:Cherry In The Air💖.. Tester kuih raya last minit pun done hantar..💚
Tq member perak road n GH n mau try tester nie k.. 💖💖💖💖💖
Xorder pun xpa, jnji hangpa blh komen sodapp ke tido kuih dari jari jemariku ini.. 😜
Hahaha.. 🤣 
Xamik order byk pun kuih raya..
Sampingan saja sebab takut xckup tangan n masa..🤗
Al-maklum la.. Kuih Raya Wawa hanya RM10 saja sebungkus tau.. ✌️💚 Xdan nk up posting selalu..🤗
Sibuk sgt2..😁
Tp itu bukan alasan..😎
Kiter cuba ok.. Kiter cuba..💪 Dun worry, klu xpost tue..
Xbermakna Wawa xda..
Wawa hadoo jerr k.. ✌️
Pape pm org wassap jerr.. 💖😁
.
.
.
.
.
#KiterCantikAwokCantik
#InspiredPerfumebyWS
#byWS
#BauYangPalingTahanLama
#PatiEDP
#BukanPerfumeGred
#MyOwnBestPilihanInspiredPerfume
#CODavailable
.
.
#KuihRayabyWS
#SimpulKasihIkan
#SimpulKasihDaging
#KerepekPopiaCheese
#KuihLidahBuaya/#KuihTiram/#KuihKapalTerbang
#RM10jerrSebungkus
. 
#DropshipWanted
#AgentWanted
#CariDuitRaya
.
#Perfume35ml
#perfumemalaysia #perfume #perfumecollection #wangian #raya #perfumeaddict #perfumelover #perfumedexandra #instadaily
Betul. Bukan korang je ada masalah kulit tapi @elcah pun pernah laluinya 😭😱
⠀
⠀
Selepas mengunakan cleanser dan moisturiser memang susah nak ada masalah kulit. Macam dulu harini ok tak sampai 3-4 hari dah teruk balik kulit. Tambah pula dah amalkan Angelic yang lebih bagus, lebih power ni. Korang tengok sendiri sekarang kulit @elcah memang menjadi pujaan ramai 😎🤩
⠀
⠀
👀 TIADA JERAWAT
👀 TIADA JERAGAT
👀 TIADA EYEBAG
👀 TETAP GLOWING
⠀
⠀
Cleanser - Moisturiser - Supplement Angelic 👍🏻👍🏻👍🏻
⠀
⠀
COD AVAILABLE - ⠀
#kudapkudapteruscantik
#skincarekakesah
#kulittelurrebus
#teamelcahco
#codavailable
#testimonikakesah
#BabyElcahcoAngelic
#BabyElcahco #elcahcoteammira #stokiskakesah #agentkakesah #stokiselcahco
🌷BEST SELLER🌷
.
.
Cherry Velvet ni antara BEST SELLER yang customer selalu nak repeat sebab warna yang merah tapi tak terang macam mak ngah tu. Light light je. Sometimes, less is more khens 😁
.
Semua jenis Faraalipbutter ikut jenis darah masing masing tau jadi warna pada bibir setiap si pemakai akan berbeza sikit dengan orang lain .
.
#faraalipbutterbesut #faraalipbutterkemaman
#faraalipbuttersquad #CODavailable #besut #kamaman
LINK IN BIO⏩

Go buy now or Whatsapp us!

Blue Strechable Regular Wear Jeans

Price : ₹565

Color : Blue

Fabric : Denim

Type : Mid-Rise Jeans

Style : Solid

Size : 28, 30, 32, 34, 36

Design Type : Regular Fit

Within 6-8 business days

Free and Easy return-No question asked  #cotton #cool #clothingbrand #clothing #freeshipping #easyreturns #codavailable #fashion #summer #onlineshopping #greatdeal #vacation#cotton #cool #clothingbrand #clothing #freeshipping #easyreturns #codavailable #fashion #summer #onlineshopping #greatdeal #vacation #silk #shirts #tee #menfashion #womenfashion #shoes #boot #leather #sneakers #woodland #wristwatch #facemask #sclothingshop
Look Effortlessly Handsome By Pairing These Stylish T-Shirts. Look Fashionable!

#codavailable #international

Premium Men's Top & Bottom Set 
Fabric: Top - Polyester Blend / Cotton Blend, Bottom - Polyester Blend / Cotton Blend 
Sleeves: Sleeves Are Included

Size: Variable (Message Us For The Details) 
Type: Stitched

Description: It Has 1 Piece Of Men's T-Shirt With Bottom 
Work: Printed

Dispatch: 8 - 10 Days

Designs: 7

Easy Returns Available In Case Of Any Issue.
“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 👏👏” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya  mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
0196087905 (admin)

#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
Our regular customer..
Dah beli lbh dari 5x. .

Nak tau apa yang best, tertarik, menarik tentang SAMBAL BILIS CIKMALA?? .
.
🐟 sambal bilis kami tahan lama. Tahan lebih dari sebulan tau. .😮😮
.
🍵 di masak lbh dari 3jam, oleh sebab ini ianya tahan lama dan hnya perlu di simpan pada suhu bilik.😯😯.
.
❌tidak perlu di panaskan😱.
.
❌ tidak perlu di simpan dalam peti sejuk .
.
✈️ sgt practical di bawa travel, lebih2 lagi jika anda ke negara yg susah cari makanan halal .
.
🍽 sedap di makan dgn apa2 jua makanan.

Ape tunggu lagi? Meh le ngoder! .
. 💰 1 pack RM12.
.

Nk tgk review dari customers kami? 
CLICK SINI👉🏼 #sambalbiliscikmalareview  hokey!!. .
Cara penyimpanan sambal:
❌ TIDAK PERLU SIMPAN DIPETI AIS
❌ TIDAK PERLU DEEP FREEZER

HANYA... ✅ Simpan pada suhu bilik

Dan ianya boleh bertahan lebih dari 2minggu!!!😱😱
.

#sambalbiliscikmala #sambalbilishitam #sambalbilissedap #sambalbiliskering #sambalbilispower  #homemade #sayajual #codavailable #pilihanramai #inshaallahsedapdanpuashati #cubasekalipastinaklagi #cod #poslaju #selangor #selayang #batucaves #kualalumpur #mediaprima #inshaallahsedap #sambaltersedapabadini #halal #cheras #sambalbilispilihanramai #sambalsedapgiler
Ape tunggu lagi? Meh le ngoder! .
. 💰 1 pack RM12.
.
.
Cara penyimpanan sambal:
❌ TIDAK PERLU SIMPAN DIPETI AIS
❌ TIDAK PERLU DEEP FREEZER

HANYA... ✅ Simpan pada suhu bilik

Dan ianya boleh bertahan lebih dari 2minggu!!!😱😱
.

