Browse Instagram content with Pikram.com

#woodenwatch

Posts tagged as #woodenwatch on Instagram

106,523 Posts

Bismillah Semoga gue beruntung ikutan giveaway dari @woodka_ , Dan kalo gue beruntung, hadiahnya  bakalan gue kasih ke ade gue. Kenapa? Karna ade gue tuh kalo mau beli sesuatu gapernah minta ortu. Gapernah minta kesiapapun. Ampe dia bikin olshop sendiri yang kadang, hasil design nya sendiri buat dia jajan sendiri. Dan gue juga sebagai kaka gapernah yg namanya ngasih sesuatu buat ade gue-_-. Dan #SekarangWaktunya buat usaha biar ngedapetin jam tangan ini. Yang gue pribadi pas tau harganya udh jleb duluan. Karna udh tau gaakan mampu beli jamnya, tapi tiap hari cuma mantengin designnya yg lucu2 ☹️. Tapi kali ini gue mau usaha ngasih sesuatu buat ade gue @lapakdesign_ . Doakan semoga diriku beruntung ❤️
.
.
.
#woodka
#woodenwatch
#SekarangWaktunya
Bismillah Semoga gue beruntung ikutan giveaway dari @woodka_ , Dan kalo gue beruntung, hadiahnya  bakalan gue kasih ke ade gue. Kenapa? Karna ade gue tuh kalo mau beli sesuatu gapernah minta ortu. Gapernah minta kesiapapun. Ampe dia bikin olshop sendiri yang kadang, hasil design nya sendiri buat dia jajan sendiri. Dan gue juga sebagai kaka gapernah yg namanya ngasih sesuatu buat ade gue-_-. Dan #SekarangWaktunya buat usaha biar ngedapetin jam tangan ini. Yang gue pribadi pas tau harganya udh jleb duluan. Karna udh tau gaakan mampu beli jamnya, tapi tiap hari cuma mantengin designnya yg lucu2 ☹️. Tapi kali ini gue mau usaha ngasih sesuatu buat ade gue @lapakdesign_ . Doakan semoga diriku beruntung ❤️
.
.
.
#woodka
#woodenwatch
#SekarangWaktunya
It’s about time for summer to roll in and this strange weather to roll out. We can help you keep on top of that ;) come check out our wooden watches! @antikwatches 
#antikwatches #boutiqueshopping #picturepagosa #pagosasprings #woodenwatch #classitup #telltime #shoplocal #whereisthesun #photooftheday #uniqueshop
Summer and sunny days are calling. 🌞
Making custom chair parts requires custom tools. I made a few little accents on this chair that are really difficult to sand....I made these little sanding sticks with a thin piece of scrap wood, some titebond three glue and sand paper. These little sanders are flexible and worked really well to get into these tight spaces.
Source: @garawood =  #carpenterscrewdriver  #carpenterchisel #carpenternail  #woodentoys #framing #woodturning #woodbridge  #framersareadyingbreed  #endgraincuttingboard #timbersports #chisels  #reclaimedwoodsigns #framerproblems #woodworkinghawaii #timberconstruction
الساعة الرجالية المتألقة،،
احصل عليها قبل العيد،، .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#ساعة_خشبية #ساعات #ساعة #ساعه #ساعة_خشبية #ساعه_خشبيه #ساعه_خشبية #خشبي #woodenwatch #watch #watches
Simples, leve e lindo. 
Os relógios de madeira da Depaus combina com você.
.
.
Disponível no site:
www.usedepaus.com.br
.
.
#usedepaus #relogio #woodenwatch #relogiodemadeira
#sustentabilidade #personalizado #sofisticacao #detalhes #woodwatch #wood #conceito #estilo #personalidade #moda #depaus
🤑Now you can transform Dead Trees into💰💰💰
.
.
. .
.
👆Buy Now👆👆Link In BIO👆. .
. .
Or tape: 👉www.gearbombard.com/easy👈 to your internet browser
. .
.
.
. .
.
.
.
.
.
DoubleTap & Tag Your Friends Below⤵ . .
.
.
.
.
DoubleTap & Tag Your Friends Below⤵ .
.
.
.
.

