Browse Instagram content with Pikram.com

#rollingcheese

Posts tagged as #rollingcheese on Instagram

2,702 Posts

Chicken Rolling Cheese
The mleketreker the better

#ayamgoreng 
#chicken
#cheese
#keju
#rollingcheese
Chicken Rolling Cheese 
The mleketreker the better 
#ayamgoreng
#chicken
#keju
#cheese
#rollingcheese
Roll~roll~roll your cheese~
Ribs with cheese~
#RibswithCheese #RollingCheese #Beef #FrenchFries
Reposted from @ojju.indo -  This is Dine Your Heart Out to get special treatment "Two are Better than One". It will starting on Monday 11th - 17th February 2019.
-
Only Rp.259.900++ / Couple
Get 1 pc Appetizer , 2 Maincourse , 2 glass of Love Potion and FREE Special Valentine Bingsoo.
-
It's your chance to taste our limited Pink Rolling Cheese Special Valentine !
.
.
.
.
.
#ojju #OJJUforeveryone #OriginalRollingCheese #ojjukfood #ojjuindo #photography #pink #valentines #rollingcheese #bestoftheday #eatandtreats #anakjajan #foodphotography #foodporn #foodgasm #foodism #food #fotografia #culinary #cheeselover #cheese
This is Dine Your Heart Out to get special treatment "Two are Better than One". It will starting on Monday 11th - 17th February 2019.
-
It's your chance to taste Pink Rolling Cheese Special Valentine!
@ojju.indo #GandariaCity UG Floor.  #ojju #OJJUforeveryone #OriginalRollingCheese #ojjukfood #ojjuindo #photography #pink #valentines #rollingcheese #bestoftheday #eatandtreats #anakjajan #foodphotography #foodporn #foodgasm
Share your smile with the world. It's a symbol of friendship and peace. Thanks to @ojjumalaysia because make our tummy fulled with all delicious foods. And don't forget to share your sweet moment with family and friends only in Ojju Malaysia πŸ™„ Please check out @ojjumalaysia official instagram page to know more about this Korean Restaurant 😍😘😚😢
#budaejjigae #classy #ojjumalaysia #rollingcheese #greentea #asia #asian #nusentral #kfood #foodreview #smile #happytummy #memory #nothingtolose #koreanrestaurant #koreanfood #delicious #fun #letthemstare #like4like #instadaily #instaphoto #bingsoo #bestfriendsforever #love #kualalumpur #bff #bffgoals #squad #superb
Party on a plate with juicy ribs, finger lick’in chicken wings, fries, and whole lotta cheese.