#sambalbiliscikmala #sambalbilishitam #sambalbilissedap #sambalbiliskering #sambalbilispower  #homemade #sayajual #codavailable #pilihanramai #inshaallahsedapdanpuashati #cubasekalipastinaklagi #cod #poslaju #selangor #selayang #batucaves #kualalumpur #mediaprima #inshaallahsedap #sambaltersedapabadini #halal #cheras #sambalbilispilihanramai #sedapgiler
“Kiteorg ratah je!!”.
.
“ sekali hadap dah abis” - customer.
.
Penangan padu sambail bilis cikmala tak dpt di sangkal lagi.
.
Ape tunggu lagi? Meh le ngoder! .
. 💰 1 pack RM12.
.

Nk tgk review dari customers kami? 
CLICK SINI👉🏼 #sambalbiliscikmalareview  hokey!!. .
Cara penyimpanan sambal:
❌ TIDAK PERLU SIMPAN DIPETI AIS
❌ TIDAK PERLU DEEP FREEZER

HANYA... ✅ Simpan pada suhu bilik

Dan ianya boleh bertahan lebih dari 2minggu!!!😱😱
.

#sambalbiliscikmala #sambalbilishitam #sambalbilissedap #sambalbiliskering #sambalbilispower  #homemade #sayajual #codavailable #pilihanramai #inshaallahsedapdanpuashati #cubasekalipastinaklagi #cod #poslaju #selangor #selayang #batucaves #kualalumpur #mediaprima #inshaallahsedap #sambaltersedapabadini #halal #cheras #sambalbilispilihanramai #sambalsedapgiler
AVAILABLE STOCK 🔥🔥
_

SETAHUN SEKALI JUALAN MURAH GILE GILE
⠀
‼️ SEMUA FREE POS 1 MALAYSIA
‼️ SEMUA DAPAT FREE GIFT (random)
⠀
SCREEN SHOT SET BERMINAT!
WHATSAPP 0143631191 / #AGENTKAKESAH LELAJU!
⠀
Cik abang Cik akak pun boleh guna. Takut habis je ni sebab murah sesangat. Jangan “uk ak uk ak” terus bagi gambar set mana, bank in, terus pos. Ni kes siapa cepat dia dapat je eh 💰💰💰
⠀
“150 unit sahaja tinggal“
#KUDAPKUDAPTERUSCANTIK

CLICK LINK AT BIO FOR PURCHASE 💞

#elcahcoteamjha #incredibleteamjha #agentkotakinabalusabah #elcahcoteamjha #incredibleteamjha #AGENTKAKESAH #agentkotakinabalu #beaufebeauzkin #nsabeautyserum #kudapkudapteruscantik #agentsarawak #kulitcantik #agentkakesahpenang #agentkakesahkualalumpur #letsbecantik #kulitcantik #kudapkudapteruscantik #kulitputih #sayajualonline #paskalthemovie #beaufebeauzkin #bazaarpaknilmurahmurah #beaufebeauzkin #kudapkudapteruscantik #skincarekakesah #agentkakesah #codavailable #cashondelivery #AGENTKAKESAH #putihcepat #flawlesscepat #kulitlflawless #kulitbersih #kulitputih #kulitcantik #hilangkanparut #carahilangkanjerawat #codavailable #SKINCAREKAKESAH
Ladies Voguish Jumpsuits ⠀
Price: Rs.950/- only free ship⠀
⠀
Fabric:Cotton Linen⠀
Sleeves: Sleeves Are Not Included⠀
Size: Bust Size - Free size ( 32 in up to 36 in)⠀ Waist size - 30 in,32 in,34 in⠀
Length: Up to 43 in⠀
Type: Stitched⠀
Description: It has 1 piece of Jumpsuit⠀
Pattern: Solid ⠀
Dispatch: 2 - 3 Days⠀
DM to order⠀
Follow @fashionhankycollections💕⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
Follow @fashionhankycollections ⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
.⠀
#lehengas #anarkali #partywearsaree #designerbags #gowns #sabyasachibride #lahengacholi #designersaree #codavailable⠀
#moments #AnushkaSharma #viratkohli #saree #ootd #indianbride #instafashion
Allure your neck with these  Beads Necklace

Description: It Has 1 Piece Of Necklace With 1 Pair Of Earrings

Price: 260/- #womenwear #womenfashion #jewellery #jewlery #jewerly #codavailableinindia #codavailable #cod #freeshippinginindia #freeshipping #freedelivery #ethnic #necklace #necklaces
Stylish Men's Loafer

Material: Upper - Synthetic Leather, Sole Material - PVC

IND Size: IND -6, IND -7, IND -8, IND -9, IND -10

Fastening Type: Slip on

Price: 500/- #mensfashion #men #shoes #shoesaddict #shoes👟 #codavailable #cod #codavailableinindia #freeshippinginindia #freeshipping #freedeliveryinindia #loafers #loafer #loafershoes #loveforshoes
Beautiful Chain Anklets in Trendy Designs! Show Off Your Pretty Feet!