RP by: @woodworking_lovers ◽️◽️◽️◽️◽️◽️ #carpenterscrewdriver  #timbermylife  #woodwatch #furnitureshopping #furnituremodern #elm  #parota #festoolme #basswood #woodendesign  #woodgrainmafia #woodworkingnetwork #oakstairs #woodworkinginlife
А сегодня между прочим - День  ХИМИКА ⚗️ Всех химиков с праздником 🤗 •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Заказать химические часы: 👉📩Direct, 📲+79263047951
Примеры других гравировок: #wilddeer_engraving_show •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #деревянныечасы #woodenwatch #часыиздерева #wood #ручнаяработа #handmade #гравировка #наручныечасы #watch #подарок #gift #вподарок #expedition #эко #гравировка #девушка #гравировкапофото #часысольвом #wilddeerclub #химия #химик #часымосква #часымосквакупить #чтоподаритьхимику #деньхимика #формула
PROMO !!
free tambahan strap untuk pembelian series apapun selama bulan ramadhan.

detail & order :
wa : 082274325026
line@ : @qvs404p
@melwoodwatch.catalog

#woodenwatch #jamtangankayu up
Bamboo watch with decorative inserts imitating interlaced marble is developed for creative and stylish personalities who cannot stand daily routine and are used to live bright.

For only 42$ (!) LINK IN OUR BIO 🧚
.
.
.
#woodenwatch #woodwatch #woodwatches #woodenwatches #watchuseek #watchfan #wristwatch #wristcandy #watchesofinsta #watchfam #watchnerd #watchgeek #watchlover #wristshot #luxurywatch #luxurywatches #menswatches #womenswatches #travelwear #manwatches #menwatches #womenswatch #coolwatches #fashionwatches #fashionwatch #wristwear #watchesofig #watchsale #salewatch #instawatches
NOAH Classic | Custom engraved wood watch 
Bog oak 500 years old |  Walnut burl 15 years old

We created special personalized wood watch, which can be engraved with your own personal message.
They make a perfect gift for Weddings, Birthdays... Ми створили спеціальний індивідуальний дерев'яний годинник, який можна гравірувати власним особистим повідомленням.

#woodenwatch  #engravedgift
#menwatches
phenawe.com⠀
PHENomenally AWEsome⠀
It was a phenawe moment in California. I always enjoy my trips to the west coast. A moment of peace before the cross country red-eye.⠀
😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
😎⠀⠀
#goldengatebridge #stainlesssteeljewelry #woodenwatch #style #fashion #funky #giftideas #cool #wood #woodworking #california #Bracelet #watch #timepiece #free #instagood #urbanfashion #styleguide #stainlesssteel #fashioninsta#WomenFashion #stylish #phenomenally #awesome #phenawewatch #phenawestyle #phenawesom #phenawe
Relaxing afternoons with our Chardonnay Barriquewood watch. How are you spending this Sunday?
Here are some more great products you can find! Handmade jewelry made from  seashells, local seeds, sea glass, hand painted jewelry boxes, callard greens, specialty coffee, wooden watches, arugula, handmade purses and reuseable bags, pumpkins, food and lots more.
#aguadilla #puertorico #farmersmarket #aguadillasfarmersmarket #veggies #jewelry #seashells #seaglass #seeds #coffee #handmade #reuseablebags #collardgreens #leafygreens #arugula #food #woodenwatch #supportlocal #buylocal
🇫🇷 La FR20, notre édition spéciale Coupe du Monde 2018. Une montre en bois légère, simple et décontractée. Tous derrière les bleues pour la Coupe du Monde de Football féminin!
-
🇺🇸 The FR20, our special edition for the 2018 World Cup. This is a wooden watch that is light, simple and comfortable
⌚BEWELL 105DL taxta saatı
- Bambuk ağacından rəngarəng saatlar. Dərilərinə qarşı həssas, metala allergiyası olan insanların üçün həyat xilas edən seçimdir! Sağlam və rahatdır, toksiklərdən uzaq.
- Təbii bambuk ağacının sinir sisteminizi sakitləşdirib sizə rahatlıq duyğusu verəcək xoş aromatik qoxusu var
- Yüngüldür, qayışı tənzimləyərək biləyinizə uyğunlaşdıra bilərsiniz. Paketdə taxtanın hissələrini çıxardıb qayışı balacalatmaq üçün alət də mövcuddur. 🎨çəhrayı / yaşıl / miks 1 / miks 2
🏷39 AZN
📥 Sifariş üçün whatsappa yazın: 055-342-00-64
#bewellwatch #bewellazerbaijan #bewellbaku
#taxtasaat #taxta #saatlar#woodenwatch
This simple Ebony watch has definitely a mysterious style. In casual or business mode, make sure you stand out among your peers!