Roll the cheese for the extra yumminess! πŸ™Œβ˜ΊοΈ
β€”
#patbingsoo #patbingsooid #ribs #koreanfood #koreancafe #koreanrestaurant #cheese #rollingcheese
is Dine Your Heart Out to get special treatment "Two are Better than One". It will starting on Monday 11th - 17th February 2019.
-
Only Rp.259.900++ / Couple
Get 1 pc Appetizer , 2 Maincourse , 2 glass of Love Potion and FREE Special Valentine Bingsoo.
-
It's your chance to taste our limited Pink Rolling Cheese Special Valentine only at @ojju.indo
.
.
.
.
.
#ojju #OJJUforeveryone #OriginalRollingCheese #ojjukfood #ojjuindo #photography #pink #valentines #rollingcheese #bestoftheday #eatandtreats #anakjajan #foodphotography #foodporn #foodgasm #foodism #food #fotografia #culinary #cheeselover #cheese  #diskonfreak
This is Dine Your Heart Out to get special treatment "Two are Better than One". It will starting on Monday 11th - 17th February 2019.
-
Only Rp.259.900++ / Couple
Get 1 pc Appetizer , 2 Maincourse , 2 glass of Love Potion and FREE Special Valentine Bingsoo.
-
It's your chance to taste our limited Pink Rolling Cheese Special Valentine !
.
.
.
.
.
#ojju #OJJUforeveryone #OriginalRollingCheese #ojjukfood #ojjuindo #photography #pink #valentines #rollingcheese #bestoftheday #eatandtreats #anakjajan #foodphotography #foodporn #foodgasm #foodism #food #fotografia #culinary #cheeselover #cheese
combo beef ribs + chicken wings rolling cheese with extra toppings! let's party with juicy ribs and finger-lickin' chicken wings πŸ–πŸ—πŸ§€
pineapple, corn, kimchi, and chips is a bonus as side dish ✨
πŸ“Patbingsoo
#beefribs #rollingcheese #frenchfries #chickenwings #koreanfood #sharingfood #foody #foodstagram #foods #cheese #makanterus #makanankekinian #makanenak #yukmakan #kenyangterus #makanankorea #kejuleleh #kimchi #ayamgulungkeju #cheesywings #cheesychicken #cheesybeef #chips #makanmakan
#rollingcheese #ojju#koreanfood#jakarta #indonesia mariii makannn 🀀🀀🀀
Ojju [Korean Food]
Menu: Beef Ribs Rolling Cheese
Price: 219,000
Taste: β­β­β­β˜†
Open Monday-Sunday
10.00 - 22.00
πŸ“Level 2, Pakuwon Mall, Jl. Mayjen Yono Suwoyo No.2, Babatan, Wiyung, Kota SBY, Jawa Timur 60227
============================
#yumtumtravel #food #foodieporn #foodblogger #loveoffood #instafood #instachef #igfoodie #cheftalks #eatingforinsta #foodielover #culinaryarts #foodofinstagram #foodphotography #fooddiary #foodaddict #foodie_munchies #foodiegram #yummyfood #delicious #foodgasam #yummm #sodelicious #koreanfood #ribs #beef #beefribs #cheese #rollingcheese #ojju
[ O J J U ].
.
.
.
πŸ’°Rolling Cheese Drumstick : Rp. 149.900
πŸ’°Mac & Cheese : Rp. 99.900.
.
.
#laperbaper #jktinstafood #laperbanget #dietmulaibesok #foodie #temanskuy #ojju #ojjuindonesia #koreanfood #rollingcheese #tasty #tastyindonesia #tastemadeindonesia #cheese #kfood #macandcheese #allaboutcheese
Wisata kuliner di Indonesia memang super unik yah, Nyess lovers… Banyak kreasi dan inovasi yang mampu menarik perhatian para pecinta kuliner nusantara..!
Buat Nyess Lovers yang demen kulineran sendiri pasti sudah tidak asing lagi dengan makanan satu ini bukan..? Yaap… Makanan hits dari ayam yang bernama Rainbow Rolling Cheese Chicken. Sejak kemunculannya, makanan yang terlihat sangat instagramable ini menjadi hits banget di kalangan anak milenial jaman sekarang.
Kalian bisa mencicipinya di Dah Makan Resto, Jl. Perumnas 141 C, Mundusaren, Yogyakarta. Waktu kerja resto ini dibuka mulai pukul 11.00 WIB hingga pukul 23.00 WIB sehingga cocok banget buat kalian yang hobi nongki-nongki hehe
Namanya juga Rolling Cheese, kuliner ini pasti dihidangkan dengan keju yang lezat. Sebelum menyantap terdapat keju mozzarella berwarna-warni yang dilumerkan disisi ayam goreng. Cara menyantapnya dengan cara keju yang lumer tadi dililitkan ke hidangan utama. Untuk hidangan ayam, β€œDah Makan” menyediakan dua pilihan yaitu sayap ayam atau paha ayam. Soal harga Nyess Lovers tidak perlu khawatir, karena Rainbow Rolling Cheese Chicken ini dibanderol mulai dari Rp 35.000,- hingga Rp. 65.000,- saja.
Yuk santap kerenyahan dan gurihnya Rainbow Rolling Cheese Chicken bersama segelas Nyess yang segar ditenggorokan..! Nyess is My Style…
#NYESSisMyStyle #rainbowrollingcheese  #rollingcheese  #jajanan #jajananhits #jogjafoodhunter #jogjafoodies #kulinerjogja  #kulinerhits #jogjaculinary #makananenakjogja #mukbangvideo #infojogja #explorejogja  #mukbang #makanenak #makanbesar #kidsjamannow #dagelan #kekinian #makananenak #makanansehat #minumanhangat #minumanenak #minumankekinian #minumanhits #minumansegar
Mukbang @kimchiresto 
1. Bibimbab 35k
2. Lava Bokki Cheese 75k
3. Korean Rolling Cheese 105k
4. Nakji Bokkeum 120k