Material:  Brass

Size: Anklet Length - 13 inches 
Price: 250/- #jewelry #jewellery #womenwear #womenfashion #codavailable #codavailableinindia #cod #freeshippinginindia #freeshipping #freedelivery #ethnic #anklet
Assalamualaikum n Hi
Semuaa.
Ada yang baru habis tunaikan solat terawih ke tu?.
Nak tanya, sepanjang bulan Ramadhan ni ada tak
antara awak yang ada masalah kulit bibir kering,
mengelupas n pucat?.
.
Kalau ada, JOM try @faraalipbutter. Konfirm jatuh
cinta berkali kali. N masalah bibir kering tu semua
akan hilang, inshaAllahh
.
WS +201100623425 to grab yours
.
#faraalipbutter #faraalipbutterbangsar
#farahanimrazak #codavailable #nusentral #klsentral
#kgbaru #hkl #bangsar #nilai #cheras #setapak
#sentul#lipscare #lipbutter #sayajualsayapakai
#pantaidalam #um #setiawangsa #selayang
#batucaves #srirampai #wangsamaju
#produkkecantikan #bibircantik #bibirsihat
#kualititerbaik #makeup #makeupartist #giftideas
Assalamualaikum n Hi
Semuaa.
Ada yang baru habis tunaikan solat terawih ke tu?.
Nak tanya, sepanjang bulan Ramadhan ni ada tak
antara awak yang ada masalah kulit bibir kering,
mengelupas n pucat?.
.
Kalau ada, JOM try @faraalipbutter. Konfirm jatuh
cinta berkali kali. N masalah bibir kering tu semua
akan hilang, inshaAllahh
.
WS +201100623425 to grab yours
.
#faraalipbutter #faraalipbutterbangsar
#farahanimrazak #codavailable #nusentral #klsentral
#kgbaru #hkl #bangsar #nilai #cheras #setapak
#sentul#lipscare #lipbutter #sayajualsayapakai
#pantaidalam #um #setiawangsa #selayang
#batucaves #srirampai #wangsamaju
#produkkecantikan #bibircantik #bibirsihat
#kualititerbaik #makeup #makeupartist #giftideas
Assalamualaikum n Hi
Semuaa.
Ada yang baru habis tunaikan solat terawih ke tu?.
Nak tanya, sepanjang bulan Ramadhan ni ada tak
antara awak yang ada masalah kulit bibir kering,
mengelupas n pucat?.
.
Kalau ada, JOM try @faraalipbutter. Konfirm jatuh
cinta berkali kali. N masalah bibir kering tu semua
akan hilang, inshaAllahh
.
WS +201100623425 to grab yours
.
#faraalipbutter #faraalipbutterbangsar
#farahanimrazak #codavailable #nusentral #klsentral
#kgbaru #hkl #bangsar #nilai #cheras #setapak
#sentul#lipscare #lipbutter #sayajualsayapakai
#pantaidalam #um #setiawangsa #selayang
#batucaves #srirampai #wangsamaju
#produkkecantikan #bibircantik #bibirsihat
#kualititerbaik #makeup #makeupartist #giftideas
Catalog Name: *Alisha Partywear Fancy Dresses Vol 3* 
Fabric:  Viscose cotton spandex 
Sleeves: Sleeves Are Included / Not Included 
Size: S - Up To 28 in to 32 in, M - Up To 33 in to 36 in 
Length: Up To 35 in 
Type: Stitched 
Description: It Has 1 Piece Of Women's Dress 
Pattern/ Work: Solid/ Net 
Dispatch: 2 - 3 Days 
Designs: 5 
Easy Returns Available In Case Of Any Issue
.
.
.
Price 659
.
.
.#foodie #delicious #foodoftheday #foodporn #nomnom #cleaneating #vegan #breakfast #lunch #dinner #desser #foodgasm #organic #vegetarian #Italian #pizza #chinese #sushi #shopping #shop #follow #followthisinstastore #follow4like #followforlikes #shippingfree #codavailable #rpfashion46
COD available!
For quality check plz view the IGTV video
.
To order direct message or whatsapp on 7052278475 now
.
Follow @aurelia_creations_ _ for more jwellery related updates
.
#jewelry #jewels #jewelrygram #kundan #chandbaliearrings #red #thecolorofluv #ad #stones #highquality #codavailable #onlinetransferalsoaccepted #beautiful #indianjwellery #accessoriesforlife #accessories #weddingjwellery #indowestern #indianstyle #delhi #bangalore #mumbai
Antique Bronze Filigree Embelishments
.
.
These beautiful filigree elements are great for anyone interested in jewelry making, scrapbooking, greeting card making, making mini albums, and many other crafts.
.
They can be easily cut and are very pliable.
.
They are perfect for scrapbooking, and can be used as an accent to dress up a scrapbook page, or layered under a flower.
.
For all the jewelry makers out there – these elements can be used for making earrings, pendants, or even settings for gemstones. The possibilities are endless!
.
.
#filigree #filigreeart #scrapbook #scrapbooking #scrapbookingideas #stationery #shop #diy #artsandcrafts #crafts #onlineshopping #pakistan #onlinecraftstore #estationers #artssupplies #craftssupplies #artwork #artist #artistoninstagram #artsandcraftslahore #fastestdelivery #codavailable #delivertoyourdoorstep
Silver matt jhumkas
.
COD available!
For quality check plz view the IGTV video
.
To order direct message or whatsapp on 7052278475 now
.
Follow @aurelia_creations_ for more jwellery related updates
.
#jewelry #jewels #jewelrygram #kundan #chandbaliearrings #red #thecolorofluv #ad #stones #highquality #codavailable #onlinetransferalsoaccepted #beautiful #indianjwellery #accessoriesforlife #accessories #weddingjwellery #indowestern #indianstyle #delhi #bangalore #mumbai
Ramai sangat yg giler dengan set syantik ini..kombinasi terbaik antara suppliment dengan satis soap..boleh kata beribu testimoni berjaya dapatkan kulit yg diidamkan..tak percaya boleh visit my instagram untuk tengok feedback-feedback positif yang kami telah dapat..berminat nak dapatkan boleh 👇

WHATSAPP : "NAK" 
0196087905 
#sayajual #testimonipss #perfectskinsupplement
#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #fienabeautyline #perfectskinsupplement
#sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
👗How obsessed we are with these beauties in white...Glamorous Forever ! #crushingon #white #dresses #glam #looks #highheels #super #fit #grabyoursnow 🛍#CODavailable ⚡️✨only for 3250/-
Price 2199 /- free shipping
Sale price
Premium quality
Size 41-45
#Codavailable
Long Silver matt jhumkas
.
COD available!
For quality check plz view the IGTV video
.
To order direct message or whatsapp on 7052278475 now
.
Follow @aurelia_creations_ for more jwellery related updates
.
#jewelry #jewels #jewelrygram #kundan #chandbaliearrings #red #thecolorofluv #ad #stones #highquality #codavailable #onlinetransferalsoaccepted #beautiful #indianjwellery #accessoriesforlife #accessories #weddingjwellery #indowestern #indianstyle #delhi #bangalore #mumbai
Hari tu x sempat nak restok #babylipmattesobella  rasa nyesal x restok sbb stok dah licin.... Hari nie, stok kat mak lencu @sobellamelaka__ sampai... Mommy kata tgg ye anak2 bagi masa omak kira... Dlm diam iolls duk tgg je mak update... Sekali mak update ku terus libas🌪️🌪️🌪️ Yes dapat.... Rebut merebut itu pekara biasa.... Ada duit belum tentu dpt barang.... Hey uolls baby sobella is ready stock

www.wassap.my/60126172749

#sobellamelaka
#SoBella
#SoBellaSoLawa
#SoBellaSquad
#sobellalovers
#sobellacosmetics
#sobellaviral
#teamatenbotox
#teamdada
#codavailable
“Sabun muka gel aloevera asli yang Pertama dikeluarkan 👏👏” .