This watch is 100% handmade from natural wood so it may have some natural harsh lines and a few blemishes. Our fabrication mode does not make use of any paint nor chemical substances: this is great for nature but also for those with skin allergies.

Its Quartz mechanism is quiet, energy-saving and long-lifetime. You can easily adjust his band length via the provided toolkit and manual.

Check this out on our shop and use the discount code 'I-Like-This' to get 10% off your entire order.

http://bit.ly/2NdGa1E
.
.
.
#fromleatherandwood 
#sustainablefashion 
#ethicalfashion 
#ecofriendly 
#sustainableliving 
#fashion 
#ecoliving 
#woodenwatches 
#woodenwatch
#woodisgood
#menwatch
#menwatches
#ladieswatch
#ladywatch
#perfectgift
#giftidea
#wristporn
#watchporn
#watches
#watchesofinstagram
#nochemical
#shop
#shopnow
久々のハンドメイド🌿🥰百均で同じサイズの木の箱2個と麻袋をキリキリして作ってみたウォッチボックス⌚️☀️❤️最初は物足りなくてアクリル絵具で絵描いたんだけど、やっぱ絵は苦手ですね。その上字も汚いから出来が酷い。笑笑って事ですぐに塗りつぶしました( ;∀;)💧でも今の方がシンプルで素敵かな?🌹
それから絵の意味は
「根っこから」を意味して
from bottom my heart...😍💌❤️
心の奥底からを根っこで表したって事wwww
とりま気に入りました💕🍀🤞🏻 #wood #wooden #diy女子 #woodbox #watchcase #watchbox #gshock #woodenwatch #handmade #diy
Add a real charm and a piece of history to your outfit with this elegantly designed wooden wristwatch. 
It can be worn on any occasion, be it the wedding, birthday or anniversary.
We create unique pieces where urban life and nature come together with streamlined simplicity.
·
visit mamoriginals.com to shop now || LINK IN BIO ||
·
·
·
#MAM #ecofriendly #nature #ecofashion #sustainable #sustainablefashion #woodwatches #woodenwatches #woodenwatch #wristwatch #mamoriginals #woodwatch #recycle #timepiece
We put our hands up in the air just like @noorasusann because Aarni’s warranty has been extended to up to 3 years!🙌🔝Why? It’s simple
1. We trust in our products✔️
2. We want it to be safe and stress-free for you to do business with us✔️ Shop now at aarniwood.com, link in bio.
#aarniwood #nordicdesign
Elegantné dámske drevené hodinky Woodclusive Original Femini navrhnuté špeciálne pre ženy
www.woodclusive.sk
.
#woodclusivesk #watch#woodenwatch#forladies #nature #damskedoplnky #drevenehodinky#elegant
This is a stunning example of a Wooden Watch made from Red Sandalwood.

The two-tone watch casing houses an amazing looking dial design.

The watch has an automatic self-wind mechanism, and is finished with a great looking two-tone wood bracelet.

The watch would make an ideal gift for a loved one and will be delivered in a beautiful wooden gift box.