Semuanya endes... #kimchiresto #koreanfood #surakarta #kuliner #bibimbab #bokki #rollingcheese #babyoctopus #chickenspicy
on frame : rolling cheese & bulgogi cheese hamburg @ojju.sby @pakuwonmallsby, request anak gede, nyobain korean food...demi anak, si papa makan korean food 😁 #foodsociety #ojju #ojjusurabaya #pakuwonmallfoodies #pakuwonmall #koreanfood #cheesyfood #rollingcheese #hotplate #kulinersurabaya #makandimall #restosurabaya #tempatmakansurabaya #foody
Who's missing our Rolling Cheese Chicken Wings?
With the super crispy and cheesily addictive taste, your day would be extremely great with your chingu!
.
.
_____
#ojju #ojjumedan #bisagroup #bisagroupmedan #rollmeup #foodie #kulinermedan #rollingcheese
Thank you Ojju Chingu (친ꡬ) for all the great memories in 2018!

Let's be more awesome in 2019 😍

#OjjuIndo #OjjuBestNine #bestnine2018 #greatmemories #goodvibes #KoreanFood #rollingcheese #cheesy
#ojju #rollingcheese
Enjoying Rolling Chicken like there’s no tomorrow πŸ˜‹
.
πŸ“· @valq0618
.
#ojju #ojjusby #surabaya #rollingcheese #cheese #food #foodlovers #kulinersurabaya #tunjunganplaza #pakuwonmall #bogagroupjatim
Share Berita Makassar One of my fav in heree!!!
Rolling cheese combo with ribs and wings for 188K.
Me love the taste πŸ˜ŒπŸ˜‹.
β€’
#sharebeforeeat X #groundeatanddrink 
#seoraemakassar 
#rollingcheese
πŸ£πŸ€πŸ”πŸ“
#rollingcheese #rollingcheesechickenwings #ojju #ojjukfood #grandindonesia
Sobat Makassar Share One of my fav in heree!!!
Rolling cheese combo with ribs and wings for 188K.
Me love the taste πŸ˜ŒπŸ˜‹.
β€’
#sharebeforeeat X #groundeatanddrink 
#seoraemakassar 
#rollingcheese
Keep rolling, rolling, rolling rolling... (reminding me to lyric of a song) 🎢🎡 12.12.18  #ojju #rollingcheese  #myeokguksoup #koreanfriedrice #grandindonesia #christmaslunch #christmasdinner
Curiosity of rolling cheese was solved πŸ˜† 22.12.18  #ojju #rollingcheese  #myeokguksoup #koreanfriedrice #grandindonesia #christmaslunch #christmasdinner
Early X'Mas lunch or dinner (since it was still 4pm) πŸ˜‚ 22.12.18 #ojju #rollingcheese  #myeokguksoup #koreanfriedrice #grandindonesia #christmaslunch #christmasdinner
Share Makassar One of my fav in heree!!!
Rolling cheese combo with ribs and wings for 188K.
Me love the taste πŸ˜ŒπŸ˜‹.
β€’
#sharebeforeeat X #groundeatanddrink 
#seoraemakassar 
#rollingcheese
Sahabat Makassar Share One of my fav in heree!!!
Rolling cheese combo with ribs and wings for 188K.
Me love the taste πŸ˜ŒπŸ˜‹.
β€’
#sharebeforeeat X #groundeatanddrink 
#seoraemakassar 
#rollingcheese
Honey Spicy Rolling Cheese Chicken Wings
πŸ’° Rp99.000
πŸ“ @ojju.indo
πŸ˜‹ 4/5