Banyak tau kebaikan aloevera ni tauu,antaranyaa 😍Mengecutkan jerawat
.
Sudah jadi rahsia umum kalau lidah buaya mampu mengatasi jerawat yang degil. Hal ini kerana gel lidah buaya  mempunyai dua hormon yang terbukti aktif membantu menghilangkan musuh wanita dan lelaki iaitu Auksin dan Gibberellin yang memiliki sifat anti-inflamasi. .
. .
😍Memperlambat proses penuaan
.
 lidah buaya  memiliki anti-oksidan yang penting untuk wajah , salah satunya adalah beta karoten, vitamin C dan E yang berguna untuk meningkatkan elastisitas kulit dan mampu menjaganya agar sentiasa terhidrasi. . . .
.
.
😍Melembabkan kulit .
lidah buaya juga memiliki sifat pelembab yang bagus, jadi jika kamu memiliki masalah kulit kering maka menggunakan lidah buaya juga menjadi salah satu cara agar kulitmu kembali sihat dan segar
.
.
Sesiapa yg ada masalah parut susah hilang, jerawat lambat nak kecut , sunburn lambat hilang, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu & nak cerahkan kulit? Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak Intan bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM25 jer ualls. .
.
WHATSAPP "NAK" 
011-1145 7133 (Intan)

#satissoap #sabun #jerawatcepatkecut #codavailable #codkuantan #codpahang #freegift #postageeveryday
#pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut
SABUN LEMON BY SUSUK MANJA ENT

Sekarang wajib standby Sabun Lemon ni dalam bilik mandi
Senang kalau baby nampk macam nak demam ke selsema ke terus buatkan “Lemon Bath”
Cepat reda panas demam dia lepas mandi
Insya Allah turun suhu badan dan reda demamnya

Baby pun tidur nyenyak pastu macam baru balik SPA best kannn

SABUN LEMON (110ml)

Kelebihan SABUN LEMON By Susuk Manja Ent 🍋 Membantu mengurangkan demam, batuk dan selsema baby anda

Bahan SabunLemon [SLS FREE] : 🍋Glycerin
🍋Lemon
🍋Peppermint
🍋Lavender

Cara penggunaan : 🍋Sediakan air mandian tab yang suam 🍋Titiskan sabun 5-7 titisan dalam tab air mandian bayi
🍋Biarkan bayi rendam dalam mandian tab 5-10minit 🍋Siramkan air mandian di bahagian kepala rambut bayi
🍋Bilas mandian dengan air biasa
🍋Boleh juga picit sedikit sabun ke tapak tangan dan sabunkan ke seluruh badan anak

Siapa yang boleh guna Sabun Lemon : 🍋 Bayi 2 bulan dan keatas 🍋 Kanak-kanak 🍋 Dewasa 🍋 Anak yg ada eczema 🛀🏻🍋 MANDIAN LEMON @ ‘ LEMON BATH’

KENAPA Lemon❓

Lemon adalah salah satu sumber makanan yang kaya dengan Vitamin C dapat membantu meningkatkan imun badan dan membantu mengatasi demam, batuk dan selsema

KEBAIKAN ‘Lemon Bath : 
1- Dapat ‘warm up’ dan ‘relaxing muscles’
2- Bantu mengeluarkan toksin daripada badan melalui kulit
3- Bau harum lemon dapat menyegarkan badan

#SabunLemon
#Sme
#CodAvailable
#PosAvailable

www.wasap.my/601110743982/sabunlemon
ADA BERANI? Buat macam founder Safiyya ni? 🤨

Founder bagi pesanan penaja sikit. Nak tunjuk apa yang best dengan Safiyya Hijab Spray ni. Kali ni guna set limited edition edisi raya pulak. .

Sesuai tau untuk mak-mak yang nak bergaya di hari raya nanti. Tak payah risau kalau anak tarik or tekan awning tudung tu. .

Siapa yang nak set limited edition tu kena cepat-cepat wassap. Klik je link kat bio tu. Nanti KakNur pos laju-laju. Takut lambat nanti korang tak sempat pakai time raya nanti. .

#safiyyaspray #safiyyahijabspray #setlimitededition #edisiraya #suguswangi #bombshell #gucciflora #hijabspray #perfumetudung #fabricperfume #fabricstarch #tudungonpoint #tudungterbentuk #codavailable #penangisland #telukbahang #paritbuntar #shahalam #damansara #bukitgambir #muar #pagoh #eduhubpagoh #agentwanted #dropshipwanted
Nabtrend Book Now +917380511307
Or DM for order @nabtrend
.
100% guaranteed quality 
Cash on delivery available .

Easy return policy available

For price and details message on whatsapp:+917380511307

Follow plzz @nabtrend
Follow plzz @nabtrend
Follow plzz @nabtrend
Follow plzz @nabtrend

_______________________
Designer Stunning Fancy Embroidery Lehenga choli Vol 2 (Replica) #Re1 Shipping

Note: Products from this catalog are replica and could have quality issues.
Fabric: Variable (Check Product For Details)
Size: Variable (Check Product For Details)
Length: Lehenga - Up To 40 in
Type: Un- stitched
Description: It Has 1 Piece Of Lehenga With 1 Piece Of Blouse, & 1 Piece Of Dupatta 
Work: Lehenga - Embroidery, Blouse - Soild / Embroidery, Dupatta - Gota Patti
Dispatch: 2 – 3 Days
ND>>1589258
1500
LINK IN BIO⏩

Go buy now or Whatsapp us!

Blue Strechable Regular Wear Jeans

Price : ₹565

Color : Blue

Fabric : Denim

Type : Mid-Rise Jeans

Style : Faded

Size : 28, 30, 32, 34, 36

Design Type : Regular Fit

Within 6-8 business days

Free and Easy return-No question asked

#cotton #cool #clothingbrand #clothing #freeshipping #easyreturns #codavailable #fashion #summer #onlineshopping #greatdeal #vacation#cotton #cool #clothingbrand #clothing #freeshipping #easyreturns #codavailable #fashion #summer #onlineshopping #greatdeal #vacation #silk #shirts #tee #menfashion #womenfashion #shoes #boot #leather #sneakers #woodland #wristwatch #facemask #sclothingshop
Skip Hop Forma Backpack
.
Price : RM 300
.
💯Original
💯Authentic
💯Imported
.
•	Front section allows easy access to storage cubes
•	Insulated cube is perfect for bottles
•	Multipurpose mesh cube for clothing and snacks
•	Changing pad pocket holds tablets and laptops up to 15"
•	Extra wide dual zip opening
•	Insulated side bottle pockets
•	Elasticized interior pockets and cell phone pocket
•	Cushioned shoulder straps
•	Stroller straps
•	Cushioned changing pad
•	BPA-free, Phthalate-free, PVC-free
•	Size (inches): 16l x 8w x 14
.

Instructions:
ATTACH IT TO YOUR STROLLER: Locate the stroller straps inside the bag. Unclip and wrap around the handlebars, then re-clip to upper D-ring.
.
🚚 Free Shipping
🛵 Delivery by Runner
📍Self Collect
.
WA 📲 0176281355
.
#skiphop #skiphopmurah #skiphopmalaysia #skiphoporiginal #skiphopforma #skiphopformabackpack #formabackpack #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualdiaperbag #skiphopdiaperbag #skiphopformadiaperbag #barangbabymurah #barangbabyonline #diaperbagonline #skiphoponline #skiphopbeg #cod #codavailable #codklarea #codwithdeposit
Skip Hop Forma Backpack
.
Price : RM 300
.
💯Original
💯Authentic
💯Imported
.
•	Front section allows easy access to storage cubes
•	Insulated cube is perfect for bottles
•	Multipurpose mesh cube for clothing and snacks
•	Changing pad pocket holds tablets and laptops up to 15"
•	Extra wide dual zip opening
•	Insulated side bottle pockets
•	Elasticized interior pockets and cell phone pocket
•	Cushioned shoulder straps
•	Stroller straps
•	Cushioned changing pad
•	BPA-free, Phthalate-free, PVC-free
•	Size (inches): 16l x 8w x 14
.