CLICK PRODUCT LINK FOR MORE INFO.
ساعت مچی  دستساز چوبی
جهت اطلاع از قیمت و  سفارش به دایرکت مراجعه کنید.....
چوب:گردو
چرم:بزی،قهوه ای
موتور:میوتا_ژاپن
سایز صفحه ۳۰/۱ میلیمتر
#ساعت 
#ساعت_مچی
#ساعت_دستساز
#ساعت_چوبی_مچی_زنانه
#ساعت_چوبی
#دستساز
#چوب
#صنایع_دستی
#مد
#فشن
#استایل
#چرم_طبیعی
#ساچو
#تبریز
#ایران
#watch
#woodenwatch
#handmadewatch
#handmadewoodenwatch
#handicraft
#woodwork
#fashion
#style
#tabriz
#iran
Bismillah Semoga gue beruntung ikutan giveaway dari @woodka_ , Dan kalo gue beruntung, hadiahnya  bakalan gue kasih ke ade gue. Kenapa? Karna ade gue tuh kalo mau beli sesuatu gapernah minta ortu. Gapernah minta kesiapapun. Ampe dia bikin olshop sendiri yang kadang, hasil design nya sendiri buat dia jajan sendiri. Dan gue juga sebagai kaka gapernah yg namanya ngasih sesuatu buat ade gue-_-. Dan #SekarangWaktunya buat usaha biar ngedapetin jam tangan ini. Yang gue pribadi pas tau harganya udh jleb duluan. Karna udh tau gaakan mampu beli jamnya, tapi tiap hari cuma mantengin designnya yg lucu2 ☹️. Tapi kali ini gue mau usaha ngasih sesuatu buat ade gue @lapakdesign_ . Doakan semoga diriku beruntung ❤️
.
.
.
#woodka
#woodenwatch
#SekarangWaktunya
Bismillah Semoga gue beruntung ikutan giveaway dari @woodka_ , Dan kalo gue beruntung, hadiahnya  bakalan gue kasih ke ade gue. Kenapa? Karna ade gue tuh kalo mau beli sesuatu gapernah minta ortu. Gapernah minta kesiapapun. Ampe dia bikin olshop sendiri yang kadang, hasil design nya sendiri buat dia jajan sendiri. Dan gue juga sebagai kaka gapernah yg namanya ngasih sesuatu buat ade gue-_-. Dan #SekarangWaktunya buat usaha biar ngedapetin jam tangan ini. Yang gue pribadi pas tau harganya udh jleb duluan. Karna udh tau gaakan mampu beli jamnya, tapi tiap hari cuma mantengin designnya yg lucu2 ☹️. Tapi kali ini gue mau usaha ngasih sesuatu buat ade gue @lapakdesign_ . Doakan semoga diriku beruntung ❤️
.
.
.
#woodka
#woodenwatch
#SekarangWaktunya
Bismillah Semoga gue beruntung ikutan giveaway dari @woodka_ , Dan kalo gue beruntung, hadiahnya  bakalan gue kasih ke ade gue. Kenapa? Karna ade gue tuh kalo mau beli sesuatu gapernah minta ortu. Gapernah minta kesiapapun. Ampe dia bikin olshop sendiri yang kadang, hasil design nya sendiri buat dia jajan sendiri. Dan gue juga sebagai kaka gapernah yg namanya ngasih sesuatu buat ade gue-_-. Dan #SekarangWaktunya buat usaha biar ngedapetin jam tangan ini. Yang gue pribadi pas tau harganya udh jleb duluan. Karna udh tau gaakan mampu beli jamnya, tapi tiap hari cuma mantengin designnya yg lucu2 ☹️. Tapi kali ini gue mau usaha ngasih sesuatu buat ade gue @lapakdesign_ . Doakan semoga diriku beruntung ❤️
.
.
.
#woodka
#woodenwatch
#SekarangWaktunya
Bismillah Semoga gue beruntung ikutan giveaway dari @woodka_ , Dan kalo gue beruntung, hadiahnya  bakalan gue kasih ke ade gue. Kenapa? Karna ade gue tuh kalo mau beli sesuatu gapernah minta ortu. Gapernah minta kesiapapun. Ampe dia bikin olshop sendiri yang kadang, hasil design nya sendiri buat dia jajan sendiri. Dan gue juga sebagai kaka gapernah yg namanya ngasih sesuatu buat ade gue-_-. Dan #SekarangWaktunya buat usaha biar ngedapetin jam tangan ini. Yang gue pribadi pas tau harganya udh jleb duluan. Karna udh tau gaakan mampu beli jamnya, tapi tiap hari cuma mantengin designnya yg lucu2 ☹️. Tapi kali ini gue mau usaha ngasih sesuatu buat ade gue @lapakdesign_ . Doakan semoga diriku beruntung ❤️
.
.
.
#woodka
#woodenwatch
#SekarangWaktunya
The decision of buying this wooden watch from @hadyapk is the decision I will never regret.