Kejuuu! Ada gak sih yang nolak makan keju? Kalo kita sih nggak mungkin nolak. Apalagi rolling cheese di Ojju sebagai pendamping chicken wings yang populer banget ini. πŸ—πŸ—πŸ—
Kita nyobain tingkat kepedasannya yang fiery spicy, yang level paling tinggi deeeh! Ternyata gak sepedas itu ya rasanya. Tapi tetap enak, apalagi dimakannya pas masih hot dengan keju yang lumer. Nyam!
One of my fav in heree!!!
Rolling cheese combo with ribs and wings for 188K.
Me love the taste πŸ˜ŒπŸ˜‹.
β€’
#sharebeforeeat X #groundeatanddrink 
#seoraemakassar 
#rollingcheese
Life is better with cheese πŸ§€πŸ§€πŸ§€
Chicken drumstick with rolling cheese is from @ojju.indo 
#yummyfood #scrumptious #deliciousfood #foodporn #foodies #instafood #foodoftheday #thispiggylovestoeat #jakarta #cheeseit #rollingcheese #lunch #korean #koreanfood
.
.
𝙰 𝚐𝚘𝚘𝚍 πš•πšžπš—πšŒπš‘ πš–πšŠπš’ πš‹πš˜πš˜πšœπš πš’πš˜πšžπš› πš™πš›πš˜πšπšžπšŒπšπš’πšŸπš’πšπš’.
.
πšπš˜πš•πš•πš’πš—πš πšŒπš‘πšŽπšŽπšœπšŽ πš πš’πšπš‘ πš›πš’πš‹πšœ 𝚊𝚝 π™Ύπš“πš“πšž π™Άπš›πšŠπš—πš π™Έπš—πšπš˜πš—πšŽπšœπš’πšŠ.
.
#lunch #makansiang #ojju #ojjugrandindonesia #rollingcheese #koreanfood
Look at the cheese😍Balik dari kerja terus gerak g sana semata-mata nk mkn rollimg cheese ni kt OJJU,NU SENTRAL dn not bad juga lah rasa dia ni dn sedap..But,K-Fry mahal sikit dari ni..Came here kust for this super lovely cheesy cheese😘