Instructions:
ATTACH IT TO YOUR STROLLER: Locate the stroller straps inside the bag. Unclip and wrap around the handlebars, then re-clip to upper D-ring.
.
🚚 Free Shipping
🛵 Delivery by Runner
📍Self Collect
.
WA 📲 0176281355
.
#skiphop #skiphopmurah #skiphopmalaysia #skiphoporiginal #skiphopforma #skiphopformabackpack #formabackpack #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualdiaperbag #skiphopdiaperbag #skiphopformadiaperbag #barangbabymurah #barangbabyonline #diaperbagonline #skiphoponline #skiphopbeg #cod #codavailable #codklarea #codwithdeposit
Skip Hop Forma Backpack
.
Price : RM 300
.
💯Original
💯Authentic
💯Imported
.
•	Front section allows easy access to storage cubes
•	Insulated cube is perfect for bottles
•	Multipurpose mesh cube for clothing and snacks
•	Changing pad pocket holds tablets and laptops up to 15"
•	Extra wide dual zip opening
•	Insulated side bottle pockets
•	Elasticized interior pockets and cell phone pocket
•	Cushioned shoulder straps
•	Stroller straps
•	Cushioned changing pad
•	BPA-free, Phthalate-free, PVC-free
•	Size (inches): 16l x 8w x 14
.

Instructions:
ATTACH IT TO YOUR STROLLER: Locate the stroller straps inside the bag. Unclip and wrap around the handlebars, then re-clip to upper D-ring.
.
🚚 Free Shipping
🛵 Delivery by Runner
📍Self Collect
.
WA 📲 0176281355
.
#skiphop #skiphopmurah #skiphopmalaysia #skiphoporiginal #skiphopforma #skiphopformabackpack #formabackpack #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualdiaperbag #skiphopdiaperbag #skiphopformadiaperbag #barangbabymurah #barangbabyonline #diaperbagonline #skiphoponline #skiphopbeg #cod #codavailable #codklarea #codwithdeposit
Skip Hop Forma Backpack
.
Price : RM 300
.
💯Original
💯Authentic
💯Imported
.
•	Front section allows easy access to storage cubes
•	Insulated cube is perfect for bottles
•	Multipurpose mesh cube for clothing and snacks
•	Changing pad pocket holds tablets and laptops up to 15"
•	Extra wide dual zip opening
•	Insulated side bottle pockets
•	Elasticized interior pockets and cell phone pocket
•	Cushioned shoulder straps
•	Stroller straps
•	Cushioned changing pad
•	BPA-free, Phthalate-free, PVC-free
•	Size (inches): 16l x 8w x 14
.

Instructions:
ATTACH IT TO YOUR STROLLER: Locate the stroller straps inside the bag. Unclip and wrap around the handlebars, then re-clip to upper D-ring.
.
🚚 Free Shipping
🛵 Delivery by Runner
📍Self Collect
.
WA 📲 0176281355
.
#skiphop #skiphopmurah #skiphopmalaysia #skiphoporiginal #skiphopforma #skiphopformabackpack #formabackpack #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualdiaperbag #skiphopdiaperbag #skiphopformadiaperbag #barangbabymurah #barangbabyonline #diaperbagonline #skiphoponline #skiphopbeg #cod #codavailable #codklarea #codwithdeposit
A little bit of sheer hurt no one. Look at this beauty....with hand crochet work. It is sure to win you compliments. (Comes with the inner). #dresses #cannesinspired #summer2019 #formalwear #soglam #makeityours #availablenow #orderyoursnow #codavailable
saliha_style Book now this outfit +917380511307
Or DM @saliha_style for place your order 
Cash on delivery available

Easy return policy available

Follow plzz @saliha_style 
Follow plzz @saliha_style 
Follow plzz @nabtrend 
Follow plzz @nabtrend 
_______________________
Eva Gorgeous  Womens Gowns #Re1 Shipping

Fabric: Top :Net,  Bottom : Banglori satin. , Dupatta : Net
Sleeves: Sleeves Are Included
Size: Up To 46 In ( Free Size ),Bottom: 2.20 Mtr, Dupatta: 2.20 Mtr,
Length: Up To 50 In
Type: Semi - Stitched 
Description: It Has 1 Piece Of Gown,1 Piece  of  Bottom & 1 Piece of Duppata
Work : Top- Embroidered , Bottom - Solid , Duppata-  Solid
Dispatch: 2 – 3 Days
ND>>1690963
4000
Alhamdulillah done COD tengahari #kudapkudappopia dan stok baru dah mendarat kat rumah tadi 30 balang.

And now tinggal 18 balang saja. Yang lain sudah bertuan.

Nak order boleh terus dm naa.
Rm10 sebalang.
#nzcrunchiesklang 
#codavailable 
#pospunboleh
Classy Men's tees
Size upto XXL
RS.320/-
NO SHIPPING FEE
COD & Easy returns
#tees #tshirt #boys #mens #fashion #worldhuntdb #codavailable
🔥 TINGGAL 100 UNIT SAHAJA 🔥
⠀
Masih belum terlambat untuk kulit flawless glowing berkilat di pagi raya! Cik abang Cik akak cepat grab sebab ada lucky draw dapat emas raya & duit raya RM1000 ok 👍🏻
⠀
👀 SEMUA FREE POS 1 MALAYSIA
👀 SEMUA DAPAT FREE GIFT (random)
⠀
SCREEN SHOT SET BERMINAT!
WHATSAPP 01114460490 or KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
⠀⠀
#MISIGLOWRAYAELCAHCO 4 BOX 60 SACHETS

Cod Available:
🎂Pdg Serai
🎂Lunas
🎂Kulim
🎂Pinang Tunggal
.
⠀
#kudapkudapteruscantik #agentkakesah
#skincarekakesah #agentkakesahkedah
#kulittelurrebus #elcahcokedah
#teamelcahco #elcahcokulim
#codavailable #elcahcoalorsetar 
#testimonikakesah #elcahcopadangserai
#BabyElcahcoAngelic #elcahcokotasarangsemut
#BabyElcahco #babyelcahcokedah
#supplementkulit #supplementkulitputihgebu #supplementjerawat #supplementlelaki #supplementperempuan #supplementjeragat
#supplementviral #supplementcantik #supplementsihat
🔥 TINGGAL 100 UNIT SAHAJA 🔥
⠀
Masih belum terlambat untuk kulit flawless glowing berkilat di pagi raya! Cik abang Cik akak cepat grab sebab ada lucky draw dapat emas raya & duit raya RM1000 ok 👍🏻
⠀
👀 SEMUA FREE POS 1 MALAYSIA
👀 SEMUA DAPAT FREE GIFT (random)
⠀
SCREEN SHOT SET BERMINAT!
WHATSAPP 01114460490 or KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
⠀⠀
#MISIGLOWRAYAELCAHCO 3 BOX 45 SACHETS