A fantastic watch which is eco-friendly, water proof, all mechanical, lovely polish and color.

It changed my perception of wooden watches like it will destroy in water and etc, but it didn't.

A perfect gift for your special ones.

#woodenwatch #hadyapk #satisfied #instawatch #karachibloggers #instagood #watch #watches #watchesofinstagram #karachi #pakistan #giftideas
#Repost from @woodka_ with @regram.app ... [GIVEAWAY]
-
Di bulan Ramadhan ini, yuk kita berbagi kebagikan kepada sesama. Caranya gampang banget, kan #SekarangWaktunya Woodka Ramadhan Giveaway!
-
Pada giveaway kali ini, Woodka akan membagikan Hampers Lebaran kepada 3 orang yang beruntung. Hampers Lebaran tersebut berisi 2 Jam Tangan Woodka, 2 Homemade Cookies, dan Kartu Lebaran.
-
Cara untuk mengikuti giveaway ini gampang banget, ikuti langkah-langkah dibawah ini ya:
1. Jawab pertanyaan ini: Kalau #SekarangWaktunya kamu menang giveaway Woodka kali ini, salah satu hadiahnya akan kamu kasih kesiapa dan kenapa? Jangan lupa mention orangnya ya!
2. Tulis jawaban kamu di kolom komentar (jawaban lebih dari satu jg boleh ya)
3. Dan yang terakhir, jangan lupa follow @woodka_ , like dan save postingan ini
-
Giveaway ini berlangsung dari tanggal 26 Mei 2019 sampai tanggal 27 Mei 2019, dan pemenang akan diumumkan pada tanggal 28 Mei 2019 (waktu buka puasa). Jadi jangan sampai kelewatan, siapa tau kamu pemenangnya!

#woodka
#woodenwatch
#SekarangWaktunya
Gift for the future husband; I don’t typically care for watches but this one is beautiful ⌚️#originalgrain #originalgrainwatches #watchesofig #woodenwatch #giftforhim
We were so busy crushing on this watch that we forgot to write something about it. Too much sauce 🙀🥵😱 Please let's not talk much. Just send us a DM or WhatsApp chat us for yours. Our WhatsApp link is in our bio

Price: 17,000
Make-up: Wood and Stainless Steel
Brand: BoboBird

Delivery: Nationwide
Delivery charges apply

Each order comes with a gift🎁. It's available on pre-order
55° North 
Natural walnut wood and stainless steel with a rose gold finish
Lynx Chocolate asi nejsložitější hodinky, které v současné době nabízím. Vytvořit ručně hodinky s několika funkcemi není vůbec jednoduché. Myslím ale, že výsledek stojí za to. Tělo hodinek je vyrobeno z Palisandru indického, ciferník je kombinací Mahagonu a Ořešáku černého. Hodinky ukazují čas, datum, den v týdnu a 24hodinový čas. Vše v tomto případě doplňují ručičky malých ciferníčků ve žluté barvě.

Objednávejte na www.robswood.cz

Jako již mnohokrát, poděkování putuje k autorovi fotky @adreasteva  Díky!