@ojjumalaysia 
#KoreanFood
#RollingCheese
Yummy rolling cheese chicken wings nya Ojju πŸ—πŸ§€πŸ˜‹
#bd_ourjourney
.
.
.
#foodporn #foodphotography #preciousmoments #vsco #koreanfood #rollingcheese #chickenwings #happyface #happytummy #ojju #indonesia #2018
Rolling Cheese 🀀🀀🀀 .
.
.
@ojju.indo 
#lunch
#rollingcheese 
#ojjuindo
TGIF! Are you ready for some stretchy Cheese? 😘
.
πŸ“· @sasmitaedo
.
#ojju #ojjusby #surabaya #rollingcheese #cheese #food #foodlovers #kulinersurabaya #tunjunganplaza #pakuwonmall #bogagroupjatim
Aun no has probado nuestros #rollingcheese 😍 van acompaΓ±ados de la tΓ­pica #tomatesoup americana cocinada por nuestra chef con mucho amor y mucho #chupchup  son deliciosos πŸ˜‹foto y video de la insuperable @enyasaborea β™₯️
Hai guys, waktu ke Jakarta kemarin aku ditraktir tanteku makan di @ojju.indo di Grand Indonesia, berhubung aku suka keju, aku excited banget makan disini. Kami makan rolling cheese dengan beef ribs 😍Enak banget! Aku suka banget! πŸ˜πŸ˜‹ Beef ribs nya tasty dan lembut ditambah balutan keju mozarella yang hangat dan gurih. Love it!
.
.
Read more on dfooddiary.wordpress.com
.
.
#ojju #ojjuindonesia #cheese #mozarella #keju #mozarellacheese #kejumozarella #beefribs #iga #grandindonesia #koreanfood #koreanculinary #makanankorea #jakartafood #jakartaculinary #indonesianfood #rollingcheese #rollingcheesebeefribs #kulinerjakarta #banjarmasinfood #banjarbarufood #martapurafood #kulinerbanjar #kulinerbanjarmasin #kulinerbanjarbaru #kulinermartapura #banjarculinary
Thank you para kesayangan udah mampir ke @jinjukoreandish ,,, thank you for support ,,, thank you for coming,,, thank you for share it,,, love all of you πŸ˜‰πŸ˜‰ #jinjukoreandish 
#koreanfood
#eathalal
#shareeat
#maximumtaste 
#minimumprice 
#JapChae 
#BudaeJjigae 
#RollingCheese
[CHICKEN + MOZZARELLA]
-
Ayam dan mozarella yg meleleh? Mantul bgt deh! Menu andalanku kalau ke Myoung-Ga.
Dari fotonya aja udah menggiurkan bgt kan? Yup, ini enak bgt! Bagi kalian para pecinta ayam dan mozarella harus bgt cobain ini! Porsinya juga banyak loh guys, pokoknya dijamin puas dan memanjakan lidah kalian deh
-
In frame : Chikin Chijeu
🏠 Myoung-Ga Korean BBQ
πŸ“ Sei Panas
πŸ’° around 85k (before tax)
-
#kulinernusantara #kulinersby #kulinerkotabatam #kulinerbatam #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinerpadang #kulinermedan #kulinersurabaya #makanenak #kulinerjogja #chickenwings #chikencheese #chikinchijeu #rollingcheese #rollingcheesechickenwings #ojjurainbowrollingcheese #rainbowrollingchesee #cemilanasik #yummy #cemilanenak #cemilankekinian #jajanan #kulinerindonesia #foodhunters #foodies #foodporn #foodgasm #koreanfoods #koreanfriedchicken
Ojju always give a reason to smile 😊
.
#ojju #ojjusby #surabaya #koreanfood #kfood #rollingcheese #kulinersurabaya #tunjunganplaza #pakuwonmall #bogagroupjatim
Sunday is the day to enjoy some Cheesy Chicken 😘
.
πŸ“· @__lifei__ .
#ojju #ojjusby #surabaya #rollingcheese #cheese #food #foodlovers #kulinersurabaya #tunjunganplaza #pakuwonmall #bogagroupjatim
Bismillah....opening 17 November 2018 besok semoga lancar kak...
#Rabinom.id
#rollingcheese
#nomnomcicken
Time for some rolling cheese action! Order the Chicken Wings / Drumsticks / Beef Back Ribs and in your choice of OJJU special BBQ or honey spice flavours! Don't forget to grab our FREE bingsoo promotion (limited time only)! #cheeselover #rollingcheese #ojjumalaysia #koreanfriedchicken #deliciousness
Pecinta Makanan Korea wajib coba makanan yg satu ini. Rolling Cheese Chicken  Drumstick and chicken wings.
Udah berkali kali cobain tetep ga bosen krn emang beneran enak..ada level pedas nya juga πŸ‘