Cod Available:
🎂Pdg Serai
🎂Lunas
🎂Kulim
🎂Pinang Tunggal
.
⠀
#kudapkudapteruscantik #agentkakesah
#skincarekakesah #agentkakesahkedah
#kulittelurrebus #elcahcokedah
#teamelcahco #elcahcokulim
#codavailable #elcahcoalorsetar 
#testimonikakesah #elcahcopadangserai
#BabyElcahcoAngelic #elcahcokotasarangsemut
#BabyElcahco #babyelcahcokedah
#supplementkulit #supplementkulitputihgebu #supplementjerawat #supplementlelaki #supplementperempuan #supplementjeragat
#supplementviral #supplementcantik #supplementsihat
🔥 TINGGAL 100 UNIT SAHAJA 🔥
⠀
Masih belum terlambat untuk kulit flawless glowing berkilat di pagi raya! Cik abang Cik akak cepat grab sebab ada lucky draw dapat emas raya & duit raya RM1000 ok 👍🏻
⠀
👀 SEMUA FREE POS 1 MALAYSIA
👀 SEMUA DAPAT FREE GIFT (random)
⠀
SCREEN SHOT SET BERMINAT!
WHATSAPP 01114460490 or KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
⠀⠀
#MISIGLOWRAYAELCAHCO 2 BOX 30 SACHETS

Cod Available:
🎂Pdg Serai
🎂Lunas
🎂Kulim
🎂Pinang Tunggal
.
⠀
#kudapkudapteruscantik #agentkakesah
#skincarekakesah #agentkakesahkedah
#kulittelurrebus #elcahcokedah
#teamelcahco #elcahcokulim
#codavailable #elcahcoalorsetar 
#testimonikakesah #elcahcopadangserai
#BabyElcahcoAngelic #elcahcokotasarangsemut
#BabyElcahco #babyelcahcokedah
#supplementkulit #supplementkulitputihgebu #supplementjerawat #supplementlelaki #supplementperempuan #supplementjeragat
#supplementviral #supplementcantik #supplementsihat
Oversized studs
.
COD available!
For quality check plz view the IGTV video
.
To order direct message or whatsapp on 7052278475 now
.
Follow @aurelia_creations_ _ for more jwellery related updates
.
#jewelry #jewels #jewelrygram #kundan #chandbaliearrings #red #thecolorofluv #ad #stones #highquality #codavailable #onlinetransferalsoaccepted #beautiful #indianjwellery #accessoriesforlife #accessories #weddingjwellery #indowestern #indianstyle #delhi #bangalore #mumbai
AVAILABLE STOCK 🔥🔥
_

SETAHUN SEKALI JUALAN MURAH GILE GILE
⠀
‼️ SEMUA FREE POS 1 MALAYSIA
‼️ SEMUA DAPAT FREE GIFT (random)
⠀
SCREEN SHOT SET BERMINAT!
WHATSAPP 0143631191 / #AGENTKAKESAH LELAJU!
⠀
Cik abang Cik akak pun boleh guna. Takut habis je ni sebab murah sesangat. Jangan “uk ak uk ak” terus bagi gambar set mana, bank in, terus pos. Ni kes siapa cepat dia dapat je eh 💰💰💰
⠀
“150 unit sahaja tinggal“
#KUDAPKUDAPTERUSCANTIK

CLICK LINK AT BIO FOR PURCHASE 💞

#elcahcoteamjha #incredibleteamjha #agentkotakinabalusabah #elcahcoteamjha #incredibleteamjha #AGENTKAKESAH #agentkotakinabalu #beaufebeauzkin #nsabeautyserum #kudapkudapteruscantik #agentsarawak #kulitcantik #agentkakesahpenang #agentkakesahkualalumpur #letsbecantik #kulitcantik #kudapkudapteruscantik #kulitputih #sayajualonline #paskalthemovie #beaufebeauzkin #bazaarpaknilmurahmurah #beaufebeauzkin #kudapkudapteruscantik #skincarekakesah #agentkakesah #codavailable #cashondelivery #AGENTKAKESAH #putihcepat #flawlesscepat #kulitlflawless #kulitbersih #kulitputih #kulitcantik #hilangkanparut #carahilangkanjerawat #codavailable #SKINCAREKAKESAH
LINK IN BIO⏩

Go buy now or Whatsapp us!

Blue Strechable Denim Jeans

Price : ₹565

Color : Blue

Fabric : Denim

Type : Mid-Rise Jeans

Style : Faded

Size : 28, 30, 32, 34, 36

Design Type : Regular Fit

Within 6-8 business days

Free and Easy return-No question asked  #cotton #cool #clothingbrand #clothing #freeshipping #easyreturns #codavailable #fashion #summer #onlineshopping #greatdeal #vacation#cotton #cool #clothingbrand #clothing #freeshipping #easyreturns #codavailable #fashion #summer #onlineshopping #greatdeal #vacation #silk #shirts #tee #menfashion #womenfashion #shoes #boot #leather #sneakers #woodland #wristwatch #facemask #sclothingshop #jeans
Fabric: Saree - Georgette, Blouse - Banglori Silk

Size: Saree Length - 5.50 Mtr, Blouse - 0.80 Mtr

Work: Saree - Foil Zari Border Work, Blouse - Digital Printed

Priced for 460/- shipping extra 
Easy Returns Available in Case Of Any Issue

Follow:@luckandpinkglow 
Follow:@luckandpinkglow 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Dm or comment or whatsapp to 9346734166 for faster responses and to order 
#clothingandapparel_dream #sarreelove #sarreecollection #sarreeblogger #bloggerstyle #bloggerlife and #uksarees #sareeblousedesigns #sareeblouse #codavailable #easyreturns
AVAILABLE STOCK 🔥🔥
_

SETAHUN SEKALI JUALAN MURAH GILE GILE
⠀
‼️ SEMUA FREE POS 1 MALAYSIA
‼️ SEMUA DAPAT FREE GIFT (random)
⠀
SCREEN SHOT SET BERMINAT!
WHATSAPP 0143631191 / #AGENTKAKESAH LELAJU!
⠀
Cik abang Cik akak pun boleh guna. Takut habis je ni sebab murah sesangat. Jangan “uk ak uk ak” terus bagi gambar set mana, bank in, terus pos. Ni kes siapa cepat dia dapat je eh 💰💰💰
⠀
“150 unit sahaja tinggal“
#KUDAPKUDAPTERUSCANTIK