#adversoflumine #robswooddesign #rucniprace #handcrafted #drevenehodinky #ceskedrevenehodinky #woodenwatch #drevo #priroda #prirodni #drevenamoda #dreveny #natural #naturalcomponents #vyrobenovcesku #zlateceskerucicky #ceskyvyrobek #czechmade #nocnc #wood #wooden #woodturning #watches #watchmaking #watchmaker #watch #picoftheday #photooftheday #follow
For those of you who like to wear something colorful, these combinations could be the perfect choice for you! Meet Mini Loca Timepiece and Kuru Timepiece combine with Canvas Strap from "Oh! Places We Go" article💃
-
Psst.. We still have FREE SPECIAL STRAP for you! Hurry up, visit www.woodka.fun

#woodka
#woodenwatch
#SekarangWaktunya
Чтобы узнать цену часа, спроси влюблённого, ждущего свою возлюбленную (с)
⠀
Цените время красиво💫
И пусть любое ожидание скрасит #blackwood_sinai
⠀
💳стоимость - 2700 грн💳
⠀
#fashionukraine #купуйукраїнське #handmadeua #ukrainianbrand #дерево #часыиздерева #ручнаяработа #uastyle #madeinua #ukrainiandesigner #зробленовукраїні #сделановукраине #fashionodessa
#часы #часыженские #часымужские
#часыиздерева
#woodenwatch #эко #экотовары #подарок #blackwood
⌚BEWELL 111A taxta saatı
• Ekranın diametri: 40 mm
• Qayışın genişliyi: 26 mm
• Qayışın uzunluğu: 220 mm
• Hərəkət: Yapon
• Güzgü materialı: Hardlex
• Qayışın materialı: Sandal və ya ağcaqayın ağacı
🎨black and maple / red / black / bronze / black and red
🏷59 AZN
📥 Sifariş üçün whatsappa yazın: 055-342-00-64
#bewellwatch #bewellazerbaijan #bewellbaku
#taxtasaat #taxta #saatlar#woodenwatch
Dear Santa,
This year I was extremely good since it has started - don't even count my list on, just pass me my new @holzkernwatches . Thanks! 🎅 #christmas #watch #automatic #jakarta #automaticwatch #woodenwatch #present #wish
masih 4 jam lagi menjelang berbuka, daripada mantengin food feeds mendingan kalian kepoin feeds Stianee deh. bisa buat refrensi gaya saat lebaran nanti. Masih diskon juga 20% sampai tanggal 4 juni aja.

#woodenwatch #woodwatches #jamkayukalimatan #jamkayusemarang #jamkayujogja #jamkayujogja #jamkayusamarinda #jamkayujakarta #jamkayubandung #jamtangankayu #localproduct #localbrand #handmade #handcrafted #indonesia #yogyakarta
#woodenwatchess#woodenwatch
HAPPY BIRTHDAY, DEAR WIFE
.
.
"Don't watch the clock; do what it does. Keep going!"
.
.
Thank you for this awesome product, Matoa Indonesia!
.
.
.
#woodenwatch #fun #smile #beautiful #summer #repost #food #wooden #love #nature #art #insta #me #selfie #friends #cute #follow #tbt #happy #girl #picoftheday #instadaily #family #fashion #instagood #followme #photo #photooftheday #instalike
HAPPY BIRTHDAY, DEAR WIFE
.
.
"Don't watch the clock; do what it does. Keep going!"
.
.
Thank you for this awesome product, Matoa Indonesia!
.
.
.
#woodenwatch #fun #smile #beautiful #summer #repost #food #wooden #love #nature #art #insta #me #selfie #friends #cute #follow #tbt #happy #girl #picoftheday #instadaily #family #fashion #instagood #followme #photo #photooftheday #instalike
HAPPY BIRTHDAY, DEAR WIFE
.
.
"Don't watch the clock; do what it does. Keep going!"
.
.
Thank you for this awesome product, Matoa Indonesia!
.
.
.
#woodenwatch #fun #smile #beautiful #summer #repost #food #wooden #love #nature #art #insta #me #selfie #friends #cute #follow #tbt #happy #girl #picoftheday #instadaily #family #fashion #instagood #followme #photo #photooftheday #instalike

Loading