.
.
.
πŸ“ @ojju.indo .
.
#yummy #foodie #foodgasm #kulinerjakarta #koreanfood #koreanlovers #pecintakuliner88 #ojju #rollingcheese  #chickenrollingcheese #likeforlikes
It’s okay to be Cheesy this Thursday 😘
.
πŸ“· @pikipoto
.
#ojju #ojjusby #surabaya #rollingcheese #cheese #food #foodlovers #kulinersurabaya #tunjunganplaza #pakuwonmall #bogagroupjatim
Thank you kak @namasayaeva @shintaard udah bawa temen2nya mampir ke @jinjukoreandish ... Next time bawa Lagi yang banyak ya πŸ˜πŸ˜€ Senang sekali kami jadi favourite kalian πŸ™πŸ™ #rollingcheese 
#ramyeon 
#buddaejiggae 
#thankful 
#koreanfood
#maximumtaste
#minimumprice
#eathalal
Keliatan kali ya perbedaan bulan tua dan mudanya!!! Hari ini kita mencoba @ojju.mdn dan pastinyq kalok uda kesini pesannya itu rolling cheese tapi dengan beef ribs pastinya
.
Potongan Ribsnya besar dan kejuny ituu buanyakkk banget kelen pecinta keju pasti dah doyan kalok kesini😁 nahh untuk harga 1 porsi ini IDR 219.000 yaaa kalok di nnyn bsa buat berapa orang mahh tergantung ukuran size orgnya dan kuat makan ngakk... kalok kea saya ama cocoh @ram_yu yang makan bsa lahhh 4 sampai 5 orang. Kan kita ngak jago makan orangnya😁😁😁
.
@ojju.mdn
@official_sunplaza Lantai 3 A-05
10:00-21:30
#Nopork
Rolling Cheese Beef Ribs
IDR 219.000
.
#makandimanasayang #foodliciousΒ  #foodphotography #foodblogger #foodporn #foodie #jktfoodbang #foodismyhappiness #anakjajan #foodgasm #foodlovers #foodism #foodgram #tidaksombong #kulinerΒ  #makanmana #makananenak #wowkuliner #wowkulinermedan #wisatakuliner #jktfooddestination #foodphotography #foodblogger #wowkuliner #foodie #eatandtreats #Ojjumedan #rollingcheese #beefribs
Akhirnya nonik kesampaian juga makan di @ojju.sby Wuaaahh.. Ini rolling cheesenya enak, dan porsinya gede banget ya... On Frame πŸ‘‡πŸ»
- Rolling Cheese
.β €β €β €β €β €β €β €β €
🏠: "OJJU"
πŸ“: Supermal Pakuwon Indah, Jl. Mayjen Yono Suwoyo, Babatan, Wiyung, Kota SBY, Jawa Timur 60213
⏳: 10.00 - 22.00 WIB
β €β €β €β €β €β €β € β€Žβ €β €β €β €β €β €β €β €β €
kalo temen" ada rekomendasi kulineran untuk nonik, silahkan DM ya.. β €β €β €β €β €β € β€Žβ €β €β €β €β €β €β €β €β €
#koreanfood
#ojju
#rollingcheese
#surabaya
#sidoarjo
#kulinersurabaya
#surabayakuliner 
#kulinersidoarjo 
#sidoarjokuliner 
#sidoarjofood
#kulinersby
#kulinersda
#kulinerdisidoarjo
#pecandumakanan 
#exploresidoarjo 
#foodie 
#yangmakan
#JJS #JJSKuliner
#happyperut
#makanananjay
#keliatannyaenak
#zonamakanan
#jajanan
#kuliner
#makan
#laperbangetbro
#instafood
#noniksurabaya
#nonik_koreanfood
@ojju.sby β €β €β €β €β €β €β €β €
[RAINBOW ROLLING CHEESE]
-
Siapa coba yg ga suka chicken wings? Apalagi dibalut dgn keju mozarella yg melted. Udah gitu kejunya warna-warni loh. Anti mainstream banget kan! Oh ya, chicken wingsnya juga tersedia varian original dan spicy loh!
-
In frame : Rainbow Rolling Cheese (original)
🏠 Lee's Cafe & Bar
πŸ“ Ruko Penuin Centre, masuk dari samping Hotel 89
πŸ’° 55k (before tax)
-
#kulinernusantara #kulinersby #kulinerkotabatam #kulinerbatam #kulinerjakarta #kulinerbandung #kulinerpadang #kulinermedan #kulinersurabaya #makanenak #kulinerjogja #chickenwings #bbq #rollingcheese #rollingcheesechickenwings #ojjurainbowrollingcheese #rainbowrollingchesee #cemilanasik #yummy #cemilanenak #cemilankekinian #jajanan #kulinerindonesia #foodhunters #foodies #foodporn #foodgasm #yummyfood #happytummy
Hallo cheese lover, kalian harus coba  Rolling cheese beef ribs yang rasanya juara, aku makan di @ojju.sby,  @tunjungan_plaza

Price 240K, bisa untuk ber 3 tapi kalo mau puas cukup berdua aja.. Happy Jajan.. .
.
. #ojju #rollingcheese #beefribs #kuliner #beril #culinary

Loading