CLICK LINK AT BIO FOR PURCHASE 💞

#elcahcoteamjha #incredibleteamjha #agentkotakinabalusabah #elcahcoteamjha #incredibleteamjha #AGENTKAKESAH #agentkotakinabalu #beaufebeauzkin #nsabeautyserum #kudapkudapteruscantik #agentsarawak #kulitcantik #agentkakesahpenang #agentkakesahkualalumpur #letsbecantik #kulitcantik #kudapkudapteruscantik #kulitputih #sayajualonline #paskalthemovie #beaufebeauzkin #bazaarpaknilmurahmurah #beaufebeauzkin #kudapkudapteruscantik #skincarekakesah #agentkakesah #codavailable #cashondelivery #AGENTKAKESAH #putihcepat #flawlesscepat #kulitlflawless #kulitbersih #kulitputih #kulitcantik #hilangkanparut #carahilangkanjerawat #codavailable #SKINCAREKAKESAH
AVAILABLE STOCK 🔥🔥
_

SETAHUN SEKALI JUALAN MURAH GILE GILE
⠀
‼️ SEMUA FREE POS 1 MALAYSIA
‼️ SEMUA DAPAT FREE GIFT (random)
⠀
SCREEN SHOT SET BERMINAT!
WHATSAPP 0143631191 / #AGENTKAKESAH LELAJU!
⠀
Cik abang Cik akak pun boleh guna. Takut habis je ni sebab murah sesangat. Jangan “uk ak uk ak” terus bagi gambar set mana, bank in, terus pos. Ni kes siapa cepat dia dapat je eh 💰💰💰
⠀
“150 unit sahaja tinggal“
#KUDAPKUDAPTERUSCANTIK

CLICK LINK AT BIO FOR PURCHASE 💞

#elcahcoteamjha #incredibleteamjha #agentkotakinabalusabah #elcahcoteamjha #incredibleteamjha #AGENTKAKESAH #agentkotakinabalu #beaufebeauzkin #nsabeautyserum #kudapkudapteruscantik #agentsarawak #kulitcantik #agentkakesahpenang #agentkakesahkualalumpur #letsbecantik #kulitcantik #kudapkudapteruscantik #kulitputih #sayajualonline #paskalthemovie #beaufebeauzkin #bazaarpaknilmurahmurah #beaufebeauzkin #kudapkudapteruscantik #skincarekakesah #agentkakesah #codavailable #cashondelivery #AGENTKAKESAH #putihcepat #flawlesscepat #kulitlflawless #kulitbersih #kulitputih #kulitcantik #hilangkanparut #carahilangkanjerawat #codavailable #SKINCAREKAKESAH
AVAILABLE STOCK 🔥🔥
_

SETAHUN SEKALI JUALAN MURAH GILE GILE
⠀
‼️ SEMUA FREE POS 1 MALAYSIA
‼️ SEMUA DAPAT FREE GIFT (random)
⠀
SCREEN SHOT SET BERMINAT!
WHATSAPP 0143631191 / #AGENTKAKESAH LELAJU!
⠀
Cik abang Cik akak pun boleh guna. Takut habis je ni sebab murah sesangat. Jangan “uk ak uk ak” terus bagi gambar set mana, bank in, terus pos. Ni kes siapa cepat dia dapat je eh 💰💰💰
⠀
“150 unit sahaja tinggal“
#KUDAPKUDAPTERUSCANTIK

CLICK LINK AT BIO FOR PURCHASE 💞

#elcahcoteamjha #incredibleteamjha #agentkotakinabalusabah #elcahcoteamjha #incredibleteamjha #AGENTKAKESAH #agentkotakinabalu #beaufebeauzkin #nsabeautyserum #kudapkudapteruscantik #agentsarawak #kulitcantik #agentkakesahpenang #agentkakesahkualalumpur #letsbecantik #kulitcantik #kudapkudapteruscantik #kulitputih #sayajualonline #paskalthemovie #beaufebeauzkin #bazaarpaknilmurahmurah #beaufebeauzkin #kudapkudapteruscantik #skincarekakesah #agentkakesah #codavailable #cashondelivery #AGENTKAKESAH #putihcepat #flawlesscepat #kulitlflawless #kulitbersih #kulitputih #kulitcantik #hilangkanparut #carahilangkanjerawat #codavailable #SKINCAREKAKESAH
Ready for Hari raya sale?! Stay tune semua, kita akan announce tak lama lagi. Dah bersedia utk merahkan jari di hari raya tak?

Untuk fast respond, klik link yang ada pada bio. Kali nie lebih jimat dari combo McD Enaileaf tau.
.
.
Jeng jeng jeng.
.
.
#enaileaf #enaicelup #inaipengantin #inaimerah #inaicelupmurah #inaimerahmenyala #inaimerahasli #inailukis #perkahwinanmelayu #berinai #malamberinai #rawang #selayang #codavailable #sayajual #enaileafhq #janaincome #agentdiperlukan #sideincome #duitpoket #teamRai #inaiviral #inaikukumerah #halal #pewarnakuku #inaikawin #hennaselangormurah
Try it yourself and get the results ✨ Kachinggg 
#Repost @khaibaha
・・・
PURE BY DR MUKHLIS x KHAIBAHA COSMETICS .
.
#mensgrooming tutorial on my instagram live with @muks83 and #purebydrmukhlis . Thank you for those who joining me just now! Wish you all the best for your new baby ya!! ❤❤
.
Cc : @muks83 @khaibahacosmeticsofficial .
.
#mens #grooming #makeup #khaibahacosmetics #cosmetics #malaysia #makeupraya #ddcushionfoundation #nashsatriateam #makeupaddict #makeuplover #nashsatriateammeroket #sayapakaisayajual #cubalahbarutahu #takkenalmakatakcinta #agentkl #agentselangor #codavailable #nitarichlegacy #nitarichbiz_shoppe
Sejenis sakit kulit. Lama lama terus hilang sampai tak perasan! Dengan bahan 100% organik dan kaya vitamin c buah buahan ditambah pula kolagen ikan di import dari Japan begini hasilnya.

Bukan tangan sesiapa tapi tangan hasil dari Ladyboss @elcah 😍

TRY SEKARANG TENGAH ADA MURAH 0143631191 / #AGENTKAKESAH
#MISIGLOWRAYAELCAHCO MURAH SETAHUN SEKALI JE
⠀
Masih belum terlambat untuk kulit flawless glowing berkilat di pagi raya! Cik abang Cik akak cepat grab sebab ada lucky draw dapat emas raya & duit raya RM1000 ok 👍🏻
⠀
“150 unit sahaja tertinggal sekarang”
👀 SEMUA FREE POS 1 MALAYSIA
👀 SEMUA DAPAT SAMPUL RAYA
👀 SEMUA DAPAT FREE GIFT (random)
⠀
SCREEN SHOT SET BERMINAT!
WHATSAPP 0143631191 / #AGENTKAKESAH LELAJU!
⠀
🍊@muzaselcahco
PETALING JAYA / SG BULOH
0184741847
🍊 @elcahco.jha
KLANG / AMPANG
011-36401989
🍊@elcahco_z2
SHAH ALAM / SETIA ALAM
0102505140
🍊@elcahco_ampangkl
KL / SENTUL
0164110541
🍊@elcahcom
Brunei Darussalam
6738659799
🍊@elcahco.seremban
SEREMBAN/SEREMBAN 2
0136442698
🍊 @elcahco.mira
GOMBAK/PUNCAKALAM
0195020938
🍊 @official.elcahco
PUCHONG / BUKIT JALIL
0189840375
🍊 @sha_elcahcojb
PASIR GUDANG / PONTIAN
0177100075
🍊 @elcahco.kuantan
KUANTAN / PEKAN
0145141718
🍊 @elcahco.uminerina
SEGAMAT/TANGKAK
01135545104
🍊 @elcahco.desapandan
DESA PANDAN / LOT10
0182080221
🍊 @elcahco_mlka
MELAKA /ALOR GAJAH
0197113660
🍊 @elcahco.beauty
BUKIT MERTAJAM / AUTO CITY JURU
01140673468
🍊 @airabeauty.shop
LUNAS/KULIM
01114460490
🍊@elcahco.angelic.jb
JOHOR BAHRU
0199368071
Skin care is for everyone. Tengok brother ni. Kulit makin elok lepas pakai Coal Face Soap.
.
❌ Jerawat
❌ Parut Gelap
❌ Kulit Kusam
.
Honey + Charcoal in this soap helps alot !
Get yours now 💕
.
#charcoalsoap #coalface #buangjerawat #jomcantik #sayajualmurah #ootd #igersmalaysia  #acnetreatment #kaymanbeauty #coalfacefeedback #coalfacecleanser #jomjagakulit #glowing #kulitglowing #kulitcantik #codpuchong #codavailable #bukitjalil #puchong #kaymanbeautyagent #kaymanteammija #kaymanpuchong #kaymanbukitjalil #kaymanselangor #kaymankl
Kulit makin cerah,jerawat kecut 3 hari😙🤔 Keluar rumah je jiran tegur makin putih, jerawat pun makin kecik siap jeling jeling lagi belakang kita. Katanyaa makin cantik huhu
.
Sebelum ni bkn main lagi kata bila nk buang jerawat, tak pergi spa la, tk pandai jaga muka la lepastu sambung membawang luls..nasib baik ada satis soap. Baru pakai 3 hari jerawat makin kecut.
.
Sesiapa yg ada masalah jerawat lambat nak kecut , menghilangkan whitehead/blackhead, liang pori asyik terbuka makin luas pulak tu. Ualls patut cuba #satissoap skrg! .
.
Dah tak sabar nak cik pina bantu? Boleh tinggalkan no ws atau pm je no bawah ni skrg . RM33 inc pos.
.
WHATSAPP "NAK" 
0175072512 .
.
Berminat untuk selit order?
WHATSAPP "SATISSOAP" 0175072512 
WHATSAPP "SATISSOAP" 0175072512 
WHATSAPP "SATISSOAP" 0175072512 / CLIK LINK WS DI BIO KAKAK NANTI KAKAK REPLY LAJU2 . TNYA JA NAK TANYA APA KAKAK JAWAB.
.
#fienabeautyline #perfectskinsupplement #testimonipss #sayajual #perfectskinsupplement #sayajualpss #testimonipss #pssnewformula #pssnewedition #pss3kaliberkesan #kemamkemamputih #putihdalam2minggu #putihcepat #putihgebugebas #putihdenganselamat #jomcantik #kemamkemamcantik #teamfienabeauty #atasimukabreakout #tipsmukacantik #nakcantikcepat #sayanakcantik #sayanakputih #putihsatubadan #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #fienabeautyline #codavailable 
#freegift #postageeveryday #satissoap #testimonisatissoap #igshopmalaysia
Whatsapp +919835221880
Checkout this hot & latest Face
Premium Choice Face Care Facial Kit 
Product Name: Shahnaz_Husain Diamond facia kit.
Capacity: 40 gm
Description:  It Has 1 Pack Of Face Skin Care Facial Kit 
Price 300/-
DM for order
Cod available
#shahnaz #facial #facialtreatment #facialcare #facials #facialkit #beautytreatments #codavailable #pricedrop #sale #care #selfcare #healthyfood #healthcare #onlineboutique #onlinestore #onlineshopping #onlineproducts #onlinewholesale #loveyourself #lovequotes
PRICES SLASHED !!! On our TOP 10 BESTSELLERS !!! 😍

Best quality at best price 💯

FREE SHIPPING ON ALL ORDERS 👍

Grab your favourite NOW ! ❤️ Offer valid only for today.

#boxoffashion #onlineshopping #womenfashion #ethnicwear #readytowear #fashionaddict #instastyle #freeshipping #onlineshoppingindia #freedelivery #kurtisuit #kurta #palazzo #codavailable #maxi #gown #westernwear #westerndresses #shirt #tunic #trending #fun #instagood #styleinspo #fashionista #westernwear #casualwear #chic #bollywoodstyle #lastestfashion
By the Grace of Allah,😇 we are opening our new Facebook Shop EStationers🤩
It just happened with your Support and Trust on Clay Creations Faisalabad and Arts & Crafts Lahore❣❣ EStationers offers high product quality Stationery Items, Arts & Crafts Materials, Party Supplies and much more with the best delivery performance on Cash On Delivery🤗😊 The Special Feature of our Facebook Shop is, you can easily search your desired product by typing in "search products" bar and you will have it before your eyes. IN SHA ALLAH.😊 Please Let us know how we can improve, we want your

feedback
ideas
comments
thoughts
suggestions

We appreciate your TRUST in us!💐 Team: eStationers

https://web.facebook.com/eStationers.pk/shop/?rt=19

#stationery #shop #diy #artsandcrafts #crafts #onlineshopping #pakistan #onlinecraftstore #estationers #artssupplies #craftssupplies #artwork #artist #artistoninstagram #artsandcraftslahore #fastestdelivery #codavailable #delivertoyourdoorstep
If eStationers is a trusted online store (a project of Arts & Crafts Lahore) offers high product quality Arts & Crafts Materials, Party Supplies, Stationery Items and much more with good delivery performance. 
Cash On Delivery Nationwide🇵🇰
.
.
.
#stationery #shop #diy #artsandcrafts #crafts #onlineshopping #pakistan #onlinecraftstore #estationers #artssupplies #craftssupplies #artwork #artist #artistoninstagram #artsandcraftslahore #fastestdelivery #codavailable #delivertoyourdoorstep

Loading